Австралийското правителство обявява план за влизане в сила на “цифрови сертификати за ваксини“ (ВИДЕО)

/

Видеото съдържа 3-минутен откъс от новинарска емисия, в който австралийското правителство обявява открито намерението си да въведе дигитален сертификат за ваксинация. Първо показват бланката, която пътуващите попълват (incoming passenger card) и казват, че е много неудобна – отнема време да се въведат данните в системата и невинаги почеркът е ясен, затова следващата година по това време вече щяла да е изцяло дигитална. Така по-лесно щели да проследят влизането в и излизането от страната. Споменава се също, че когато започне ваксинирането, „ваксинационния сертификат“ също щял да бъде включен във въпросната дигитална карта.

 

ПО ТЕМАТА

Австралия промени “Закона за общественото здраве“: Арест и принудително ваксиниране със сила

Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times