Америка вече е лишена от бъдещи поколения

Сред 25-40 годишните 72% се смятат за хетеросексуални – 17-18% по-малко от поколението на техните бащи и дядовци. Но те са цвете в сравнение с поколение Z, тоест днешната младеж – такива вече са само 54% от тях. Щатите ще бъдат заселени от други народи и раси, тези, които са по-устойчиви на пропагандата и атмосферата на потребителски хедонизъм. Тези, у които не е унищожена институцията семейство

 

Резултатите от анкета на една от най-големите социологически служби в света Ipsos трябваше да предизвикат сензация и разгорещена обществена дискусия. Но не предизвикаха – въпреки че са много по-важни от всички други анкети, проведени в САЩ. Защото те показват просто нещо – ако съществуващите тенденции продължат, Америка просто няма бъдеще.

Изследването се фокусира върху сексуалните предпочитания на американците. Имаше малко въпроси: кой мислите, че сте, кого ви привлича и т.н. На пръв поглед резултатите не са твърде изненадващи – ако вземем средната температура в отделението.

В отговор на въпроса „какъв пол Ви привлича“, само 72% признават, че е противоположният. Много е, 72% – ето я, Америка на бъдещето! Проблемът обаче е, че няма 72%. И истинският ад се отваря, когато резултатите се разбиват по поколения.

Общо бяха интервюирани четири поколения – започвайки през 1946 г. (Тръмп е роден тогава). Това са бейби бумъри (до 1965 г.), поколение X (1965-1980), милениали (1981-1996) и поколение Z (от 1997). И ако първите две поколения са повече или по-малко близки по показатели, то при родените след 1980 г. Рязко се променя матрицата.

Сред милениалите, тоест тези, които сега са на 25-40 години, 72% се смятат за хетеросексуални – тоест веднага със 17-18% по-малко, отколкото в поколението на техните бащи и дядовци. Но те са цвете в сравнение с поколение Z, тоест днешната младеж – такива вече са само 54% от тях. Няма страшно, успокояват ни, че на фона на тази цифра не е важно за какви се смятат останалите 46% (например 15% от тях са бисексуални) – важното е, че все пак малко повече от половината от американската младеж са съхранили остатък на разум. Да, на останалите главата е промита дотолкова, че вече не знаят не само какво искат, но и кои са.

Не е промита? Нищо страшно не се случва? Мислите, че ще поиграят на пансексуалисти и ще се успокоят? Не, съдейки по факта, че милениалите са близки до числата от поколение Z, това няма да мине просто така – напротив, всичко само ще се влоши. Ние нямаме работа с проста мода – а с реално прекодиране на цяла нация (макар и такава условна и изкуствена като американците).

Това, което се нарича сексуална революция, започна в Щатите през 60-те години – но тоталната пропаганда на, меко казано, „не традиционни ценности“ победи през 80-те и началото на 90-те. И плодовете на тази победа сега се проявяват повече от ясно в резултатите от анкетата на Ipsos – последните две поколения са коренно различни по своите сексуални предпочитания от по-възрастните. При това най-младото поколение е и силно „по-разнообразно“ от предишното – тоест процесът набира скорост.

При това става дума за общо-американско проучване – тоест има латиноамериканци, негри и жители на мегаполиси и малки градове. Ако извадим по-консервативната по отношение на сексуалните „свободи“ част от обществото (цветните), тогава ситуацията сред бялата младеж в големите градове ще бъде още по-показателна. Колко сред нея ще бъдат набрани такива, които все още имат разбиране за своята природа, тоест хетеросексуална идентичност? Четиридесет и пет процента? Четиридесет?

И това въпреки факта, че белите протестанти (същите WASP , олицетворяващи Америка още в годините на бейби бумърите), вече са обречени на изолиране, на загуба не само на командни постове, но и на жизнено пространство в собствената си страна. Сега се изяснява, че и техните деца няма да оставят потомство – какви ми ти деца, щом не могат да разберат ориентацията си?

Щатите ще бъдат заселени от други народи и раси, тези, които са по-устойчиви на пропагандата и атмосферата на потребителски хедонизъм. Тези, у които не е унищожена институцията семейство като такова. Друго е въпросът, че не е ясно как тези нови „традиционалисти“ ще се разбират с поколението „омисексуалисти“ в рамките на една държава – но тук американската система под формата на щати ще бъде много полезна. Някои щати ще бъдат все повече законодателно отделени от други или дори напълно разделени на сексуална основа: тези щати за хетеросексуални, а тези за пан и омни.

Това ще стане малко по-късно, но след десет години за никакъв нов Тръмп (умерено консервативна политика) в мащабите на цяла Америка дори няма да може да се мечтае – новите, правилно възпитани поколения ще смажат инстинкта за самосъхранение на бейби бумърите.

Източник – Взгляд, Петр Акопов
Превод – Олег Костадинов, Яндекс

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

Фейсбук страница