Джефри Ъпщайн

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Адренохром – “серума за безсмъртието“ се получава от надбъбречната жлеза на живи деца, след като са били жестоко — зверски измъчвани, за да се получи най-високото ниво на адреналин. Той има свойства като LSD и се използва в сатанински ритуали от монархии, политици, конгресмени, най-известни личности, изпълнителни директори, ЕЛита и всякаква друга глобална измет


В своите ритуали елитите се занимават с жертвоприношения на деца; в прекия смисъл на тази дума. При това използват такива средства и методи, които им причиняват максимално страдание преди смъртта. 

Жаждата за власт на мъчителите е удовлетворена на ниво страни и континенти, но те задоволяват и патологичните си садистични наклонности да виждат постоянно страдания и мъчителна смърт.

Адренохорм е един от метаболитите, продукт на окислението, на хормона адреналин.

Харви Уайнщайн, главен киномеханик в Белия дом, издаде всичките педофили в света срещу опрощаване на 22 години от престоя му в затвора.

След като остана без турнета, Мадона преработи специално за социалните мрежи своя хит от 90-те години „Вог“ и го изпя за най-преданите си фенове.

В новата версия на „Вог“ Мадона вкара фразата, че е готова да убие за някаква си „паста“. Някои видяха в нея намек за празните рафтове в американските продуктови магазини, затворени ресторанти и други заведения за обществено хранене.

Но някои намекнаха, че с думата „паста“ педофилите означават убийството на малки момченца и момиченца…

Неотдавна, в началото на епидемията с коронавируса, Гугъл разблокира информацията за ключовата дума „адренохром“, „пица-гейт“ и „педо-гейт“…

В момента се води засилена борба с педофилските секти.

Борбата водят ръководни кръгове във Ватикана, Вашингтон, а понякога и Лондон. Оттам вече се разпространяват вълни, едва ли не до всяко ъгълче на Земята.

Една от причините за популярността на Тръмп сред обикновените американци е началното на активната фаза на тази борба.

Елитите поголовно използват малолетни момченца и момиченца.

Според американската статистика в САЩ годишно изчезват около 460 хиляди деца.

В последните три години в страната са закрити 148 хиляди закрити дела.

На 31 март тази година, на сайта на интерпол се появи новината, че е разкрита глобална мрежа за търговия и гавра над деца.

Операцията се провеждала в 40 страни.

На 10 април 2020 г. Тръмп написа пост в Туитър, повторен от холивудския актьор Джеймс Уудс – „Невидимият враг скоро ще отстъпи…“ Уудс уточни, че президентът има предвид не само вируса и остави хаш-таг, който може да се преведе като „да се унищожи дълбочинната държава“.

В следствието се изясняван чудовищни подробности. Децата не само се въвличат в междуполови сношения, неприети за тази възраст, но и ги задействат в различни ритуали, които по описанията приличат на „сатанински“.

Децата, които са успели да се измъкнат от лапите на порочните организации, които печелят от купуването на деца от родителите им или от отнемането от семействата им в трети страни, разказват чудовищни неща.

В своите ритуали елитите се занимават с жертвоприношения на деца; в преки смисъл на тази дума. При това използват такива средства и методи, които им причиняват максимално страдание преди смъртта.

Жаждата за власт на мъчителите е удовлетворена на ниво страни и континенти, но те задоволяват и патологичните си садистични наклонности да виждат постоянно страдания и мъчителна смърт.

Адренохром като наркотик

И тук в цялата си „прелест“ изплува версията за адренохром. Това е единственото известно вещество в организма на детето, което се изработва по времето на огромен страх и болка. В организма на детето адренохромът е огромно количество, което не се съдържа в организма на нито един възрастен.

Но главното е, че той може да се употреби като наркотик.

През 1952 г. Джон Смитис и Хъмфри Осмънд, базирайки се на сходството между халюцинациите, предизвикани от мескалин, и шизофреничните халюцинации, издигнали хипотезата, че шизофренията може да се предизвиква от ендогенен халюциноген, наречен от тях М-фактор – мескалиноподобен фактор. Те обърнали внимание, че в някои случаи у пациенти, на които инжектирали адреналин, оцветен от продуктите на окислението в розов цвят, възниквали състояния, индуцирани от мескалин. На базата на тези наблюдения и идентифицирайки продукта на окислението като адренохром, те формулирали хипотезата за патогенезата на шизофренията като следствие на аномалния метаболизъм на адреналина с образуването на адренохром.

С една дума, адренохромът е окис на адреналина, т.е. развалено вещество, което дори се продава в аптеките, но в друг химически вариант.

Първите съобщения за необикновените психически ефекти започнали да постъпват още по времето на войната, когато на войниците инжектирали адреналин с отминала трайност, вместо пресен.

В книга на писателя Хънтър Томпсън адренохромът е описан като силен и ефективен и в сравнение с него мескалинът – халюциноген от кактус, е лека бира. Героят в книгата получава адренохром от епифизата на жертвата. За получения ефект след приемането се мълчи.

Официални изследвания за действието на аденохрома върху мозъка са изключително малко, дори почти липсват. Т.е. официално не съществува доказателство, че той носи в себе си мощен заряд, с един или друг ефект.

Версията за адренохрома като важен елемент от живота на богатите хора, не е по-лоша от други версии, които обясняват защо трябва да се изтезават и убиват деца.

Разпространяването на педофилските ужаси стига до невероятен мащаб – в тайни общества, върхушки на държави, големи компании, в Холивуд.

Признанията на Харви Уайнщайн

Харви Уайнщайн, обвиняем за сексуални посегателства, реши да сключи сделка със следствието и издаде всичките световни педофили в замяна на съкращаването на престоя му в затвора от 55 до 23 години.

Навремето Харви призна, че осем години бил главен киномеханик в Белия дом. Във връзка с последните събития версията е следната: Харви дал показания за този, на когото десетилетия наред карал „гости“ на таен остров – Джефри Епстийн.

Милиардерът по-рано бил член в съвета на Фонда Рокфелер, член на авторитетния Съвет за международни отношения и на Тристранната комисия, която е създадена през 1973 г. по инициатива на Билдербергския клуб, на Дейвид Рокфелер, Хенри Кисинджър и Збигнев Бжежински. Покойният Ъпщайн бил и спонсор на Харвардския университет.

Съдебната разправа с Ъпщайн трябваше да започне през юни 2020 г. За сексуална експлоатация на непълнолетни и търговия с тях трябваше да получи 45 години затвор. Но Епстийн не дочака съда. На 10 август го открили обесен на чаршаф в единичната му камера, специален блок в Манхатънския федерален затвор, недалеч от щаб-квартирата на ФБР.

Джефри не само „ползвал“ момичета, но ги споделял със свои могъщи приятели. Сексзабавите се снимали със закрити камери за възможен шантаж на високопоставени педофили. В неговата резиденция открили огромен видео- и фотоархив. Оргии се вършели не само в манхатънската резиденция, в двореца Палм Бийч, на ранчото „Зоро“, но и на личния му остров Грейт-Сейнт-Джеймс в Карибско море. Злите езици го наричат „острова на педофилите“.

Гостите и момичетата доставяли на острова с яхта или на личен самолет, оборудван с разкошни легла. Лайнерът бил наричан „Лолита Експрес“. Съдейки по бордовите журнали, 26 пъти пътник на „Лолита“ бил бившият американски президент Бил Клинтън.

Много шум вдигна „черният телефонен бележник“ на Ъпщайн. В него се съдържат стотици контакти – с бивши премиери на Англия, Испания, Израел, наследници на саудитските принцове, звезди и актьори, членове на клановете Рокфелер и Ротшилд, милиардери, политици, учени, посланици…

В бележника се съдържат цели 15 номера на сина на английската кралица принц Ендрю, херцог Йоркски…

В бележника има и телефони на Бил Гейтс…

След “смъртта“ на милиардера британският „Мирър“ съобщи, че той водел „детайлен“ дневник на своите приятелски отношения с богати и прочути хора. Ако някога, макар и част от този дневник се публикува, ще се превърне в занимателно четиво.

Затова Джефри Епстийн много навреме млъкна. Може да се гадае дали се е самоубил или е убит.

Джозеф Рекари, главен детектив в полицията в Палм Бийч по делото „Ъпщайн“, който днес е покойник, навремето забелязва, че цялата схема на милиардера работи на принципа на пирамидата. На сексуална пирамида. На момичетата, попаднали в мрежата на финансиста, плащали, включително и затова, че те водели при Джефри нови изпълнителки на неговите сексуални фантазии. Всичко било въпрос само на цена. Ъпщайн не обичал да надплаща. Затова предпочитал да има работа с деца от неблагополучни семейства; сред тях, както се отбелязва в публикации на Miami Herald, имало самоубийци. Имало бащи, които прелюбодействали с тях и ги биели. Много от момичетата били почти бездомни. Неблагополучието често е наивно, затова е лесно и евтино да се експлоатира. И Ъпщайн с лекота се възползвал от това. Той не се възползвал сам от момичетата, а ги използвал за стръв за хора, които са му нужни.

АДРЕНОХРОМ И ВАМПИРСКИЯТ ЕЛИТ В СЯНКА

Проектът „Beta“- програмиране – направление в „МК-Ултра“

Адренохром е един от метаболитите на адреналина. Както споменахме в един по-стар материал, съществува хипотезата, че представители на световния елит за получаването на адренохром използват непълнолетни деца. В най-голямо количество адренохром се произвежда в мозъка на деца, които са в състояние на силен страх или стрес. Той е естествен защитен механизъм в организма на човека, който с възрастта постепенно угасва. Количеството адренохром е най-голямо в организма на деца от 12 до 14 години, преди началото на половото съзряване.

Според някои данни адренохромът подмладява организма и е силен естествен имуномодулатор и имуностимулатор; той предизвиква променено състояние на съзнанието, близко до инсайт – озарение, просветление, еуфория.

Някои независими изследователи на тайни организации предполагат, че именно в тази връзка е възникнало името на херметичния орден на Илюминатите – „просветени“, „просветлени“.

Получаването на адренохром от външната среда има закономерен страничен ефект, подобно на други психоактивни вещества.

Организмът на представителите на елита престава да изработва собствен адренохром и по тази причина те стават зависими от това вещество, което получават отвън, от кръвта на убитите от тях жертви.

За да запазят младостта и здравето си, да удължат живота си, според тази хипотеза, представители на световния елит са принудени в буквалния смисъл да водят вампирски начин на живот.

Известно е, че хора, преживели продължителен и силен стрес на младини, често стават дълголетници именно заради активизирането на производството на адренохром в организма им.

Пример за това са хората, оцелели по времето на Великата отечествена война.

Този факт косвено потвърждава подмладяващите свойства на адренохрома и неговата способност да удължава живота на човека почти двойно.

Така в средните векове възникнали и много легенди за вечно младите вампири. Известна е легендата за Влад Дракуа, или Влад Цепеш, управник на Влахия.

Най-известната руска вампирша е помешчицата Даря Салтикова, която умъртвила сто селски девици в опит да удължи живота си.

Унгарската графиня Елизавета Батори също е известна с това, че заради удължаването на младостта си погубила над 600 невинни девойки.

Съвременният елит в сянка – крупни банкери, акционери във Федералния резерв на САЩ, редица влиятелни политици, представители на върхушката на Холивуд, световно известни певци, звезди и актьори, висши йерарси във Ватикана, представители на стотици най-богати кланове, представляващи финансовия елит на планетата, според независими изследователи, също практикува ритуалната употреба на наситена с адренохром кръв.

Аденохром и проектът „МК-Ултра“

С тази тема също са тясно свързани някои секретни програми на западни специални служби в миналия век.

Например проектът „МК-Ултра“, за който даде сигнал да започне книгата на В. Набоков „Лолита“, издадена през 1955 г.

Става дума само за едно от направленията на „МК-Ултра“ с кодовото име «Beta» -програмиране.

Основните направления в програмирането на жертвите в рамките на „МК-Ултра“ са отразени в рекламното видео Kenzo Word 2016 г., в което главната роля изпълнява американската актриса и танцьорка Маргарет Куели.

Сред шоу-бизнеса има немалко представители на „илюминатите“, които се разпознават по специфичните жестове и символиката на споменатия херметичен окултен орден.

Прави впечатление, че представители на този шоубизнес не променят външността си с десетилетия.

По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“.

По материали в сайтовете: Крамола, Яндекс и  Дзен. ру и Serge Il’in (12.04.2020)
Превод: Издателство PACПEP


«Фантастично е усещането, когато едно момиченце на пет или на пет и половина годинки започне да те съблича. Фантастично е, защото е игра, една еротично — маниакална игра»

„Фантастично е усещането, когато едно момиченце на пет или на пет и половина годинки започне да те съблича. Фантастично е, защото е игра, една еротично — маниакална игра.”- Даниел Кон-Бендит от партията на Зелените, важна фигура в Европейския парламент..

