Американският конгрес иска НЛО доклад от разузнавателната общност за 180 дни

Би трябвало на повечето от нас, да е светнала лампата, че Администрацията на Тръмп, много тихо, открехва тази врата, която  веднъж отворена, ще промени изцяло прарадигмата на нашето време.  Президентите  Обама и Клинтън (и  не само те) преди това, обявяваха гръмко, но само преди изборите, че ще  разсекретят повечето  НЛО документи. След като биваха избрани обаче, демонстративно и параноично се подиграваха с НЛО общността.  Но  ако сте забелязали, Тръмп каза, че лично не вярва, но изпрати свой военен да направи каквото може за разсекретяване на подобни файлове и оповестяването им пред широката общественост. Между другото, масовите медии, като CNN например,  по всякакъв начин се опитват да демонизират Тръмп. Причината стана ясна, през последните няколко месеца. “Падението на Кабал” е филм, който ако не сте гледали, трябва да го направите (Виж тук). В началото ни го представиха като клоун. Но Тръмп действа по много по различен начин от всеки президент до сега. Той “говори” с кодове, черен хумор и най-вече  тихо действие, отколкото думи. Нещо, с което никой не е свикнал днес да вижда и чува от политик. Най-шокиращото за мен е как български журналисти от БТВ, Нова ТВ и БНТ, преповтарят фалшивата новина за “белината” на Тръмп, без никой от тях да е изгледал цялата конференция. Те говорят за това, в стил, че е сериозно и едва ли не Тръмп е луд, за да кара хората да “пият белина”. Това беше версията на CNN обаче. Друг е въпроса ако сте изгледали целият видеозапис за да видите, че той се “бъзикаше” с така наречените доктори там. След като му задаваха един куп глупави въпроси. А думите му бяха извадени от контекста. И глупаците преповтарят като папагали фалшиви новини. Ето това са фалшивите новини. Не забравяйте, че терминът “фалшиви новини” също беше употребен за първи път от Тръмп. И съм шокиран, че българските национални телевизии, разпространяват и тази. Освен митът за “перфектния” български министър председател.  Аз лично загубих тотално доверие на медиите в България. И нека не лъжат, че рейтинга им е висок. Истината е съвсем друга и те го знаят много добре. Но нека се върна към тази новина, защото е важно да подчертая, че именно  с тази администрация на Доналд Тръмп, за пръв път Пентагона призна официално, че НЛО са реални и истински, а не са в графата “конспиративни теории”, луди хора и “зелени човечета”. Ето защо и започнах да вярвам на Тръмп. Защото действията имат резултат, а само думите остават празни лъжи.

Избраният комитет за разузнаване на Сената на САЩ току-що одобри законопроект, включващ искане на разузнавателната общност да състави изчерпателен доклад за неидентифицирани въздушни явления (UAPs, известен още като НЛО) за 180 дни.  Най-важното е, че докладът ще бъде некласифициран, което означава, че неговите констатации трябва да бъдат публикувани на широката общественост.

Евентуалният доклад на Общността за разузнаването е предназначен да представлява цялостна междуведомствена разбивка и анализ на това, което стои зад феномена на UAP.  Ще се окаже ли докладът официално съобщение за разкриване, за което НЛО активистите работят от десетилетия, или ще стане ограничен разговор, за да скрие истината?

В частта за коментари към предложения закон за разрешаване на разузнавателната информация за финансовата 2021 г. има раздел, озаглавен „Разширени въздушни заплахи“, който започва с изказването на опасенията на Комитета, че не съществува единен механизъм за докладване за UAP / НЛО, предвид потенциалната заплаха, която представляват за САЩ и националната сигурност:

Комитетът подкрепя усилията на специалната група за неидентифицирани въздушни феномени към Службата за военноморско разузнаване за стандартизиране на събирането и отчитането на неидентифицирани въздушни явления, всякакви връзки, които те имат към противоречивите чуждестранни правителства, и заплахата, която представляват за американските военни активи и инсталации. Комитетът обаче продължава да е обезпокоен, че в рамките на федералното правителство няма единен, всеобхватен процес за събиране и анализ на разузнаването за неидентифицирани въздушни явления, въпреки потенциалната заплаха.

Важно е да се подчертае, че Комитетът е особено загрижен за UAP и „всякакви връзки, които имат към всички чуждестранни правителства“.

Законопроектът предлага още, директорът на националното разузнаване (DNI) да ръководи разработването на цялостен доклад:

Поради това Комитетът насочва DNI, след консултация с министъра на отбраната и ръководителите на други агенции, като директорът и секретарят, които считат за релевантни, да представят доклад в конгреса в рамките на 180 дни от датата на влизане в сила на закона. комисии за разузнаване и въоръжени служби по неидентифицирани въздушни явления (известни още като „аномални летателни апарати“), включително наблюдавани въздушни обекти, които не са идентифицирани.

След това Сенатският комитет очертава различните източници на разузнаване, които са необходими за представяне на информация за доклада.  Изчерпателното изброяване показва, че докладът има за цел да бъде много изчерпателен:

Комитетът допълнително насочва доклада да включва:

 1. Подробен анализ на данни за неидентифицирани въздушни явления и доклади за разузнаването, събрани или държани от Службата за военноморско разузнаване, включително данни и доклади за разузнаването, съхранявани от специалната група за неидентифицирани въздушни феномени;
 2. Подробен анализ на данни за неидентифицирани явления, включващи:
 3. геопространствено разузнаване;
 4. сигнали от разузнаването;
 5. свидетелства от разузнаването;
 6. и измерване и сигнали от разузнаването;
 7. Подробен анализ на данните на ФБР, получени от разследвания на преминаване на неидентифицирани въздушни явления в ограниченото въздушно пространство на Съединените щати;
 8. Подробно описание на междуведомствен процес за осигуряване на своевременно събиране на данни и централизиран анализ на всички неидентифицирани въздушни явления, докладвани на федералното правителство, независимо от това коя служба или агенция е придобила информацията;
 9. Идентифициране на длъжностно лице, отговорно за процеса, описан в параграф 4;
 10. Идентифициране на потенциални космически или други заплахи, породени от неидентифицираните въздушни явления за националната сигурност, и оценка дали тази неидентифицирана въздушна феноменална дейност може да бъде причислена към един или повече чужди противници;
 11. Идентифицирането на всякакви инциденти или модели, които показват потенциален противник, може да са постигнали пробивни аерокосмически възможности, които биха могли да застрашат стратегическите или конвенционалните сили на САЩ;  и
 12. Препоръки относно засилено събиране на данни, засилени изследвания и разработки и допълнително финансиране и други научни ресурси.  Докладът се представя в некласифицирана форма, но може да включва класифицирано приложение.

Забележителното в искането на Комитета е, че ще има длъжностно лице, което ще бъде отговорно за надзора на междуведомствения процес за освобождаване на всички UAP / НЛО данни. В допълнение към разузнавателната общност, това включва и текущите разследвания на UAP на ФБР.

Най-важното е искането на Комитета всички доскорошни космически технологии, притежавани от чужди противници, да бъдат включени в доклада.  По-конкретно, Комитетът е обезпокоен, че чуждестранните противници, Китай, Русия и др., са постигнали технологичен пробив на аерокосмическата арена, който заплашва националната сигурност на САЩ.

По-специално Китай постигна невероятни постижения през последните няколко десетилетия в разработването на секретна космическа програма, базирана на тайни проекти за модерни космически технологии, получени от ВВС на САЩ. Всъщност водещият китайски учен, който създаде тайната им космическа програма, д-р Циен Хесе-шен (известен още като Qian Xuesen) започва кариерата си, като работи за военновъздушните сили на САЩ (армията) през 40-те години на миналия век, и пише съчинителни проекти за бъдещи усъвършенствани космически технологии, базирани на извлечени нацистки документи и катастрофирали НЛО.

Важно е да се има предвид, че разделът за напреднали въздушни заплахи, включен в току-що приетия от Сенатанския разузнавателен комитет законопроект, все още трябва да премине целия сенат. Тогава той трябва да бъде аналогично приет от Камарата на представителите и най-накрая да бъде подписан и от президента Доналд Тръмп. Не е ясно кога точно законопроектът ще влезе в сила, но след като бъде, ще започне 180-дневното отброяване до издаването на доклада.

Като се има предвид, че законопроектът е приет на двустранна основа (14 гласа „за“, 1 „против“), с голяма увереност може да се заключи, че в началото на 2021 г. американската общественост ще трябва да чете изчерпателен доклад за UAP или НЛО от разузнавателната общност.

Защо Сенатският комитет за разузнаване включи това безпрецедентно искане към Общността за разузнаване в Закона за разрешаване на разузнаването от 2021 г.?

Според Том Де Лондж, искането е резултат от силното лобиране от неговата Академия към The Stars (TTSA).

25 юни 2020 г.

Автор, превод и редакции: Петър Симеонов, UFOBG. com
По материали на politico. com и goldenageofgaia. com

Сериозно за НЛО 3 (ВИДЕО)

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани