Ангел Кунчев вече не е Главен държавен здравен инспектор?

«Питахте къде е Кунчев? Ами няма го, не изпълнява длъжността ГДЗИ вече! Криха заповедта, но не може вечно, ето на негово място за ИД е назначена Пармакова! Ето така:

На 17.11.2021 със заповед N РД-15-1475/17.11.2021г, е назначена Изпълняваща длъжността (И.Д.)главен държавен здравен инспектор д-р Кремена Пармакова. Същата е написала доклад до Министър Кацаров, в качеството си на назначена от него И.Д. за състоянието на К19 в световен мащаб. След това, въз основа на този неин доклад, Кацаров издава заповед за това кои страни влизат в червената зона… но това не е толкова от значение мисля, а факта, че в текста на заповедта той НЕ ПИШЕ „въз основа на доклад от И.Д……..“ , а пише „въз основа на доклад от Главния държавен здравен инспектор“? И така къде е Кунчев? В отвъдното, на пенсия, много болен в къщи тройно наваксан? ИМАМЕ си нов ГДЗИ, дето пише още по-големи глупости до министъра, за да върви въпроса с пландемията и комисионите от фармата към МЗ-то.

Да ни е честит нови ГДЗИ – Пармакова, много куха лейка !

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/11/19/doklad_gdzi_vlizane_19112021.pdf

Ето тук https://afp.gateway.bg/page.php?c=29 е написано, че тази се занимава с остра вяла парализа една от причините й е изкорененият почти полиомиелит демек работи нищо, а цялата ви здравна информация от този сайт излиза, че се управлява от някакви си СТРАТЕГМА , дето никога не следва да ви помирисват досието здравно.»

Източник: Д-р Георги Тодоров, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

Кунчев е починал след 3-та 💉 с експерименталната инжекционна течност на Рfizеr?! (ВИДЕО) ОБНОВЕНА+ВИДЕА

Стойчо Кацаров е за затвора (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница