Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

Каква е връзката между адренохром – еликсира за младост и дълголетие на световния елит, коронавируса и сатанистите-педофили?

Възможно ли е зад епидемията-пандемия с коронавирус да се крие напълно хуманна цел?!

По времето на карантина и затворени граници на държавите е невъзможно да се похищават деца, които впоследствие да бъдат убивани заради Адренохром.

Информацията в тази статия не е истина от последна инстанция, а само тема за размисъл. Това е само една хипотеза за онова, което се случва днес в света; тя е опит да се обясни какво всъщност се крие зад „епидемията-пандемия“ от коронавирус.

Възможно ли е Доналд Тръмп чрез световната карантина и раздухването на „епидемията-пандемия“ от коронавирус да провежда мащабна спецоперация за арестуване или унищожаване на престъпниците сатанисти, убийци на деца?!

Както се вижда, спецоперацията се провежда в световен мащаб; в нея участват около 200 страни. Според слуховете в Италия се извършват най-мащабните арести, тъй като там се намира Ватикана.

Дали Тръмп не разбута гнездото на оси и обяви лов на всички, които са участвали в тази престъпна дейност с изтезания и убийства на деца, с цел извличане на Адренохром?!

Има данни, че правителството на САЩ е съставило около 500 хиляди обвинителни акта срещу педофили сатанисти, а операцията „Коронавирус 2020“ има за цел те да бъдат арестувани или ликвидирани.

Има информация, че Тайното правителство, или Кабал, което незримо управлява планетата, също е в процес на сваляне.

Преди да прочетете статията, си задайте въпроса, защо световни кино- и шоу-звезди, с годините не се променят: Бионсе, Мадона, Деми Мур, Джим Кери, Кевин Спейси, Лейди Гага и много други?

Вампиризмът не е от вчера

Не всички знаят легендата за Ержебет Батори – унгарската графиня от известния род Батори, най-богатата аристократка в Унгария за времето си, която била известна със серийните убийства на млади момичета. В замъка на вампиршата били открити стотици обезобразени тела на мъртви девици. Легендата разказва, че тя не само се къпела в кръвта на девствениците, но я и пиела, с цел да запази младостта си.

Ако това са приказки от стари времена, днешният световен елит, монарсите в Европа и света, бизнесмени, политици, конгресмени, звезди на Холивуд, собственици на корпорации и др. също са болни извратеняци. Те вършат най-ужасните престъпления, за да получат желаната доза кръв. Традицията на унгарката вампирша Батори никога не е умирала. В семействата на елитите тази тайна се предавала от поколение на поколение и за нея знаят само своите.

„Еликсирът на младостта“

„Еликсирът на младостта, който преследвала Батори, съществува. Но струва огромни пари. Когато научите истината, ще изпаднете в шок, а след това ще дойде и ужасът.
Цената му са невинни детски животи.

Световният елит разгръща мащабна сатанинска мрежа за похищаване, изтезаване и убийства на деца, с цел производство на еликсира и за нелегална търговия с органите им.

Това е ужасно престъпление срещу човечеството, в което е загинало немислимо количество младенци и деца.

Съвременният еликсир на младостта се нарича АДРЕНОХРОМ

Той представлява изземване на кръвта на деца с най-висока концентрация на адреналин в нея. Кръвта се извлича от епифизата на детето в момента на страх и ужас, когато адреналинът стига до много високи стойности. За получаването на „еликсира“ кръвта на възрастни хора не е подходяща, защото тяхната епифиза престава да расте и нивото на адреналин в кръвта им пада. В резултат на травми децата изпитват по-високи приливи на адреналин.

Наричат адренохрома – холивудски наркотик за младост и дълголетие. Той струва 1,5 милиарда долара за един килограм.

За пръв път като наркотик адренохромът е споменат в книгата „Страх и ненавист в Лас Вегас“, издадена през 1971 г. Нейният автор е Хънтър Томпсън. След това се появява филмът с Джони Деп в главната роля.

Мел Гибсън неведнъж е казвал, че новородените деца са валута в сатанинското общество от педофили в Холивуд.

Източници на Адренохром

Постоянната необходимост от живи обекти за изземване на химическия компонент обяснява защо ционистите не искат мир между Израел и Палестина.

Палестинците са смятани за втора ръка хора, затова техните органи, тъкани и Адренохром могат да бъдат легално иззети при нужда от жители на Израел. Те също се занимават с масов трафик на деца в цял свят, купуват ги и ги продават.

Всяка година в САЩ изчезват примерно около 460 хиляди деца, но истинските цифри могат да бъдат и повече. Данните старателно се скриват…

В списъка с холивудски звезди, замесени в аферата „Адренохром“, влизат: Алек Болдуин, Андерсон Купър, Барак Обама, Бен Афлек, Бейонсе, Бил Клинтън, Бил Мюрей, Чарли Шийн, Кортни Лав, Деми Мур, Гуен Стефани, Джим Кери, Кати Пери, Кевин Спейси, Лин Форестър Де Ротшилд, Мадона, Мерил Стрийп, Номи Кемпбъл, Опра Уинфри, Куентин Тарантино, Лейди Гага, Стивън Спилбърг, Том Ханкс, Уил Смит, Уди Алън и др.

Силното търсене на Адренохром обяснява защо изчезват в света толкова много деца. Похищават ги, прекарват ги и ги принасят в жертва.

Потребителите – световният елит и Холивуд, са смучещи кръв вампири в прекия смисъл на думата. При това, за да не губят пари, влияние и контракти, те са задължени да участват в трафика на деца, като Опра Уинфри например.
Децата се доставят от страни от третия свят. В САЩ повечето се вкарват от Мексико, затова Тръмп иска да построи стена и да затвори границата.

Кодовите думи

Педофилите наричат Адренохром „сос от орехи“, тъй като епифизата прилича на орех или шишарка. Терминът е открит в преписка на Хилари Клинтън с Джон Подеста през 2016 г. Електронната поща на Клинтън беше разбита, а съдържанието й – публикувано в сайта „Уилкилийкс“, създаден от Джулиан Асанж.

„Сос от орехи“ звучи невинно, но това е код, който използват сатанинските вампири. Това е тяхната канибалистична рецепта, която не може да бъде осъществена без сексуално насилие, травмиране на деца, изтезания над тях и последващото им убиване. След края на изтезанията те изрязват епифизата и извличат кръвта. Тази дяволска напитка им помага да не остаряват и им доставя небивало удоволствие.

Сред високопоставените вампири е разпространен изразът „Да се напием с кръвта на светците“. Това означава, че след употребата на детска кръв с висока концентрация на адреналин настъпва състоянието на опиянение. Това е строго пазена тайна на елита, която те познават още от времето на ранната античност…

Адренохром като наркотик

Журналисти открили рядък и строго охраняван документ от 1971 г., в който пише, че Адренохромът действа като хероин. Постоянната му употреба води до това, че организмът на престъпника-вампир престава да изработва собствен адреналин. Ако вампирите не приемат

Адренохром, извлечен от епифизата на деца, настъпват не само жесток срив и внезапно стареене, но и смърт. В мрежата се разпространяват снимки на Джони Деп, Селин Дион и Глория Уандербилт по времето на използването и след като доставката на адреналин е прекратена. Това обяснява факта, защо холивудските звезди не стареят.

Каква роля изигра световната карантина в доставката на Адренохром за Холивуд и световния елит

Въвеждането на световната карантина заради коронавируса означава, че доставката на Адренохром е прекратена напълно. Рязкото прекратяване на приемането на наркотика води до жесток срив и болести в организма и смърт на вампирите.

Педофилите вампири може да приемат синтетични заместители на Адренохром, защото сега всички деца под карантина и под наблюдението на родителите си, а това означава, че няма възможност да се похищават.

Деца са изчезвали винаги, но в периода на управлението на двамата Буш, Клинтън и Обама този процес тече с огромна сила.

Президенти, политици, Ватикана, монарсите в света се прикриват един друг. Много от тях финансират детски фондове в трети страни, за да имат пряк достъп до „източници“ на Адренохром.

Примери: Академията за лидерство на Опра Уинфри за девойки, Фондът Хилари Клинтън, който помагал да се възстанови Хаити след земетресението, след което изчезвали деца, благотворителността на Майка Тереза.

Тръмп разбута гнездото на оси и обяви лов на всички, които са участвали в тази престъпна дейност.

Правителството на САЩ съставило около 500 хиляди обвинителни акта и операцията „Коронавирус 2020“ е насочена към това те да бъдат арестувани и съдени.

Има информация, че Тайното правителство, или Кабал, което незримо управлява планетата, също е в процес на сваляне.

В операцията участват около 200 страни. Според слуховете в Италия се извършват най-мащабните арести, тъй като там се намира Ватикана.

Меркел, кралицата на Англия и премиерът на Канада Трюдо се намират под домашен арест.

Тъй като децата се препращат през бункери и подземни тунели, на Трамп му беше необходимо да изпразни улиците от хора, за да могат военните безпрепятствено да откриват криещите се престъпници под земята с помощта на топловизьори.

Сега в САЩ е въведено почти военно положение; на практика няма хора по улиците.

Според някои секретни данни, през март в Солт Лейк Сити, щата Юта, се наблюдавало земетресение. Всъщност военните унищожавали бункерите и тунелите, които принадлежали на Мормонската църква. Те били използвани, за да могат тайно да прекарват деца.

