Американският лекар д-р Колдуел: Маските предизвикват рак

„Режимът с носенето на маски“ не е нещо повече от пълненето на джобовете на производителите

„В болниците лекарите слагат маски, за да не заразят болните. Ако те имат слаб имунитет, бактерия или вирус може да предизвика заболяване в тях. Обратното – т.е. от пациента към лекаря, маската като цяло не защитава…“
Затова д-р Леонард Колдуел призовава хората да не носят маски или да ги слагат, например в само в градския транспорт.

Обикновеният човек може да си помисли, че е преносител на коронавирус и други вируси и може да зарази други хора. Но и това според д-р Колдуел е глупост, защото и децата знаят, че ние издишваме СО2, а вдишваме кислород. Кислородът разрушава вирусите, както топлата вода и слънчевата светлина.

Когато слагаме маска, преставаме да вдишваме кислород, а дишаме собствения си убийствен СО2. И се случва следното: прахът травмира тъканите на белия дроб, а повишената влажност, която се образува под маската, травмира дихателните пътища.

Ние можем да не почувстваме кислородното гладуване, но много хора го усещат; заради маската то съществува. И това кислородно гладуване, доказано от медицината, предизвиква рак.

В Америка има хора, които изпадат в безсъзнание и умират от кислородно гладуване, защото се страхуват да свалят маските.

Д-р Колдуел прогнозира, че през есента статистиката на раковите заболявания може да плъзне негативно нагоре. Но за това никой не предупреждава, добре че в България маските са задължителни само в градския транспорт, а в магазините и на други места – са препоръчителни. Това каза днес нашият премиер на сутрешния брифинг.
Д-р Колдуел е категоричен: „Аз не нося маска и няма да я сложа, дори да ме заставят!“

Що се отнася до твърдението „да не заразя заобикалящите ме хора“, то е спорно. Първо, маските не защитават на 100%, и второ, вирусът не е бълха; той не скача, не излита от човека към събеседника на криле, не се нахвърля на хората и не ги атакува. Маската защитава само в случай, когато вашият събеседник има намерение в разговора с вас да ви заплюе. Случайният минувач въобще не ви заплашва.

От своя вирус друг човек можете да защитите, ако не разговаряте с него и не обменяте някакви предмети, не се прегръщате и целувате.
Но и към това твърдение д-р Колдуел се отнася скептично, защото вирусът не е по-страшен от всеки вид сезонен грип. Коефициентът на смъртността му е 0,03, а „разпространяемостта“ му въобще не е висока.

Така че, хайде да не пълним джобовете на производителите на маски! Да престанем да тровим организма си и да съсипваме кожата на лицето си!
Нека да се вслушаме в съветите на д-р Колдуел, който успешно лекува хора от рак, но медицината отхвърля методите му, защото са евтини; той е излекувал 100% от пациентите, които попаднаха при него с коронавирус.

Време е – свалете намордниците!

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

Производител на маски: Води до рак и репродуктивни проблеми

 

Карантинни лагери (на смъртта), за всеки неваксиниран или заподозрян, че здравето му не е стабилно. Помислете за напускане на градовете! (ВИДЕО)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times