Арийците и системите от вярвания

Арийците (високите бели „хора”) са потомците на самозваните Богове – Анунаките. Главните „богове” са изчезнали от обществеността и техните потомствени линии са превзели Земята. За пръв път от тогава имаме владетели, крале, царе. Те стоят зад пропагандния трик на опровержението/отричането, че „няма нищо такова, като Сиви, няма нищо такова като Демони, Дяволи…”, целта им е чрез преименуването и дискредитирането на нещо, то да не бъде разпознато, хората да загубят доверие и да се съмняват в своята информираност, да не вярват повече на истинските факти. Така постепенно тяхното знание изчезва и е напълно заменено от лъжи.

С изчезването и потулването на знанието (истината), е взето решение, че човечеството още повече трябва да бъде захранвано, за да бъде още по-лесно манипулирано, поробено и подчинено и да изгуби тотална представа за своя произход, за своята връзка със Създателя/Създателите си и за своите способности. От тогава започва създаването на религиите, култовете, тайните групи, всички учения и движения, които завършват на „ЗЪМ“. Потомците на Анунаките са хибриди-рептили в човешки тела, които се сродяват с населението на Земята.

Време е всички системи от вярвания да бъдат разкрити, разобличени и оставени в миналото, за да издигнем своето съзнание и да премахнем цялото зло, което съществува на Земята и се крие зад религиите, религиозните учения и практики, а дали ще вярвате като покорни роби, програмирани от любимия си Учител Дънов, който е работил в полза на Ватикана и е изпълнявал нейните поръчки за създаване на програма за умствен контрол срещу българския народ, си е лично ваша работа. Моето търпение към всякакви промивки на мозъка, в това число и Дъновизма, е изчерпано.

Много малко хора знаят, че Дънов е бил масон, че е работил за Ватикана и е изпълнявал нарежданията на тогавашния Папа. След илюминатското си Посвещение на 33 годишна възраст, той приема ролята на дезинформатор на българите и идеята да въведе духовното робство в България под формата на арийското религиозно движение “ Бялото братство „.

Прави ми впечатление, че всички, които пишат за арийската раса, се гордеят с нея и вписват себе си като арийци, живеещи в Бълг-Ария. Но арийците са отговорни за всички измами срещу човечеството, за неговото поробване, ограбване, унищожение. Дали сте от тях?! Намерете себе си, като се информирате за тази раса, за нейното пристигане и пребиване на Земята до днес. Всички царе и крале на Земята са били и са арийци. Според арийците, Ария означава възвишен, благороден, аристократичен, величествен. Но защо нещо или някой ще е по-величествен/-о и по-възвишен/-о от друг/-о?

Много пъти съм писала за идеята за расизма и национализма, които са най-силните оръжия на тъмните сили – управляващия ЕЛит, за създаване на расови конфликти, разделения, напрежения, омраза, агресия, войни, за идеята за създаването на отделните територии и езици и за това, че тази територия България, не е собственост на нейните жители, наречени българи, а е собственост на арийци. Българите са само данъкоплатците, които живеят на териториалната корпорация „България” (акционерно дружество „България”). За да стане собственост на българите, ние трябва да си вземем обратно тази територия. Трябва ни РЕВОЛЮЦИЯ, която се изразява в издигане на съзнанието, достигане до истината и предприемане на необходимите действия, за да вземем обратно своята власт от тези, на които сме я дали, и които не защитават интересите на българския народ.

Целта на расизма е премахването на човешката раса, в което човек съзнателно или несъзнателно участва. Необходимо е да имаме ясна представа за това, на кого служим, поддържайки своите импланти за расизъм и национализъм. Миграцията е средство на расизма – средство за управление и контрол на тъмните похитители на Земята и представлява принудително разселване на територии, чрез използване на пропаганда, подготвена от хилядолетия, която създава система от вярвания, програмираща хората като удобни заложници. Ние всички сме били разселвани, мигриращи, гонени от местата, на които сме живели … не е ли така? С това желая да ви покажа, че корените на злото са дълбоко вкоренени в живота ни, който не е бил само един на тази планета. Всеки наш живот е повторение на предишния като живот в матрица… това трябва да спре!

Човек не е това, което мисли и чувства. Ние сме Души, ние сме Съзнание, не сме нито нашите мисли, нито нашите позитивни и негативни мисли (което ни се набива в главите, че сме), нито нашите чувства, нито нашите тела. Нашите мисли и чувства са направлявани от нашите 3-измерни органични тела, в които сме затворени, и от външни фактори и субекти. На всяка Планета, на която сме се инкарнирали, сме имали типичните за Планетата тела. Поради опита, който трупаме, решенията и избора, които правим, ние вземаме отпечатъка/подписа и принадлежащата карма към дадено тяло. Всяка раса има карма, която й принадлежи. Няма нищо страшно в това.

Когато сме наясно, че не сме нито мислите, нито чувствата си, твърде необходимо е да обмисляме всичко, което приемаме и което ни се появява като мисъл в главата, защото механичното приемане на информацията, може да ни стовари още повече трудности и багаж за изчистване. Да се осъзнаем, да започнем да обединяваме своята енергия, усилия, да комбинираме своите мисии, и тогава ДА ОБЕДИНИМ СВОЕТО СЪЗНАНИЕ, за да направим Промяната по най-добрия начин за човечеството. Ние сме тези, които вземат решенията.

Като пример за позитивно мислене ще дам загрижеността на Кабал, мислейки позитивно за нашето добро, както казват ТЕ, и затова правят всичко възможно за намаляването на населението на Планетата, фракинга, бедността, поробването на човечеството на всички нива, кървавите човешки и животински жертвоприношения, насилието, войните, „фалшивите знамена”…., всичко, на което сме били научени, че е добро, всичко, за което са ни казвали, че е за добро, бъдете позитивни, мислете позитивно… Е, тогава някой да им каже, че това не е позитивно мислене. За тях това е позитивно, но ние да не приемаме всичко, което ни е написано, и което се е превърнало в бизнес за много хора, и в което сме карани да вярваме, а да включим Сърцето си/Съзнанието си в действие. Да НЕ мислим позитивно, а Да Бъдем Осъзнати, Да Бъдем Проницателни, за да НЕ се подвеждаме по глупостите, които ни създават препятствията в живота и ни отчуждават един от друг.

Душата е много повече от технологиите, тя е развиваща се, а технологията не е, или не беше до скоро. Прикачиха ни ИИ (Изкуствен интелект), който да се учи от нас на всичко, но и този ИИ не е повече от Душата. ИИ не може да се справи с вероятностите, които Душата умее. Технологията е въведена дори и да контролира ума. Технологията успя временно (жалко, че временното понятие е хилядолетия) да пороби Душата чрез ниски честоти, но технолозите много добре знаеха, че един ден ще си имат проблем с поробените Души, защото те са развиващи се и са способни да си направят път и през пътя без изход.

Разпространява се дезинформация във фалшиви канализирани съобщения, че ние сме поканили тъмните сили на нашата Планета, че ние сме едно цяло с тях… Това изобщо не е истина. Създателите на тази дезинформация целенасочено използват хората, които не са достигнали до по-високо съзнание, за да ни се представят в друга светлина, защото ще дойде момент, когато тъмните ще трябва да напуснат Земята, но до последно ще се опитват да ни заблуждават, че те не са тъмните сили, а хора като нас (все пак са в човешки тела) и тъмните наистина имат шанс отново да останат в контрола на Земята, ако ние не си отворим очите за това и продължаваме да игнорираме и изкривяваме истината. Всички, които разпространяват лъжи да поемат своята отговорност, защото ТЕ служат на тъмните и не правят никакво добро на хората!!! Най-малко сега, в тази тежка битка, хората имат нужда да бъдат тровени с лъжи. Нито ние, нито Гая сме канили тъмните сили на нашата Планета, те се самопоканиха. Ние, представители на 5000 цивилизации от различни галактики, бяхме поканени лично от Гая да засяваме живот на нея, да засяваме звездна мъдрост, а след това да я разпространяваме из нашата и други Вселени.

Надявам се да стане ясно, че НИЕ, ЧОВЕШКАТА РАСА, НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ДВЕТЕ ЗАВОЕВАТЕЛНИ РАСИ, АРИЙСКАТА И Т.НАР. ЕВРЕИ/ КАЗАРИ, които превзеха Земята непоканени и нежелани и поробиха безценната човешка цивилизация, създадена от 22 цивилизации от висшите измерения, някои от които бих нарекла уникални. Да стане ясно и, че Анунаките не са нашите Създатели, те са нашите осъкатители на Съзнанието ни, те са създатели само на фалшивите хора на светлината (тези, които приличат на нас, но отвътре са представители на завоевателните раси), фалшивата технология, фалшивата медицина и всичко, което ни е предлагано за полезно, а има обратен ефект.

Всички, които поддържат своите импланти за националност и принадлежност към род и родина, територия, привързаност към говоримия език, импланти за чакане на Спасителя-месия да дойде и да ги спаси, импланти за доброволно отдаване на енергията си, например чрез молитвите, е време да се освободят от тях, защото имплантите ги държат в ниските енергии и вместо да им помагат да ги придвижват напред, имплантите ги дърпат още повече назад. Всички разделения са ни направили данъкоплатци на територията, на която живеем и са ни изправили един срещу друг, за да воюваме във войните на тъмните, от които се произвежда най-голямо количество негативна енергия, която да поддържа тяхното съществуване. Къде във Вселенната се плаща, за да се живее? Къде се плаща за свободните ресурси? Да плащаме, за да оцеляваме?! Анунаките са докарали на Земята имплантите (и чакрите са импланти) след второто т.нар. падение на Атлантида (известни са ми 4 падения – потопа), за да ни поробят. Предлагат ни религията, за да ни отдалечат от истинския ни Създател. Човек намира за по-лесно да се моли на някого, отколкото да вземе живота си в свои ръце. Към всички, които поддръжат своите импланти: защо молитвите завършват с Амин, колко пъти в библията е спомената думата Амин? Защото Амин (Амен, Аум, Амон = Енки) ви е сложил имплантите и освен да ви прави по-големи овце от овцата Доли, друго няма да направи с вас.

Преди около 51 милиона години Тъмните сили от друга галактика влизат в нашата галактика, за да наложат своята система за доминация и контрол. Планетата Земя е сърцето, диаманта на нашата Вселена (Earth = Heart – когато върнем H след Т). Когато тъмните са видяли Земята, са поискали да я притежават. Разбрали са, че могат да я завладеят, когато тя се намира в галактическата ротация – с времето Земята се придвижва от светлата към по-тъмната до най-плътната част на галактиката, затова те са изчакали този момент, за да я завладеят. Завладявайки я, поробват населението на планетата, намесват се в ДНК-то му, намесват се в духовните семейства, създали са духовни договори, манипулирали са реакциите на хората и начина им на живот.

Ние, човешката цивилизация, не сме робска раса, а сме поробена раса. За робска раса ще дам пример с хибридните видове на анунаките, ние нямаме нищо общо с тях – африканците, а на друго ниво са Илюминатите. Има много Създатели на Вселени и ние сме сред тях. Тук ще кажа също, че Енки, Йехова и Луцифер са една и съща същност. Ние сме многоизмерни същества, заловени в капана на Анунаките – Енки и групата му. Тъй като те са загубили способността да създават затова използват нас да създаваме вместо тях.

Закария Ситчин, Барбара Марчинияк, Алис Бейли, Елена Блаватска и още милиони като тях, са били скъпо платени от хибридите на анунаките – илюминатите, за да ни убеждават, че анунаките са ни създали. Те не са ни създали! Когато са дошли на Земята ни отрязват 3-та нишка на ДНК-то, а това означава, че можем да съществуваме самостоятелно в робство. Повече не сме били в състояние да използваме своите способности. Анунаки е също термин, който е разпространен от Закарая Ситчин. Никой преди него не ги е наричал с това име. Напълно съм сигурна в това, което пиша. Използвам същият термин, защото е познат на всички.

В момента сме във времето, в което трябва да си оправим кашите и да спрем да се доверяваме на измислени герои. Този, в който са ни променили мисленето да вярваме, е същество с негативна енергия, с паразитно – вампирско съзнание, което през вековете успя да зарази ума на почти цялото човечество.

Когато арийската завоевателна раса идва на Земята, поробва човечеството, принуждава го да живее и работи като обслужващ персонал и се самоиздига за управляваща раса. Арианизъм се наричат наложените вярвания за превъзходството на арийската раса над другите раси. Издигането на арийската раса с бяла кожа над другите раси е основано на идеята, че арийците са избраните от БОГ или че са създадената от БОГ раса. Това е типично мислене за Анунаките. Има го и при българите, при руснаците, при евреите… много приятели все още се смятат за богоизбрани горди българи, изпълнявайки покорно всички команди за умствен контрол на тъмните сили.

Няма нищо лошо хората да изпитват гордост от тяхното расово наследство. Вредата идва, когато тази гордост се превръща в предразсъдъци срещу тези, които не споделят едни и същи черти. Цвета на кожата, е само повърхностен белег. Въпреки това, расовите различия са един от най-лесните начини да се поляризират хората на фракции. Расизмът е един от най-успешните инструменти, използвани на Земята, за да запази хората разединени. Aрианизмът е допринесъл значително за тази поляризация и е направил много за насърчаването на неспиращите расови конфликти, които са измъчвали човечеството през цялата история.

Подръжниците на арианизма създават клонове на Бялото братство по цял свят. В някои държави арианизмът е ПРИКРИТ като учение за духовно оцеляване с поредната мания от упражнения за тялото (и Духа) и знания за здравословен начин на живот. Убежденията за материално оцеляване на тялото-бялата кожа, толкова ловко се прикриват, но е факт, че във всички Бели братства влизат само хора, които имат бял цвят на кожата, изпълнявайки скрити ритуали към арийските-богове.

Белите дрехи – вид ритуална униформа

В Дъновизма, белия цвят на кожата е засилен от наложеното използване на бели дрехи. Само не казвайте, че е израз на чистотата на Душата, защото това показва, че сте под умствен контрол, ако мислите така. Белият цвят също програмира човек, когато се използва с дадена цел – например култа към бога Слънце – Амон Ра. Всички молитви на Дънов завършват с името Амин (сигурно го казвам за стотен път, но докато има хора, които казват Амин, ще повтарям и потретвам, че Амин е едно и също като Аум, Амен и Амон Ра – богът Слънце). Паневритмията е също култ към Слънцето, ами тогава какво правим, не извършваме ли ритуал в полза на тъмните сили и не задържаме ли тяхното господство на Земята, не отдаваме ли почит и своята енергия към бога на тъмните?

В лечебните заведения, медицинските лица са облечени в бели престилки – това е предварително програмиране на съзнанието и подсъзнанието да се следва бялата светлина, защото нареждането на търговците с органи – ЕЛита, е да отнемат човешкия живот, за да имат достатъчно стока – човешки органи, за своя бизнес.

Бялата светлина в тунела, след т.нар. смърт, е примамването на Душата да влезе отново в реинкарнационния цикъл на фермата „Земя”. Престилката е масонски символ на връзката между фалшивите богове и мрежата на бялото братство по целия свят, което включва и масонските ложи.

Представители на арийската бяла раса са нацистите – служителите на НАЗИ, но на тях ще обърна внимание по-надолу. Други представители са окупаторите на Индия, които създават религиозната и феодална система – хиндуизъм. Тази система е безпогрешна и има за цел да създаде човешко духовно робство. Както и в другите социални строеве, като комунизма например, това робство е частично постигнато, чрез даване на духовната истина с фалшив обрат.

Хиндуизмът е религиозен клон от мрежата на Бялото братство, а Индия и до ден-днешен е важен световен център за дейността на Бялото братство. Всички братски организации са в постоянна връзка помежду си, откакто са създадени. Те изпращат свои членове на обучение в Близкия Изток, Египет и Индия. Най-високите касти в Индия са съставени от арийци. Насилието, икономическия натиск и изкривените религиозни вярвания са първоначалните инструменти, използвани от тях, за да запазят кастовата система. А какво прави Дънов в България? – Следва религиозния и политически метод „разделяй и владей“! Лицемерието му се изразява в това, че той се обявява за противник на йогата и на всички индийски учения и практики, а самият той е бил в Индия на обучение и също е изпращал свои ученици на обучение там. Българският хиндуизъм, се нарича Дъновизъм – фалшива духовност. Уж не е религия, а е регистриран като религиозно-философско учение, което незнайно как е запазено през годините, когато беше забранено в България да се посещава църквата. Незнайно как, незабележимо чрез Дъновизма, Дънов, съвместно с братята си масони, въвежда в България комунизма – религията винаги се е използвала за въвеждане на вид политическо управление. Дънов е оставил огромно наследство на България, което ни е измамило, манипулирало и затворило в капана на Третия Райх, скрит под името Третия Завет.

Учението и на Дънов е прикрита система за контрол на ума. Кои работят, и преди и сега в църковните институции? – Това са предателите на народа, служителите на Луцифер. Бащата на Дънов е бил църковен служител, а Дънов регистрира добре подготвената ционистка-нацистка религиозно – фанатична система за контрол, Дъновизъм. Кой в онези времена от бедна България е имал право да учи в Америка? Предателите на народа, тези, които имат кръвна връзка с ционистите – нацистите – ZION=NAZI. Арийците са нацистите, както и най-висшите касти индийци са арийци. Неслучайно много религии се създават в Индия, на тази огромна територия, за да могат тъмните сили, които създават религиите, да контролират, разделят и манипулират населението там.

Освен това Дънов е бил много мощен магьосник и е запечатал Дъновизма с черна магия, която е наложила новото духовно робство в България, много хора не са успели да видят това. Той е бил черно и вудо магьосник, притежавал е окултните знания на масоните. Кой обикновен човек е имал достъп до тях? – Никой, тъй като са се пазили в дълбока тайна, а Дънов, като член на масоните е имал достъп до тях и ги е използвал. Целуването на ръка – това е култ към кралицата на Орион, а Дънов е подавал ръката си на хората, които са посещавали беседите му да я целуват. Нищо, което съм написала за него не е омраза. Не мразя Дънов. Той сам е избрал на кого да служи.

Хората ставайки последователи на някоя религия или учение, стават слуги на силата, която е написала програмата. Дънов и той има програми за всичко. Последователите му, братята масони, са написали сумати книги от негово име, ама кой да види това. Ако това учение беше в полза на човечеството, щеше ли на тази робска планета да съществува десетилетия? Та на Земята има само религии, които са създадени на Сириус – това е планетата на духовността – средствата за контрол на съзнанието – религиите идват от друга планета.

Разберете, че енергията на написаният текст се усеща и по това се разбира дали нещо е истина или лъжа. За целта обаче човек трябва да бъде свързан със сърцето си.

Една година си купих 10 книги на Дънов и се насилвах да ги чета. Чудих се, хората, които ги имат за настолни книги, които базират живота си на написаното уж от негово име, а то е написано от държавна сигурност, от неговите братя масони…, не усещат ли измамата и манипулацията, задушаващата енергия, не усещат ли как чрез набутване на система от упражнения, които са кодиран култ към Амон Ра, и съвети за здравословно хранене, което не е здравословно, а вредно, стават източник на храна на невидими сили, как им изтича енергията? Чрез всичко написано от негово име се източва енергията на хората и той си живурка в 4-то измерение и си вика: „ Ех, колко са прости и слепи българите.” Един ден ще се появи отново в истинския си рептилски вид.

В днешни дни, като остатък от арийския режим, само в Индия и Иран се използва думата Ариан. Ариана е името на иранско плато, по време на империята на първия цар на Иран, Yama. В София пък си имаме изкуствено ез. Ариана в долната част на Борисовата градина.

Бруталният арийски режим на Германия, нацизма, подкрепя своята идея за арийско надмощие. Самочувствието на нацистите идва от това, че те са наследниците на рептилската завоевателна раса, провъзгласила себе си за богоподобни супер човеци, дошли на Земята от друг свят и се самозабравили от алчност и мания за власт. Арийците са създателите на Първата и Втората световни войни и на всички други войни, които са имали определена цел, като например, изземване на всички природни богатства от дадена територия, подчинение на жителите на дадена територия и въвеждане на система за управление и контрол на същата тази територия.

Нацистите не са хора. Те са студенокръвни влечуги, които оцеляват на Земята чрез пиене на човешка кръв и с помощта на извънземни технологии създават човешки тела, в които да пребивават сред хората без подозрение кой живее в човешко тяло и извършва нечовешки зверства.

Един от най-важните мистични символи в хиндуизма и арианизма е свастиката – счупеният кръст. Използва се и от нацистите, и от обществото на Бялото братство и от тъмните масонски общества, кланящи се на фалшивите богове, всички изброени са свързни помежду си.

Иконописът също е създаден от арийците, за да отдалечи човекът от неговия Създател и да го накара да вярва в нарисувани образи – измислени герои.

Душата е вечна, а тя влиза в тела с различни цветове. Анунаките обичат белия цвят и винаги се превъплъщават в бели тела. От най-старата раса с тъмна кожа чрез избелване, което се получава от манипулирането на ДНК-то, анунаките са получили другите цветове на кожата. Името Анунаки е общо понятие, не е цивилизация, а означава звездни цивилизации, не земни. Дошли са от космоса на Земята, за да въведат своята система на доминация и контрол. По този начин те поробват съществуващото население на планетата и започват да се хранят от неговата енергия. Всяка планета има принадлежащите за нея тела. Затова другите цивилизации влизат в човешки или човешко изглеждащи тела, които се произвеждат в земни лаборатории, за да могат да оцелеят тук.

Оригиналните земни хора са били с тъмна кожа. Българи е нарицателно име на робите – данъкоплатците на тази територия. Ние не сме се раждали само българи, а и произхода ни не е земен. Масоните в България са 2 млн. – и арийците, и евреите (друга фракция на анунаките) винаги стоят във властта. И двете фракции имат силно изразени драко-рептилски гени.

Още нещо за АМИН – на анунакски език означава мъжки полов член. Забележете обелиските по света, свещите в църквите, статуите на бик по цял свят, като символ на мъжката плодовитост и още много други символи, които шизофреничното паразитно съзнание на арийците е сътворило и издигнало в култ и се моли и аминосва. АМИН (Енки) създава хибридите си на Земята и е издигнат в култ, и затова е наложен в извратените църковни молитви. Добре е като се използва нещо, да се знае какво е.

Това, което се нарича живот на Земята не е създадено от Създателя. Ние живеем в манипулиран от анунаките свят, наречен илюзия. Създаден е чрез свещената геометрия, звукове, символи, цветове, светлина и материя, която не е вечна. Системата на анунаките, която е наложена на Земята чрез религиите има за цел да разделя, да манипулира, да контролира и завладява човечеството чрез вампирско съзнание – изкуствен интелект, който е внедрен във всяко едно религиозно учение и религия. Човек не знае каква енергия приема, закодирана в учението или религията. Хората с дълбоко научени познания са масоните, но те никога не споделят истината със света, а илюзията за истината – тази илюзия достига до хората. Единственото, което може да ни обедини, е издигането на единното съзнание на всеки човек над религиите и религиозните учения, защото извън техните енергийни рамки ще се отвори истината за всеки.

