Ето ги (част от) “Червените куфарчета“?! (СТОТИЦИ МИЛИОНИ)

ИМЕНАТА И СУМИТЕ В БЕЛЕЖКАТА НА АРЕСТУВАНИТЕ БРАТЯ БОБОКОВИ

Знаете случаят, затова няма да го преразказвам. Давам сензационната бележка, на която са написани имена и суми срещу тях и която огромното мнозинство медии споменават, но бягат да я конкретизират. Апропо, в началото на прехода покрай публикациите ми за Мултигруп споменах и една вила на някакъв бизнес – Ирис, в която според протокола от обиска, който публикувах, бяха намерени взривни материали, вкл. пластичен взрив, снайперски пушки „Драгунов“ с оптически мерници и всякакви други такива „полезни инструменти на преход-бизнеса“.  Да са живи и здрави западните спецслужби и италианската прокуратура, която разследва аферата за връзки със световната мафия и дава данни и доказателства на нашите мисирки на законността и правосъдието!

  • Григор Лилов

 

Заглавието е на сайта; отпреди поне ?? години… Но защо летящият каскет не покаже целия списък се сещайте сами! Или ползвайте видео жокер тук: https://bit.ly/2MfVVWV

Минало незабравимо | Иван Славков-Батето за Бойко Борисов: «Заглавен полицай, който да снася всичко на американците» (ВИДЕО)

БЕЛ.РЕД;
СНИМКА-СПЕЦИАЛЕН ПО!ЗДРАВ (ВИЖ 27)

Из тефтерчето на Цветан Василев!  А,да; И по!здрави и на “Магнитски“. Ха-ха-ха.
Цветан Василев да обясни тази снимка от тефтерче си. Защо ли не иска?! Страх ли го е!? Божков го нарече мишок …  може пък и да го е страх … щом мълчи.
Никога никъде не е споменавал горевидяното от вас! Защо ли!? “Свободна“ и “независима“ медия да ви го е показала?! – СМЯХ.

ПО ТЕМАТА

Една къща в Барселона, един щаб на перачи на пари, един валутен борд

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Григор Лилов: Братовчед на Бойко Борисов с офшор на Бахамите върти милиардите на България! Нови 5 милиарда за наливане във фалита… По-паралиите – теглете! Във валута

 

 

 

 

 

БНБ – Българска Народна Банка е “частна фирма“ (списък на притежаваните от Ротшилд Централни банки по целия свят)

 

Ротшилд: “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!“

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница