Американски военен лекар с неподправена тревога съобщава, че от вaксини са умрели повече военнослужещи, отколкото от СОVID 19, и у много войници има тежки странични ефекти (ВИДЕО)

/

ВИДЕО

 

 ПО ТЕМАТА

САЩ одобриха тромбсината на Pfizer

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама!
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

 

При положение че ПСР-тестът е официално отречен за диагностициране на КОВИД-19 родната фармафия и управляващата БГ-измет на кристална топка ли гадаят “заразените“

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци!
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

 

Боклукът Соломон Рussу мечтае да вкарва антиваксъри в затвора

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО👇

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Дами и господа,

Каква я мислехме, каква стана! Дали ще пращат картички с извинение на тези, които приеха да заместят лабораторните плъхове в този експеримент?

Зашеметяващ доклад в шест страници с данните от клиничните изпитвания от ваксините срещу COVID-19 заключава, че няма научни данни, че ваксините могат да подобрят здравето на населението.

Не само това, докладът казва, че данните изглежда сочат в обратна посока – изводът, че има повече вреда, отколкото полза от получаването им.

Изследването е публикувано в понеделник, 23 август 2021 г., в изданието на Trends in Internal Medicine от 25 август 2021 г. Анализирайки всяка от ваксините поотделно, проучването се фокусира върху нежеланите събития, настъпили след ваксинацията с всяка от наличните понастоящем ваксини, и твърди, че „действителният спад в здравето, причинен от ваксините, вероятно е много по-лош“ от това, което показват повечето налични таблици с данни.

И накрая, изследването казва, „ако епидемията от COVID-19 е резултат от атака на биологично оръжие и устойчивите на ваксина варианти представляват освобождаването на различни прототипи, тогава имунизацията е почти сигурна, че ще се провали.“

  • Таня Тодорова

us-covid19-vaccines-proven-to-cause-more-harm-than-good-based-on-pivotal-clinical-trial-data-analyzed-using-the-proper-scientific-1811.pdf

 

 

Пл@нд€ми@ втора част
ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 👇

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

 

Последно от ВИДЕО