Армията на САЩ иззе сървърите от Франкфурт, за което предварително бе уволнен Еспер, а шефът на ЦРУ отстранен от брифингите

 

Добрали се до сървъра, те получиха пряко доказателство за фалшификациите на изборите в САЩ. Също така разбраха кой е дал указания да се спре преброяването на гласовете и кой е задействал алгоритъма, започнал да превключва гласовете от Тръмп към Байдън. ЦРУ беше напълно отстранено от тази операция.

Прокурорът на Тръмп Лин Ууд: „Байдън и престъпните му приятели няма да спят тази нощ. Всеки ще бъде разкрит!“

 

Когато всички световни медии (затова и българските) са превзети от глобалните финансисти, т.н. дълбока държава, трябва да търсим независими източници. Един от тях е:

The Gateway Pundit, притежаващ акредитация за Белия дом от 2017 година. Споменаван е над 15 пъти в Туитър от президента Доналд Тръмп и над 50 пъти от неговото семейство. Месечната му посещаемост е над 15 милиона.

От Германия съобщават, че компанията Scytl, която неправомерно е разполагала с данни за изборите в САЩ, е била нападната от американската армия и сървърите им от Франкфурт са били иззети.

Scytl е компания от Барселона, която предоставя системи за електронно гласуване по целия свят, много от които са се оказали уязвими за електронна манипулация. Компанията е тясно свързана със Сорос и Демократическата партия на САЩ.

Компанията Vulcan Capital на съоснователя на Microsoft Пол Алън инвестира 40 милиона долара в Scytl.

Тази вечер от нашия източник научихме, че Бил Гейтс също притежава акции на Scytl.

Ето повече информация от нашия източник в Германия:

Веднага след като правителството на САЩ установи, че сървърът Dominion е участвал в обмена на гласове, разузнавателната общност започна да търси сървъра и откри, че е в Германия. За да получат достъп до този сървър и да го направят достъпен на законни основания, те трябваше да заставят Държавния департамент да работи ръка за ръка с Министерството на правосъдието. И им се наложи да поискат от германското правителство съдействие за разрешаване на изземването на този сървър.

Съответните документи, необходими за такъв вид изземване бяха подготвени, подписани и в тази операция бе задействана армията на САЩ. Това обяснява защо е уволнен Еспер, а са назначени Милър и Пател – така че военните да не се намесват по никакъв начин в операцията.

Добрали се до сървъра, те получиха пряко доказателство за фалшификациите на изборите в САЩ. Те също така разбраха кой е дал указания да се спре преброяването на гласовете и кой е задействал алгоритъма, започнал да превключва гласовете от Тръмп към Байдън. ЦРУ беше напълно отстранено от тази операция.

Днес прокурорът на Тръмп Лин Ууд се изказа в Twitter по повод този доклад:

„Байдън и престъпните му приятели няма да спят тази нощ. Макар че, Байдън вероятно би могъл да заспи, защото със сигурност вече е забравил такава дума като Scytl. Но съучастниците му помнят. На тях също им е известно името Paragon – компанията, която купи Scytl. Всеки ще бъде разкрит!“

Сега наистина стана понятна логиката на всички тези назначения в Пентагона и Министерството на отбраната, както и причината за отсъствието на директора на ЦРУ на работните брифинги.

Всичко върви по план!

Ама, вярно ли армията на САЩ е нахлула в Европейската софтуерна компания Scytl и са иззели сървърите от Германия? – Нашият източник на информация казва ДА, ТОВА СЕ СЛУЧИ!

 

Източник: GATEWAY PUNDIT
Превод и редакция, Олег Костадинов, Яндекс

 

ПО ТЕМАТА

Сървърът иззет от армията на САЩ показва внушителна победа за президента Тръмп с 410 гласа в изборната нощ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Сървърите в Барселона и във Франкфурт са били в местните резидентури на ЦРУ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

‘The Hammer’ и ‘Scorecard’: Оръжие за масово манипулиране на избори (ОБНОВЕНА)

 

Имаше заговор против Тръмп, провален от Личното му разузнаване

 

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! …

 

Разбираш ли?

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Сървърите в Барселона и във Франкфурт са били в местните резидентури на ЦРУ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times