Ние сме многоизмерни същества без националности, принадлежност към територии и нации, без цвят на кожата, БЕЗ РЕЛИГИЯ, както и сме били инкарнирани по цялата планета и по време на всички цивилизации. Ние сме ЕДИН народ, разделен на много националности. Съобщенията от Ангели и Учители са това, което хората искат да чуват, а това, което е действителност е далеч от разбиранията им и е извън тези послания, извън Библията, евангелията, църковната литература като цяло, извън нашата 3-измерна система на образование, обучение и възпитание.

Не е ли време да научим как с думите Любов и Светлина се манипулира и програмира човешкото съзнание и човек става склонен да приема, че дори и да го смелят от бой, той е Благодарен, че БОГ му е изпратил това изпитание, за да го направи по-силен, като той не трябва и да се помъчи да се отбранява, а да се остави в ръцете на агресорите, защото всичко е Любов и Светлина… дори и ритуалните човешки жертвоприношения! Има ли БОГ и кой е той? Той ли ни е създал или Създателят е друг и не се нарича БОГ? Защо, ако този БОГ ни е създал, в негова чест се убиват хора? Все повече хора се питат защо сме ТУК и какво сме дошли да направим. Как сме останали на Земята, от къде сме дошли? Като сме дошли ТУК, къде сме живяли първо?

Пожелавам ви да размислите и осмислите своите вярвания и да решите дали ще направите стъпка напред, отказвайки се от наложената религиозна система или ще я подкрепяте докато сте живи и ще почитате празниците на измислените герои, провъзгласени за светци, гледащи ви от стените на църквите и иконите.

От Монтагю Кийн (2015-04-05): „Днес искам да ви покажа това, което другите са установили, че е Истина. Аз не съм единственият, който ви насочва в правилната посока. Бъдещото човечество зависи от вас да приемете Абсолютната Истина и изхвърлите фалшивата история, която е умишлено наложена върху вас. Унищожението на човечеството се случва навсякъде около вас в продължение на години и вие не сте били наясно с това. Това е планирано и извършено от Кабал с ваша помощ. Време е да го спрете. Заедно, когато кажете: „НЕ, аз няма да допринасям повече за това клане на човешката раса.” Вие сте в ситуация: НИЕ или ТЕ. Каквото Ви е казано, че е започнало на Изток, не е правилно. То започна на Запад.

Днес, ние се позоваваме на книгата на Андрю Пауър, „Ирландия страната на фараоните“.

стр.69 – „Сребърните езици“, колаборационисти като Клинтън, Блеър и други високопоставени политици от световен машаб (в действителност системни марионетки) са на стратегическо място, за да контролират аспектите на измамата и да ни държат безкрайно „събрани в стадо“ и в недоумение. Те знаят стойността на поддържане на „безполезните консуматори“ (както един от елитните (Кисинджър) вледеняващо описа така наречените маси) в конфликт помежду си. Разделяй и владей, е активната аксиома. Ирландия е добър пример, макар че един и същ шаблон е използван през цялата история в повечето страни. Използването на исторически и митологични събития, като „Битката при Бойн“, се използва по-нататък в агендата (Дневния ред на Илюминатите), за която ние сме в неведение. Така наречения „Ирландски Мирен Процес“ няма да работи, той никога не е трябвало да работи, и никога няма да работи в сегашния си вид (2003), той е просто още един аспект от дневния ред (агендата), поставен, за да обърка хората. Това ще стане ясно с разгръщането на нашата история“.

стр.91 – Ще бъде неизпълнително за мен да напусна тази глава без бегло да спомена за решителната „конспирация“. Чували ли сте някога за „Протоколите на учените старейшини на Цион”? Този скандален документ се появи на бял свят в Русия през 1905 г. и е преведен от Виктор Марсдън в Лондон през 1910 г.: „Марсдън заяви, че не може да работи по протоколите повече от 30 минути в даден момент, защото съдържанието им е било изключително зло, а беше уж протокол от срещата, проведена от еврейските банкери на Кабал, чието намерение е да завладее света чрез манипулиране на ГОИТЕ (еврейска обидна дума за хората). Тези писания са били доведени до вниманието на обществото и е имало ожесточени дебати за това дали те са истински или не. В Берн, Швейцария, е била сцената на съдебното дело, която да реши тяхната автентичност през годините 1934-35. Съдът заключи, че протоколите са фалшификат, странно решение, което се опитва да каже, че никога не са съществували. Ако те са фалшификат трябва да е имало оригинал. Това е сложно и объркващо проучване и достоен свитък от само себе си.“

Единственият коментар, който тук се добавя, е да посочи някои от намерените в протоколите идеи, които са били първоначално написани от Морис Жоли, член на тайното общество на Розенкройцерите и виден Френски адвокат, в неговия памфлет „Диалози в ада между Макиавели и Монтескьо“ (1864). Това тогава се е приело като атака срещу политическите амбиции на Наполеон, но то също така показва сенчестата страна на тайните общества в полемиката. Това се потвърждава и от твърденията, че протоколите са дело на илюминатите през 18-ти век, които не са били само евреи. Ние ще използваме няколко примера, взети от „Протоколите на Илюминатите“, за да подчертаем по-нататък твърденията в тази глава, че има нещо много мощно, което не е свързано с религията или националността, работещо зад завесите в тронната зала. За добро или зло, кой знае…?

„Ние сме по-силни – няма да ни напуснат силите ни – народите не могат да образуват дори и незначителен частен договор без нашата тайна намеса в това… Не предполагайте и за момент, че тези твърдения са празни думи: помислете внимателно за успехите, които ние организирахме за Дарвинизма, Марксизма, Нитшеизма… Нашата сила в настоящото състояние във всички форми на енергия, ще бъде по-непобедима, отколкото всичко друго.“

стр.104 – „Тези понятия изглеждат на пръв поглед много песимистично, но само чрез разбирането на паразитна система имаме някакъв шанс да я преодолеем, и за да я преодолеем, ние трябва да освободим съзнанието си. В крайна сметка това са най-елитните къщи, които са изградили паразитната система, световният затвор, затвор без решетки. Никой логично не може да обясни измамата. Как може някой да обясни заблудата, която е толкова мощна и вездесъща, че е невъзможно за повечето хора да проумеят? Думи на един от подиграващите се „тъмничари“: „Само малките тайни се нуждаят от защита, големите се предпазват от общественото недоверие“.

„Например, Илюминатите, които реализираха своите тайни протоколи, в крайна сметка ще бъдат публично разкрити. По този начин, те изготвиха техните протоколи, за да се появят като еврейска или ционистка конспирация и да поставят всички хора в един свят на тиранично управление. Те дори озаглавиха погрешно документа им „Протоколите на учените старейшини на Цион“. Чрез този документ, за да опишат своите цели, те също така хитро насадиха еврейската обидна дума – ГОИТЕ.“

Това е достатъчно за днес. Моля да разберете, че тази информация е от съществено значение, ако искате да оцелеете и да знаете какво предстои да се случи във вашия свят. Пирамидата на властта е на път да се срути. Те не могат да оцелеят на Светлина. Изпращането на Светлина на Лей линиите навсякъде по света и в Лондон работи. Човечеството трябва да оцелее. Всеки един от вас може да играе роля за вашето оцеляване, дори и от уюта на своя фотьойл.”

Източник: Милена ван Лиер

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се