Австралийското правителство обявява план за влизане в сила на “цифрови сертификати за ваксини“ (ВИДЕО)

/

Видеото съдържа 3-минутен откъс от новинарска емисия, в който австралийското правителство обявява открито намерението си да въведе дигитален сертификат за ваксинация. Първо показват бланката, която пътуващите попълват (incoming passenger card) и казват, че е много неудобна – отнема време да се въведат данните в системата и невинаги почеркът е ясен, затова следващата година по това време вече щяла да е изцяло дигитална. Така по-лесно щели да проследят влизането в и излизането от страната. Споменава се също, че когато започне ваксинирането, „ваксинационния сертификат“ също щял да бъде включен във въпросната дигитална карта.

 

ПО ТЕМАТА

Австралия промени “Закона за общественото здраве“: Арест и принудително ваксиниране със сила

Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще