Адвокатът на Тръмп с шокираща информация

 

 Лин Ууд просто разбива Twitter в момента.
Какво се случи с Исак Капи?
Как е работил Епстийн?
Кой е замесен в масовите изнасилвания и убийства на деца?
Говори адвокатът на Тръмп!

Ето туит от Lin Wood

1. Цената за общуване с ИСТИНАТА може да бъде висока. В крайна сметка животът на индивида и членовете на неговото семейство могат да бъде застрашени или отнети. Моля за вашите молитви Всемогъщият Бог да покрие мен, членовете на моето семейство и близки приятели със защитата на Псалм 91.

2. Споделих с няколко души ИСТИНАТА, която ще ви разкрия. Заплахата от смърт НЯМА да попречи на ИСТИНАТА да бъде разкрита – само ще накара много други да я освободят. Моля Доналд Тръмп незабавно да назначи честен специален адвокат, който да получи справедливост.

3. Вярвам, че главният съдия Джон Робъртс и много влиятелни хора по света са изнудвани в ужасяваща схема, включваща ИЗНАСИЛВАНИЯ И УБИЙСТВА НА ЗАСНЕТИ НА ВИДЕО ДЕЦА. Имам файловете, съдържащи видеоклипа. Споделих тази информация.

4. Тази схема за изнудване се изпълнява от членове на 10-те най-известни и „елитни“ разузнавателни служби в света. Една от тези групи беше хакната от група, известна като отряда на гущерите. Те получиха файлове с изнудване с изнасилване и убийство, а копие беше предоставено на Исак Капи.

5. След като Капи получи хакнатите файлове от членовете на групата, той прехвърли файловете на един от приятелите си, а ключът за криптиране на друг. Той предостави тази информация на приятелите си малко преди убийството му на 13 май 2019 г. Членове на отряда за гущери бяха затворени за кражба с взлом.

6. Оръжията, детето и фотоапаратът се считат за инструменти за изнудване. Мишената получава заповед да изнасили детето във видеото. След това на мишените се нарежда да застрелят детето във видеото. След това целта се притежава и контролира от изнудвачите, докато доказателствата за изнудването загубят своята стойност.

7. Джефри Епстийн използва същата схема за ИЗНУДВАНЕ, ИЗНАСИЛВАНЕ И УБИЙСТВА НА ДЕЦА в свои интереси или в интерес на специалните служби, с които е работил. ВСЕКИ, който е летял на частния му самолет или е посетил острова му, трябва незабавно да бъде разпитан и съден.

8. Реших да публикувам тази истина в Twitter и Parler, защото около Тръмп има стена, която може да ми попречи да му предам тези доказателства. Капи се опита да предаде информация на президента, но беше убит. Не знам на кого го е поверил.

9. Имам притеснения, че информация от Капи не е била доставена на президента Тръмп и опитите на Исак да му прехвърли файлове може да са причинили смъртта му. Осъзнавам, че животът ми сега е в голяма опасност. Но аз вярвам в Бог. Молих се, преди да взема решение. Трябваше да разкрия ИСТИНАТА.

10. Актьорът Исак Капи почина на 13.05.19 г., след като се „принуди да слезе“ от мост в Аризона. Той беше на 42 години. Последната му публикация в Instagram беше: „Пазете се от мъжа, който няма какво да губи, защото няма какво да защити“. Исак знаеше всичко. И аз знам ключа към неговата съкровищница ИСТИНА.

11. Никога не бих направил подобно обвинение без надежден източник. Залогът е твърде голям. Поради това съм положил дължимата си грижа, за да потвърдя точността на шокиращата информация, която разкривам. Напълно ми е комфортно, че ще узнаете правдата. Истина, която обяснява много.

12. Десетте разузнавателни агенции, чиито членове използват тази схема за изнудване, включват ККП, ЦРУ, МОСАД, ФБР, МИ6. Останалите са лесни за идентифициране. Агенциите не уточняват кой е хакнат от Lizard Squad.

13. Нямам представа за степента на СХЕМАТА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ И УБИЙСТВА НА ДЕЦА, но предвид броя на участващите агенции, СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ИЗЧЕЗНАЛИ ДЕЦА и необяснимите действия на много могъщи чиновници, знаменитости и бизнес лидери, се страхувам от най-лошото.

Смелостта на Ууд е достойна за аплодисменти.
Дано Тръмп отговори на тези туитове възможно най-скоро.
И, разбира се, искам да вярвам, че Ууд сега е на сигурно място, както и всички негови близки хора. Туитовете са публикувани в момента и това е граната, хвърлена в бърлогата на отровни змии.
Всичко е потвърдено!

  • Суверенитет

❗❗❗ Важно❗❗❗
През последните часове повече от 150 сенатори и конгресмени от спорните щати изпратиха петиции до вицепрезидента Майк Пенс с искане да отложи с 10 сертифицирането на вота на електорите до завършване на проверките за законността на изборите от щатските законодателни събрания.
☝️ В качеството си на председателстващ Сегата на САЩ, Майк Пенс няма конституционно правомощие еднолично да отхвърля електори. Това е правомощие на двете камари на Конгреса. Но Пенс може да поиска щатските парламенти да се произнесат по законността им, защото те имат такова конституционно правомощие. Такова негово искане не се нуждае от одобрение на Конгреса. Вече има основания да го направи – внесените мотивирани искания в тази посока от щатските законодатели.
❓❓❓ Ще действа ли Майк Пенс ❓❓❓

  • Борислав Цеков

ПО ТЕМАТА

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра, ВИДЕО+ДОКУМЕНТИ; „Фантастично е усещането, когато едно момиченце на пет или на пет и половина годинки започне да те съблича. Фантастично е, защото е игра, една еротично — маниакална игра.”- Даниел Кон-Бендит от партията на Зелените, важна фигура в Европейския парламент..

Цялата статия, тук:

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

 

Защо е всемирна лъжа твърдението на СЗО, че оздравелите от коронавируса могат да се заразят повторно

 

Защо е всемирна лъжа твърдението на СЗО, че оздравелите от коронавируса могат да се заразят повторно

 

Кражба на деца: ВИДЕО

 

450 сексуални престъпления, включително изнасилвания срещу бебета под една годинка в Обединеното кралство през изминалата година

 

Защо убиха принцеса Даяна: Страшната истина за кралското семейство (ВИДЕА)

 

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Една от най-първите жертви на Джефри Епстийн казва, че Тръмп, Клинтъните, Дершовиц и Ротшилд са всички замесени (ВИДЕО)

 

Последно от СВЯТ

The Bulgarian Times