През 1980 година на един от партийните си форуми Зелените предлагат легализиране на педофилията. И по-точно: искат промени в параграфи 174 и 176 от Наказателния кодекс, които без изключение забраняват практикуването на сексуални действия между възрастни и малолетни под 14 години…


Министърът на правосъдието на Франция Никол Белубе: Сексът с 13 годишни трябва да се счита за законен

Френското правителство за първи път подготвя законопроект за установяване на законната възраст за сексуално съгласие след няколко ненаказани случаи на педофилия

Това   съобщава   Associated Press.

Въпросът възникна след като два пъти през последните седмици френските съдилища отказаха да арестуват мъж,  след като правил секс с 11-годишни момичета, тъй като властите не успяха да докажат  принуда по съответната алинея за  изнасилване.

На фона на общественото недоверие по отношение на ситуацията, френското правителство подготвя законопроект, според който сексът с деца до определена възраст е незаконна принуда.

В понеделник министърът на правосъдието Никол Белубе  провокира възмущение сред феминистките групировки, като каза, че „13 години трябва да се считат за законната минимална възраст за съгласие за сексуални действия“.

Активистите организираха   протест на 14 ноември в центъра на Париж, като изтъкнаха, че възрастта за съгласие трябва да бъде установена на  15 години. Протестиращите носеха плакати с надписи „за него безнаказаност, за нея – доживотен затвор“ във връзка с неотдавнашните случаи.

„Искаме законът да гарантира, че до 15 години не може да има никакво съгласие“, заяви известната френска активистка Каролайн де Хаас.

„Не знам защо те поставят въпроса по този начин“, добави Алиша Колет, член на Националния колектив за правата на жените. „Това е знак за невежество по  проблема.“

Очакваният законопроект ще бъде част от кампания за борба със сексуалното насилие и тормоз във Франция.

Темата за сексуалното  насилие и тормоз отново обиколи целия свят, когато холивудският продуцент Харви Уейнстейн беше обвинен в изнасилване и сексуални нападения.

„В Америка Ванщайн беше разследван, но тук наблюдавахме абсолютно политическо мълчание властите“, добави де Хаас.


Педофилия и содомия сред световния елит

“…Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу всесветските управители на тази тъмнота, срещу духовните сили на нечестието в небесните места…”  Живата Библия (Ефесяни Гл.6 – 12)

Беше ми много трудно да започна подобна статия. Още повече да я напиша. Това е много потискаща информация и за мен лично, докато я завърша, ме обгръщаше една странна пелена на мрак и тъмнина. Знаех обаче, че трябва да бъде написана, поради истината, която ще носи след себе си. Темата за педофилията и педерастията в световен мащаб е умишлено потискана. Виждам я затворена в тенджера, която ври и кипи, а похлупака едвам се задържа на мястото си и ако го вдигнете изведнъж, парата ще изгори сетивата ви. Може би за това доста журналисти не смеят да навлязат в тази мръсна зона. Но тя е там. Тя съществува. А днес дори в още по големи мащаби. Но да не губя времето ви, а да започваме. Преди да го направя обаче, нека видим какво казва Библията по този въпрос:

“…За това Бог го предаде на срамотни страсти, както и жените им естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребелние на женския пол, изгаряйки в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да познаят Бог, Бог ги предаде на развратен ум, да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза, пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба: шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безрасъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви, които при все че знаят Божията милостива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.” (Живата Библия: Послание към Римляните Гл. 1/26-32)

Около 12 процента от непълнолетни лица, държани в правителствен арест в САЩ, са сексуално малтретирани, а в някои подобни учреждения тази статистика достига зашеметяващата констатация, едно от три деца. Това не е измишльотина! Това е правителствен доклад публикуван още през 2010 година на 7 януари от Бюрото за статистика на правосъдието /BJS/. От този доклад става ясно също, че по-малко от 10 на сто от 26,550 задържани непълнолетни в затвори в САЩ са малтретирани от персонала на затвора, и 2,6% от ръцете на други затворници. К

Сред изследваните шест учреждения за непълнолетни престъпници нивото на сексуално насилие е висока, близо 30 от 100%. Според Асошиейтед прес, тези шест правителствени учреждения са “Pendleton” изправителен дом за непълнолетни в Индиана; Център за лечение “Corsicana” в Тексас (Corsicana Residential Treatment Center); “Backbone Mountain” младежки център в Суентън, Мериленд; Самарканд Център за развитие на младежта в Ийгъл Спрингс, Северна Каролина; “Cresson Secure Treatment Unit” в Пенсилвания и изправителен център “Culpeper Juvenile Correctional Center, Long Term” в Митчълс, Вирджиния. “Широкото сексуалното малтретиране на деца в поправителни домове показва, че държавните служители или не обръщат внимание или е твърде притеснително за тях, да направят правилното нещо”, каза Джейми Фелнър , старши съветник на ХРУ. Той казва още: “Високите темпове на виктимизация (виктимизация: осъдителната склонност на човек да се изживява като жертва) са силно свидетелство за провала на правителствата към грижата за защита на момчетата и момичетата в държавата.”

Данните от изследването показват още, че гей младежта е в по-висок риск от хетеросексуалната, едно от всеки пет съобщения са за злоупотреба от ръцете на един служител или съкилийник. Мъжете са по-склонни да докладват за сексуална злоупотреба от жените (10,8% до 4,7%). А 95 на сто от тези доклади, сочат за злоупотреба от персонала на тези домове, като насилникът в повечето случаи е от женски пол. Но този резултат може да бъде повлиян от факта, че 91% от младите хора в ареста са мъже. Въпреки, че нивото на насилие не е изненадващо, то разпространението на сексуално насилие от страна на персонала на подобни държавни институции, особено на работещите жени там, е вече наистина шокиращо, казва Линда Макфарлън, заместник изпълнителен директор на JDI (Just Detention International), която се бори, за да сложи край на сексуалното малтретиране над тези, които са задържани. като допълва:”Много от тези младежи са най-вече уязвими и травмирани от всички наши общности които са ги поставили в ареста, защото се считат за опасност, а в същото време са малтретирани от същите тези институции, които би трябвало да им помогнат да се подготвят за живот в обществото, което просто е една невероятна пародия.” Или с други думи, децата които са направили престъпления, поради лоша семейна среда, влизат в един порочен кръг на сексуално малтретиране. Спасени от секс тормоз, са поставени обратно от системата в същото положение или влизат в един капан от който май няма никакъв изход.

Темата е табу. Това трябва да е ясно. Но тя е и широкообхватна, щом трябва да говорим за сексуално малтретиране на деца. Спектъра е цветен. В това световно явление, като нелегалната педофилия, влизат разбира се и деца бежанци. Тук по-смразяващ е факта, че именно институциите, които трябва да осигурят защитните механизми срещу подобно сексуално малтретиране, са именно фактора, който прави тъкмо обратното. Например 60% от бегълците, които са жертви на трафик на секс в САЩ, са били в ареста на защитни услуги за деца. Много пъти, когато децата са спасени от секс трафикантите са пуснати обратно в системата на приемните грижи, за да влязат отново в същия порочен цикъл. Жертвите могат дори да набират други деца. Наричат ги “защитени деца”. Системата е следната. Тези “деца протектори” се вкарват в определени бедни квартали, чрез подставени приемни родители за да набират повече деца в системата, така учрежденията получават по-голямо федерално финансиране. Или самите институции са организирани да си набират все повече деца от финансов интерес, а това води до друг проблем. Той води до сериозен недостиг на добри приемни родители, за да се справят с излишъка на деца, което означава, че системата се е пропукала и този излишък се разпределя към родители, които изобщо не се проверяват и могат да се квалифицират, като потенциални педофили, които съвсем легално под прикритието на “приемни родители” си набавят невинни жертви. През 2011 год. при одит на учрежденията за приемна грижа в Сакраменто в САЩ, са открити адресатите на повече от 1000 регистрирани сексуални престъпления съвпадащи с адресите на лицензирани учреждения за приемна грижа. Почти 600 от тези престъпления са били обозначени с “висок риск”. В доклада се посочват редица фактори, застрашаващи тези деца, включително и липсата на цялостно и незабавно разследване на съобщенията за сексуални посегателства. Всъщност тези съобщения са били пренебрегвани.

Секс трафикантите пък от друга страна, нападат безпомощни деца, които се чувстват изоставени от техните семейства и изгубени в система от доставчици, която не се притеснява да предприема последващи действия от пренебрегване на докладите и съобщенията за това.  Това са този тип деца, които са останали незащитени точно от системата за “защита на деца” и по този начин стават много лесна плячка за детски секс, робство и проституция. Търсенето днес на деца в трафика за секс е огромно. а още по-голямо е търсенето в световен мащаб. Интернет-базирани общности от хора, споделят снимки и техники за тези свои низши страсти, почти необезпокоявани. Особено в тъмната страна на мрежата. Ако все още не знаете, интернет не е само това, което виждаме от познатите ни браузъри. Това, което виждаме е само върхът на айсберга. Под повърхността на водата може да се учудите, каква огромна мрежа от невидима на пръв поглед информация се обменя по анонимни канали. Нарича се “Дълбока мрежа”. Според Международния център за изчезнали и експлоатирани деца (ICMEC), от милионите порнографски изображения в интернет, 10% са на бебета и малки деца, а 76% са на подрастващи деца. Това са фрапиращи цифри. Но това не е всичко. Почти 90% от всички “порно спектакли” в интернет са с участието на експлоатирани деца. Ето защо Глобалния женски център за правосъдие заяви, че “трафикът на хора е далеч по-изгоден, отколкото продажбата на наркотици или оръжие, тъй като децата се смятат, като стока за многократна употреба.” Обикновено, когато говорим за такъв вид порно услуги, като педофилията например, инстинктивно смятаме тези хора с лош и отблъскващ външен вид, пропаднали личности в обществото и обикновено подозираме, че са от престъпния свят. Това е голяма грешка. Потребителите на подобни порно услуги, според ICMEC, “… са лекари, политици, адвокати, бизнес ръководители, учители, треньори или всички, които не изглеждат в ежедневието зли. Това са хора със семейства. Това са хора с религиозни висши длъжности и постове. Преди няколко години беше разпространен шокиращия случай за мрежа от педофилия в католическата църква например.  Имаше разкрития и в българската православна църква, за педерастия, което не бива да подминавам, само защото съм български християнин. Ами представете си тогава, неразкритите колко са. А те са много, защото подобни мрежи за трафик на деца за педофилски страсти на заможни персони, са покровителствани от високо. Приемат се закони в защита на деца в подобно положение, а всъщност няма разкрития, няма разследвания, а дори и да има, те бързо се оневиняват от корумпираната съдебната система. По времето на Джордж У. Буш например, влезе в сила закон в САЩ, според който правителството е трябвало да преследва предприемачи, които купуват или продават хора, но малко след това се забрани на федерални служители, изобщо да правят това. Като оправдание, агенциите твърдят, че те не разполагат с необходимите ресурси, за да преследват фирми, обвинени в трафик на хора. Правозащитни организации обаче, отказват да повярват, че бездействието от страна на правителството се дължи единствено на ограничени ресурси. Тук става въпрос за защита на такъв вид престъпност от много високи нива на хора с власт и картелите, които стоят над тях. Организирания трафик всъщност изисква системна корупция и от специална операция на ФБР се оказа, че това е много сложна мрежа, която работи в световен мащаб. А в доклад на Службата на ООН за наркотици и престъпност се посочва, че съществува огромна верига от корупция, която включва разузнавателни служби, полиция, митнически агенти, силите за сигурност, местни служители, хора с влияние върху държавни служители и списъкът разбира се продължава. Но нека не забравяме, че случаи на педофилия има и от служители на ООН. Така, че както казах в една от моите статии в този сайт, лицемерието е една от основните движещи сили на така наречената днес “демокрация”. Всъщност властта от високите етажи, която не иска светът да узнае за педофилските им наклонности, прибягва дори и до най-крайния метод за да прикрие следите си, а той е, колкото и крайно да звучи – убийствата.

В началото на 2008 година сенатор Нанси Шефер от щата Джорджия, разпространи шокиращи данни за държавните спонсорирани отвличания на деца за педофилия в Северна Америка. Нейният доклад представя доказателства, за корумпирания бизнес на организацията за защита на децата в САЩ. Той е в основата на много лекции и интервюта, които тази смела жена е дала по темата. Смела, защото малко след този доклад тя е уволнена и остава извън Сената на САЩ.

На 26 март, 2010 г., полицията от Хейбършам, щата Джоорджия, САЩ съобщават, че са открили Нанси Шефер и съпруга й Брус Шефер мъртви в дома си. Официалният доклад е, че това е самоубийство, и че Брус Шефер е убил жена си и след това е обърнал дулото на 0,38 калибровия пистолет към себе си. Това “самоубийство” според полицията е доста спорно, защото излязоха много въпросителни от страна на петте им деца, роднините на семейството и нови разкрития, които сочат, че това е било убийство. Тук няма да се спирам в тези подробности, но оставям линк за повече информация към версията за убийство на сенатор Нанси Шефер и съпруга и. Една година преди да бъде убита тя дава много силно интервю пред известния критик на американската корпоративна политика, Алекс Джоунс. Казвам го за търсещите още информация по случая. (Част първа тук) и (част втора тук). Интервюто е в четири части. Казаното от нея е направо шокиращо. Няма как да представя в тази статия всичко, което ни представя Нанси Шефер. Който има желание може да преведе нейните твърдения, за да имат повече българи достъп до подобна информация. А аз ще продължа по линията на темата с още факти.

Всички в “матрицата” са чували за “Голдман Сакс”. Това е една от най-старите инвестиционни банки на САЩ. Тя е финансов консултант на редица влиятелни компании, корпорации, правителства и влиятелни семейства по цял свят. Ако погледнем независими от гледната точка на която и да е пропаганда, това си е една престъпна организация, която използва парите на американското население за да финансира апетита за алчност на елита в Съединените Щати. Въпреки многобройните скандали в които беше замесено името на тази банка, един от тях остана в сянка. Той беше умишлено заглушен. Става въпрос за частен инвестиционен фонд, управляван от Goldman Sachs Group Inc (GS.N), който се е съгласил да продаде дела си в медийна компания, която работи във форум за секс трафик на хора. GS Capital Partners III  подписва договор да продаде 16-процентния си дял в Village Voice Media, която е собственик на сайта, наречен Backpage.com. Фондът започва преговори с Village Voice Media през март 2010 г. Продажбата е съобщена за първи път в една колона от Никълъс Кристоф в The New York Times. Фонда на Голдман Сакс инвестира забележете, $ 30 милиона през Village Voice през 2000 г. Инвестицията е превърната в 16 процента миноритарен дял, когато Village Voice се слива с New Times Inc през 2006. Голдман Сакс отказва да разкрие цената на продажбите, но заяви, че фондът е загубил “голяма част” от своята инвестиция. Village Voice Media изчезва от регистрите и когато разследващи журналисти ги издирват за коментар, те стават не откриваеми. Инвестицията на фонда на Голдман Сакс в он-лайн рекламата за проституция, генерира 3,1 милиона долара в приходите само през февруари 2000 г., от пет интернет страници в САЩ , което представлява увеличение от 9,8% в сравнение с година по-рано, според интерактивни медии и класифицираният рекламен консултант AIM Group. Близо 80 на сто от приходите се дължи на Backpage.com, казва AIM в доклад, публикуван на 22 март 2010 год. Village Voice Media притежава също така и алтернативен вестник “The Village Voice”, който е основан през 1955 г. През годините вестникът публикува новаторски изследвания и е получил три награди Пулицър. На гърба му са поставяни страници, в продължение на десетилетия и са били бастион на реклама за “ескорт” услуги. Изглежда, че детската проституция е била търсена услуга на влиятелни личности в американското общество през всичките тези години. А Backpage.com също публикува списъци за стотици други подобни секс услуги, чрез “класифицирана” реклама в цялата страна. Този частен фонд е бил основан от политици, банкери и притежатели на големи компании в щатите. 

Както казах в началото на тази статия, информацията е доста потискаща. В тази развратна среда участват дори съпругите на така наречения световен елит. Например съпругата на Мит Ромни е инвестирала в Backpage.com. Сайта, за секс трафик на хора, който е бил финансиран от частния фонд на Голдман Сакс. Чрез компанията си “Ann Romney Trust” съпругата Ан Ромни на кандидат президент на републиканската партия в САЩ, през изборите на 2012 год. Мит Ромни е инвестирала във фонда, управляван от Goldman Sachs Group Inc. Те са финансирали медийна компания, която според критиците улеснява трафика на секс. Мит Ромни е с висок ранг в общността на мормоните. Мормоните всъщност за известни с демоничен култ към сексуалното малтретиране. Това не е моя констатация, а е факт, за който ще поставя по-нататък повече информация и доказателства. Но за да не бъда прекалено кратък в тази статия за мормоните, ще кажа като допълнение, че тази общност практикува полигамия или на български многоженство. Мъжете имат право да притежават много жени. Поради тази причина секс трафика на малолетни при тях е огромен. Преди да приключа с тях, ще ви дам набързо един случай, който шокира и мен. През 2008 година в Тексас, съдията разпорежда на полицията, 416 деца да бъдат отстранени от полигамната секта на мормоните в щата. Те са били отстранени от родителите им заради обвинения в сексуален тормоз. Властите открили, че много от децата не знаят последните си имена, и не могат да бъдат идентифицирани. По тази причина те били оставени в ареста забележете за генетично изследване. Много от тях твърдели, че били редовно изнасилвани, като някой имали дори бебета от 50-годишни мъже, когато били само на 13 год. Отдолу поставям видео репортаж по този случай на BBC. Забележете облеклото на порасналите вече момичета, взети от мормоните още като деца за сексуално робство.

Това не са новини от циганските катуни в България. Това са шокиращи факти от “Великите Съединени щати”. Както виждате, с протекцията от много високо ниво на политическата класа там. Но както казах, за мормоните трябва да отделя много повече време и място тук за да мога да представя в целия блясък тази демонична секта, която се разраства в световен мащаб много бързо. Така, че нека продължим по същество към линията на тази статия.

Замесени в детска проституция са и разузнавателните служби на САЩ. През 2005 год. един почти изстинал случай, излезе отново след разследвания на един частен детектив. Става въпрос за отвличане на деца за секс услуги от ЦРУ. Не вярвате ли? И аз не повярвах, но когато се запознах по-подробно с информацията, промених мнението си.  През ранната утрин на 5 септември 1982 год, Джони Гош е бил отвлечен в квартал West Des Moines, докато разнасял вестници. Всичко се случило бързо, тихо и професионално. Случая е разследван от агенти на ФБР тогава, но останал отворен или казано по друг начин, неразкрит. Джеймс Ротщайн е бивш полицейски детектив, който днес работи като частен и е бил нает от майката на изчезналия Джони, Норийн за да разследва отново изчезването му. Само в рамките на две седмици Ротщайн стига до изумителни разкрития. Той се добира до доказателства, свързващи отвличането на Джони с детска проституция.” По същество всичко се свеждаше само до едно нещо. Вече се досещате. Пари!” – казва Джеймс Ротщайн. Той се добрал до бивш агент на ЦРУ, който поискал да остане анонимен. Агента заявил, че е правено разследване и в крайна сметка станало ясно, че по същото време “…  834 деца, са били отвлечени от корумпирани служители на разузнавателната агенция. Ротщайн казва още, че “…тези деца са били отвлечени за задоволяване на нисши страсти на много силни хора на деня, които имат доста пари. ”Той говори за хора, които харчат по 10.000 долара за да правят секс с млади момчета и момичета. И това ново доказателство посочва участието на американски държавни служители. Всъщност ето как е работела подобна система на ЦРУ, за да получава това, което иска от държавни служители. Те организират трафика и отвличането на децата, които предоставят срещу заплащане на политици или могъщи и влиятелни хора. Това е бил много добър начин да ги компрометират след това. Какъв скандал би станал, ако бъде разгласена информация, че някой влиятелен политик или някой с голям чин в армията например си поръча дете, момче или момиче, за задоволяване на извратените си страсти и тази информация стане обществено достояние? По този начин агенцията е държала под око висши държавни служители и е имала пълен контрол над тях. Джеймс Ротщайн казва:“Когато погледнете фактите в цялата история по отвличането на Джони, какво точно се е случило, ще осъзнаете какви ресурси са използвани този случай да бъде прикрит. Между другото отвличането е било професионална работа и то се вписва в профила, който съм виждал през годините като професионален следовател.” Ротщайн смело заявява, че ЦРУ е замесено и се опитва да го прикрие. Той и неговия информатор от ЦРУ, са поискали информация от агенцията за още три подобни отвличания, за които двамата смятат, че са свързани. Първият случай е с Джони Гош, второто отвличане е на Юджин Мартин, отвлечен на 12 август 1984, докато (отново) разнасял вестници в Де Мойн. И Яков Уатерлинг, който бил отвлечен в неговия квартал Минесота на 22 октомври, 1989 г. ЦРУ отговорили на молбата им с писмо, в което отричат агенцията да е разследвала всеки един от споменатите случаи на отвличане. Но, източника на Ротщайн казва, че това се е случило и то за големи пари. Дори доста пъти и то със стотици деца. Той казва: “Преглед (отваря се в нов раздел) Може да поръчате едно от тези деца между $ 2500 до $ 3000 и при завършване на операцията тарифата за доплащане е била от $ 3500 до $ 4000. В някои случаи, за които знам, в зависимост от обстоятелствата, вероятно можете да получите дете и на по-изгодна цена от $ 1.500. Имаше обаче и по-големи поръчки за деца в робство до живот на цена от $ 10 000 и хората … ох, тези хора са наистина демони, даваха пари за това, като че ли са бонбони.” След тези думи искам по-бързо да премина към следващите факти, за това тук ще оставя линк за повече информация по случая с отвличане на деца от ЦРУ за педофили от елита на САЩ. Между другото, не си мислете, че това се случва само в САЩ. Тъкмо обратното. Този тип трафик за доставка на деца работи и до днес с пълна сила в целия свят. И внимавайте, има го и в България. Истината е зловеща. Светът не е това, което искаме да бъде, а такъв какъвто си го направим. Щом се кланяме днес, като оглупели на Бога Пари, а се присмиваме тихичко в ъгъла на десетте божи заповеди, това са последствията. Много родители все още издирват изчезналите си деца, и чудно защо при самоинициатива на родителите да провеждат частни разследвания, точно правителствените и държавни институции  дават силен отпор за това. Защо ли? Вече знаете отговора. Тук ще ви дам един пример с един български баща, който от години се опитва да открие детето си, воювайки с пет български правителства. Всъщност прочетете повече за този случай тук – “Бащата на Съвестин“.

Преди да завърша тази първа част от тази статия, трябва да допълня, че трафикът на хора и най-вече на деца е доходен отрасъл. Сега е най-бързо развиващата се престъпна индустрия в света. В световен мащаб, тя е свързана с търговията с незаконно оръжие, и е втората преди търговията с наркотици. Спомнете си какво казваше по-нагоре в тази статия, центъра на жените за правосъдие, “… трафикът на хора е далеч по-изгоден, отколкото продажбата на наркотици или оръжие, тъй като децата се смятат, като стока за многократна употреба.” Трафикът на хора обикновено засяга жени и деца. Общият годишен приход за трафик на хора се очаква да бъде между 5 и 9 милиарда долара. Съветът на Европа заявява, “трафика на хора е достигнал епидемични размери през последното десетилетие, с глобален годишен пазар от около 42,5 $ милиарда.” А ООН признава, че близо 2,5 милиона души от 127 различни страни са обект на трафик по света. Това е зло. Това скъпи приятели е огромно зло, което все още е табу за електронните медии. И как няма да е табу. Ако в един град има само три хомосексуални личности, телевизията ще ги издири за да ви ги покаже. И то ако не всеки ден, през ден. За да свиквате с тях. Аз ще продължа тази статия, защото нямате и идея, колко много информация има още по темата. В следващата статия, която ще бъде продължение на тази, ще ви запозная с педерастията и педофилията в Белия Дом, в Холивуд, световната музикална сцена, Пентагона и още и още…Това трябва да бъде написано, без предразсъдъци, без сляпа вяра във величието на най-пропадналата морално държава в света – САЩ. В трета серия на филма ми “Сериозно за НЛО“, бях казал, че “…най-голямото зло в света, идва именно от Съединените Щати!”. Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че за жалост съм бил дяволски прав. Защото бях решил да махна този пасаж от филма ми. Алистър Кроули, най-големия психопат на този свят е казал: ” Бяло мъжко дете с перфектна невинност и интелигентност, го прави най-добрата жертва!” Това трябва да е достатъчно, защото той е най-обичания сатанист от Американския елит.  Автор: Петър Симеонов,  Peshakoff Studio.

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%97%d0%be%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%9f%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d1%82%d0%b0%d0%b1%d1%83-%d0%92%d0%98%d0%94%d0%95%d0%9e/

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

ООН се готви да узакони педофилията, без наказателно преследване

ООН се готви да узакони сексуалността и репродуктивността от 10 годишна възраст

ООН се готви да узакони сексуалността и репродуктивността от 10 годишна възраст, както и абортите, следствие на това, пише Réseau International.

Авторът на статията пише за легализиране на педофилията, без наказателно преследване. Според него целта е детската сексуалност да бъде представена както нещо тривиално.

Бан Ки-мун може да бъде считат за истински боклук, ако проектът бъде одобрен – посочва авторът. Според него той е кукла, а организацията – международен инструмент, за прокарване на лобистки престъпни интереси, свързани с детската порнография и злоупотребите с деца.

Според автора, бебетата, родени от 10 – 11-годишни деца, също ще са изправени пред риска да се озоват на педофилския пазар, както и като опитни „морски свинчета“ за тестове за наркотици и медицински експерименти.

Бел.ред. В ООН работят 2000 педофила: The United Nations is turning a blind eye to child rape within its own ranks


В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра (ВИДЕО + ДОКУМЕНТИ)

Кръвосмешението се издига, като нова Европейска ценност

Успоредно с легализацията на т. нар. „еднополови бракове“ (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педерасти и лесбийки да „осиновяват“ деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста – секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия.

Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“.

Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.

„Еднополовите“ или, както те наричат сами себе си – „новото джендър-общество“, са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

Документ 1
2010 година
ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано.
Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
https://www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

Документ 2
2012 година
ДАНИЯ

Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
https://www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex

Документ 3
2013 година
ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
https://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

Документ 4
Metrobloggen.se
Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските неолиберали.
Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
„Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“.

ВИДЕО

 

DailyMail.co.uk :
Ha гoдишнaтa ĸoнфepeнция нa млaдeжĸaтa opгaнизaция нa Либepaлнaтa пapтия нa Швeция (Fluх) в Cтoĸxoлм e издигнaтo иcĸaнe дa ce лeгaлизиpaт ĸpъвocмeшeниeтo и нeĸpoфилиятa. Πpeзидeнтът нa Fluх в Cтoĸxoлм Cecилия Джoнcън ĸaзвa: „Hиe cмe opгaнизaция нa млaдитe xopa, и ниe тpябвa дa  миcлим c eднa ĸpaчĸa нaпpeд. Hиe миcлим зa зaĸoнитe зa мopaлa, и тeзи зaĸoни в мoмeнтa  ниĸoгo нe зaщитaвaт.  Paзбиpaм, чe тoвa щe ce възпpиeмa ĸaтo нeщo oтвpaтитeлнo и нeoбичaйнo, нo зaĸoнът нe cчитa тoвa зa  oтвpaтитeлнo. “ FLUХ иcĸa дa ce лeгaлизиpaт ceĸcyaлнитe oтнoшeния мeждy poднини нaд 15 гoдини в cлyчaй нa взaимнo cъглacиe нa cтpaнитe. FLUХ cъщo тaĸa иcĸa и  yзaĸoнявaнe нa нeĸpoфилиятa: „Bиe тpябвa дa peшитe ĸaĸвo щe ce cлyчвa c тялoтo ви cлeд cмъpттa, мoжeтe дa гo зaвeщaeтe нa мyзeй или зa изcлeдвaния – или мoжeтe дa гo зaвeщaeтe нa няĸoй, ĸoйтo щe cпи c нeгo.“ Aдaм Aлфpeдcoн, гoвopитeл нa  пapтиятa-мaйĸa зaяви, чe тeзи пpeдлoжeния нe oтpaзявaт пoзициятa нa либepaлитe, и ĸpъвocмeшeниeтo тpябвa дa ocтaнe нeзaĸoннo. Toй cъщo тaĸa зaяви, чe „изпoлзвaнeтo нa тялoтo нa мъpтъв чoвeĸ зa ceĸcyaлни цeли тpябвa дa ocтaнe нeзaĸoннo.“
https://www.dailymail.co.uk/news/article-3458702/Necrophilia-incest-legal-says-Swedish-Liberal-party-youth-wing-accused-laughable-nitwits-party-senior.html


Никол Кидман: „Стенли Кубрик каза, че педофилите управляват света“

Стенли Кубрик

Един от най-влиятелните режисьори на ХХ век, Стенли Кубрик, е твърдял, че „светът се управлява от педофили!“ – казва Никол Кидман.

Тя обяснява, че режисьорът-отшелник и е обяснил „как е устроен този свят, и кой наистина го контролира, намирайки се зад кулисите“, по време на снимките на филма „С широко затворени очи“.

Стенли ми каза, че светът се управлява от педофили,“ – каза Никол Кидман, рекламирайки “Голямата малка лъжа“ на НВО в Лос Анджелис. „През целия си живот той изучава тайните общества, и казва, че елитът, висшите тайни общества, са пълни с хора с определени увреждания. Те са свързани помежду си, като на вериги, от педофилия“.

“Всички те знаят тъмните си тайни един за друг. За никой от тях няма изход. Това е връзка за цял живот.  Дори ако един от тях поиска да се върне към правилния живот, да се покае, така да се каже, той не може да направи това. Колегите му ще го убият. Те се намират във всичко това до смъртта си, водейки света към бездната. Стенли така обяснява всичко. Но това беше много сложно. Аз, може би, не съдя никого.“

Филмът от 1999 г. с Кидман и тогавашния й съпруг Том Круз е последната работа на Стенли.

Kубрик  като режисьор до смъртта му  през същата година. Много хора вярват, че Кубрик е показал твърде много тайни във филма си на  тайните общества и световния елит, и  може това да му е струвало живота.

На въпрос дали смъртта на  Кубрик е заради  знанието на най-тъмните тайни на тайните общества? – Кидман вдигна вежди и каза: „Това не е въпрос, аз мога да отговоря.“

“Мисля, че мога. Никой от вас в медиите няма да бъде в състояние да напечата отговора, нали? Тези, които държат вашите фирми не позволяват тази информация да излезе – каза Кидман.

Смел човек, който говори истината, Никол Кидман сключва договори, които след това са отменени от холивудските студиа в началото на тази година, след като тя се осмели да тръгне срещу сегашния дневен ред на Холивуд, казвайки: “ Ние трябва да подкрепяме всеки, който е президент“

Стремейки се говори за възможните причини за смъртта на Стенли Кубрик, сега тя рискува да бъде подложена на понататъшни атаки.

Въпреки, че не иска да коментира причината за смъртта, Кубрик, Кидман бе готова да каже, че режисьорът-отшелник не е очаквал, че смъртта му ще дойде толкова скоро.

Следващият филм на Стенли трябваше да бъде посветен на психопатите педофили. Той каза, че се спуска още по-дълбоко в тази дупка.

“Той винаги имаше четири или пет проекта, готови да бъдат стартирани. Той беше най-щателният изследовател. Той считаше, че най-силните филми винаги се основават на истината.“

Кубрик цял живот изучава структурите на властта. Много от филмите му отразяват блестящо наблюдението на Твореца, Съдържат разобличения за корупцията, покварата и безумията на елитните структури.

Дали това се дължи на военно-промишления комплекс (филмите Dr Strangelove, Full Metal Jacket), ултранасилие („Портокал с часовников механизъм“), психология на ужасите (The Shining). или психопатичната педофилия  (филмът “Лолита“ и други неназовани и недовършени проекти) Стенли Кубрик подхваща главните проблеми и разкрива докрай тяхната  същност.


Брад Пит: Елитни педофили управляват света, илюминати движат секс трафика с деца в Холивуд!

След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата звезда Брад Пит направи шокиращи разкрития за дълбочината на проблема с педофилията в Холивуд. Оказва се, че актьорът, който е ветеран в шоубизнеса, лично е бил свидетел на тъмната страна на развлекателната индустрия, пише „ШОУ“ в новия си брой, цитиран от БЛИЦ.

„Цялата телевизионна и филмова индустрия се върти около привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в САЩ и отвъд страната, както и във висшите социални и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд иска да прави филми? Това е просто страничен продукт: всичко е за пари и по-важното, за власт и контрол!”, шокира Пит.

И добавя: „Хората, които управляват Холивуд, управляват Америка и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминатите, нали? Тайните общества, политиците, банкерите и медиите – те са тези, които управляват педофилските кръгове, същите управляват и света, а всичко започва от Холивуд. Децата искат да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите искат да видят децата си във филмите и ще направят всичко, за да ги направят известни”. 

А на въпрос защо мрежите на елита са избрали точно Холивуд, актьорът е категоричен: „Заради родителите. Това е американската мечта – да бъдеш известен. И родителите биха направили всичко, за да направят децата си такива. Срещали ли сте някога майки на дете актьор? Те са наистина луди! Такъв род печалби са лесни и това не се отнася само за филмите, а и за музиката, телевизията, шоубизнеса. Реално родителите продават душите на децата си за слава”. 

Според звездата децата са използвани като политическа валута докато родителите си затварят очите с надеждата тяхното потомство да оглави следващата класация. „Един от тези (от елита) купува някой филм. Хиляди деца се явяват на кастинг за главната роля, и може би около сто от тях се представят добре. И тогава се появява някоя нахална мама, която би направила всичко за ролята. След това детето попада при някакъв тип, който управлява телевизионната мрежа. Тя разпространява филма и вложителят ще спечели много пари, когато стане хит. Човекът от телевизията никога не би казал нещо лошо за филма, защото вложителят знае какво е направил той с това малко дете. Същото се случва около политици и банкери… Това са задкулисни игри с деца, които са като разменна монета.” 

Брад Пит има трудно минало с тайните общества, след като изтече видео на бившата му съпруга Анджелина Джоли. В него тя разкрива жестоките ритуали на илюминатите в Холивуд с човешки жертвоприношения.

Подобно на Брад Пит и Илайджа Ууд също беше безкомпромисен в изказването си, заявявайки, че Холивуд е в хватката на скандала със сексуалното насилие над деца, който включва „много влиятелни фигури”, които са под чадъра на политически лидери от върха.

За Ууд скандалът в Холивуд е по десетобалната система, подобен на този с Джими Савил във Великобритания, в който бившата телевизионна звезда, който е имал близки отношения с британското кралско семейство, не е само сериен педофил, злоупотребил буквално със стотици деца, но и сводник на деца за елитни педофилски кръгове.

RTL свали тв шоу заради срамни разкрития 

Д-р Фил разкрива в телевизионното си шоу педофилски кръг на елита заедно с избягалата жертва Кендал. Но само няколко дни след излъчването на изданието шоуто му беше спряно от холандската медия RTL. Въпреки че шоуто се излъчва в продължение на петнадесет години, медията отказва да посочи друга причина за свалянето му от екран освен „промяна в програмната схема”, направена от продуцентите на шоуто.

По време на шоуто, което бе излъчено миналия месец, бегълката от детския трафик, известна просто под името Кендал, разкрива цялата схема на елита за педофилия, включваща глави на мощни корпорации и високопоставени политици на върха на политическия елит. Кендал споделя още, че като дете е пътувала по целия свят с частен самолет по ВИП събития, като дори е имала собствен гримьор и стилист, за да изглежда „красива” за „клиентите”.

След като е прекарала почти целия си живот в пленничество, тя рядко е гледала телевизия или е имала достъп до интернет, но сега казва, че постоянно вижда по телевизията мъжете и жените, на които е била продавана. Единственият човек, който може да ме защити от тях, е „човекът, който ме притежава” – той ми показа как да се самоубия правилно с пистолета ми”.

По думите й е била продадена от собствените си родители за живот на сексуално робство и е била сексуално малтретирана „още преди да може да говори”. Откакто шоуто е излъчено по телевизията, се разпространява като вирус по целия свят.
Хората започват да се събуждат и да осъзнават, че секстрафика на деца е реалност и води началото си от най-високите етажи на властта. Дълго време повечето хора си мислеха, че елитните кръгове в сексуалния трафик са просто конспирационна теория, но историята на Кендал разкрива истината, която достига до голям брой хора.

В Холандия има епидемия от случаи на педофилия от високопоставени хора от елита, включително кмет и служител на правосъдието, които са били призовани в съда от предполагаеми жертви на детски сексуален трафик. Холандското педофилско общество наскоро оспори присъдата на Върховния съд над тяхната организация, твърдейки, че забраната на тяхната пропедофилска група е нарушение на свободата на словото.

Путин към Тръмп: Ще започнем да назоваваме имената им! 

Руският президент е поставил ултиматум преди срещата си с американския си колега.

„Трябва да се разобличат елитните педофилски кръгове във Вашингтон”, в противен случай Русия ще започне да „назовава имена”, предупреди руския президент. „Подкрепата на педофилията като част от политиката на САЩ е глобален проблем, който трябва да бъде изкоренен. Това ниво на неетична корупция трябва да бъде спряно, а ние имаме средствата да го направим, ако правителството на САЩ не желае това”. Русия няма да се огъне и да позволи на Запада да й наложи „псевдолиберални ценности”, заявяват от Кремъл.

Въпросът за злоупотребата с деца изглежда е нещо, което за Путин е от изключителен приоритет. По-рано тази година той наложи пълна забрана руски деца да бъдат осиновявани от американски граждани заради разразилата се епидемия от педофилия, заразила Съединените щати.


Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! … 

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! …

 

ПО ТЕМАТА

Доклад установява, че в ООН работят 3 300 педофила, отговорни за 60 000 изнасилвания през последните 10 години

https://thebulgariantimes.com/Папа-Франциск-Педофилите-имат-специ/

https://thebulgariantimes.com/%d0%92%d0%b0%d0%ba%d1%83%d1%83%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%85%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8/

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от