Сатанистите се опитват да се спасят с бягство

Неотдавна в СМИ се появи статия, че полицията в Еквадор забранила кацането на испански и датски самолети. Известно е, че Еквадор не екстрадира престъпници. В самолетите се намирали педофили вампири, които бягали, за да избегнат арестуването. Кои са тези криещи се престъпници – монарси, членове на правителства, банкери?

Чудовища в образа на човеци

Онези, които изтезават и убиват деца, не са хора. Нормалният човек не може да върши подобни ужасяващи действия, от които косите настръхват. Пиещите кръв нямат човешка същност.

Какво представлява феритинът и какво отношение има към „операцията Коронавирус-2020“?

Повишено желязо в кръвта на педофилите сатанисти

Сега минаваме на най-важното. Това е прясна информация и вие ще бъдете истински потресени.

В Туитър Тръмп публикува следното: “Despite the constant negative press COVFEFE” – „Въпреки постоянната негативна преса на COVFEFE“.

Какво означава тази загадъчна абревиатура? Изследователи разгадаха нейната формула:

COV=COVID/ FEFE=ЖЕЛЯЗО, КОРОНАВИРУС + ЖЕЛЯЗО

FeFe или Феритин е маркер за откриване на Адренохром при хора, които са го употребявали.

Феритинът е белтък, който съдържа желязо. Той е основната форма на желязото, която се намира вътре в клетката. С неговата помощ може да се открие нивото на желязо в кръвта на човек.

В кръвта на потребителите на Адренохром феритинът е силно повишен.

Педофилите-сатанисти знаят това и се страхуват.
В СМИ се появи информацията, че учени от САЩ открили лекарства от коронавирус. Каква е връзката между тези лекарства и Аденохром в кръвта на потребителите му?

Лекарствата срещу коронавирус са:

1. Азитромицин – антибиотикът азалид, който оказва въздействие върху различни видове бактерии, потиска размножаването и забавя растежа им.
2. Хидроксихлорохин – противомаларийно средство, което потиска Т-лимфоцитите – клетките на имунната система.
3. Абсент за дезинфекция на ръцете – важен компонент, екстракт от горчив пелин, в етеричните масла на който се съдържа голямо количество туйон.

Взаимодействайки с желязото в кръвта, пелинът изработва свободни радикали.

В мрежите пишат, че у когото показателите на желязото са повишени, пелинът и посочените по-горе лекарства взаимодействат с него и могат да причинят смърт у потребителя.

Излиза, че тези лекарства не само че не могат да излекуват от коронавирус, но и силно вредят на организма с повишено желязо и дори могат да предизвикат летален изход. Вероятно и другите две лекарства съдържат компоненти, които взаимодействат с желязото и имат същия ефект.

Шах и мат

И така според нашата хипотеза синтетичният Адренохром е произведен в Ухан, Китай; той нарочно е заразен с особения тип коронавирус, с който светът днес се бори. Този синтетичен Адренохром бързо стига до световния елит, холивудски звезди, банкери, собственици на корпорации, т.е. хора, замесени в похищаването и убийствата на деца, с цел извличане на кръв от организма им, обогатена с Аденохром.

Всеки, който е приел „обогатения“ с коронавирус Адренохром, е принуден да се тества. Тестът служи като доказателство, че е употребен синтетичния Адренохром от Ухан. А Това е Prima Facia Evidence, т.е. достатъчно сериозно доказателство, че лицето е сатанист-педофил, участвал в най-кръвожадните престъпления с изтезаването и убийствата на деца, за възбуждане на криминално дело.

Когато тестовете покажат наличие на коронавирус в кръвта на убийците, те се подлагат на лечение с посочените по-горе лекарства: Азитромицин и Хидроксихлорохин, а те, както стана ясно, могат да предизвикат летален изход.

Сякаш сатанистите-педофили вампири си намериха майстора! Може би американският президент Тръмп веднъж завинаги ще освободи света от дегенератите извратеняци и убийци.

Ако се вгледате внимателно в лицата на звездите, които са под карантина, ще видите паника и страх или неадекватно поведение.

Както казват руснаците: поживем-увидим, какво ще се случи няколко месеца след падането на карантината с представителите на световния елит, на монархиите, холивудските звезди и др., които фигурират в посочения по-горе списък.

Неотдавна Мадона написа, че „може да убие за една чиния с паста“.

Кодовото име „Паста“ сред педофилите означава „убий малко момче“. Сега тя знае, че е отровена от синтетичен Адренохром от Ухан и се тресе от страх за живота си.

Мадона е High Priestess – Върховна жрица на холивудските сатанисти.

Бейонсе и Джей Зи са арестувани или се намират под домашен арест.

Всеки, който е приемал Адренохром, е имал избор. Всички престъпници сатанисти-педофили знаят какво са вършили. Сега е късно да проливат сълзи. Шах и мат.

Превод: PACПEP

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница