Американският лекар д-р Колдуел: Маските предизвикват рак

„Режимът с носенето на маски“ не е нещо повече от пълненето на джобовете на производителите

„В болниците лекарите слагат маски, за да не заразят болните. Ако те имат слаб имунитет, бактерия или вирус може да предизвика заболяване в тях. Обратното – т.е. от пациента към лекаря, маската като цяло не защитава…“
Затова д-р Леонард Колдуел призовава хората да не носят маски или да ги слагат, например в само в градския транспорт.

Обикновеният човек може да си помисли, че е преносител на коронавирус и други вируси и може да зарази други хора. Но и това според д-р Колдуел е глупост, защото и децата знаят, че ние издишваме СО2, а вдишваме кислород. Кислородът разрушава вирусите, както топлата вода и слънчевата светлина.

Когато слагаме маска, преставаме да вдишваме кислород, а дишаме собствения си убийствен СО2. И се случва следното: прахът травмира тъканите на белия дроб, а повишената влажност, която се образува под маската, травмира дихателните пътища.

Ние можем да не почувстваме кислородното гладуване, но много хора го усещат; заради маската то съществува. И това кислородно гладуване, доказано от медицината, предизвиква рак.

В Америка има хора, които изпадат в безсъзнание и умират от кислородно гладуване, защото се страхуват да свалят маските.

Д-р Колдуел прогнозира, че през есента статистиката на раковите заболявания може да плъзне негативно нагоре. Но за това никой не предупреждава, добре че в България маските са задължителни само в градския транспорт, а в магазините и на други места – са препоръчителни. Това каза днес нашият премиер на сутрешния брифинг.
Д-р Колдуел е категоричен: „Аз не нося маска и няма да я сложа, дори да ме заставят!“

Що се отнася до твърдението „да не заразя заобикалящите ме хора“, то е спорно. Първо, маските не защитават на 100%, и второ, вирусът не е бълха; той не скача, не излита от човека към събеседника на криле, не се нахвърля на хората и не ги атакува. Маската защитава само в случай, когато вашият събеседник има намерение в разговора с вас да ви заплюе. Случайният минувач въобще не ви заплашва.

От своя вирус друг човек можете да защитите, ако не разговаряте с него и не обменяте някакви предмети, не се прегръщате и целувате.
Но и към това твърдение д-р Колдуел се отнася скептично, защото вирусът не е по-страшен от всеки вид сезонен грип. Коефициентът на смъртността му е 0,03, а „разпространяемостта“ му въобще не е висока.

Така че, хайде да не пълним джобовете на производителите на маски! Да престанем да тровим организма си и да съсипваме кожата на лицето си!
Нека да се вслушаме в съветите на д-р Колдуел, който успешно лекува хора от рак, но медицината отхвърля методите му, защото са евтини; той е излекувал 100% от пациентите, които попаднаха при него с коронавирус.

Време е – свалете намордниците!

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

Производител на маски: Води до рак и репродуктивни проблеми

 

Карантинни лагери (на смъртта), за всеки неваксиниран или заподозрян, че здравето му не е стабилно. Помислете за напускане на градовете! (ВИДЕО)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО