Армията на САЩ иззе сървърите от Франкфурт, за което предварително бе уволнен Еспер, а шефът на ЦРУ отстранен от брифингите

 

Добрали се до сървъра, те получиха пряко доказателство за фалшификациите на изборите в САЩ. Също така разбраха кой е дал указания да се спре преброяването на гласовете и кой е задействал алгоритъма, започнал да превключва гласовете от Тръмп към Байдън. ЦРУ беше напълно отстранено от тази операция.

Прокурорът на Тръмп Лин Ууд: „Байдън и престъпните му приятели няма да спят тази нощ. Всеки ще бъде разкрит!“

 

Когато всички световни медии (затова и българските) са превзети от глобалните финансисти, т.н. дълбока държава, трябва да търсим независими източници. Един от тях е:

The Gateway Pundit, притежаващ акредитация за Белия дом от 2017 година. Споменаван е над 15 пъти в Туитър от президента Доналд Тръмп и над 50 пъти от неговото семейство. Месечната му посещаемост е над 15 милиона.

От Германия съобщават, че компанията Scytl, която неправомерно е разполагала с данни за изборите в САЩ, е била нападната от американската армия и сървърите им от Франкфурт са били иззети.

Scytl е компания от Барселона, която предоставя системи за електронно гласуване по целия свят, много от които са се оказали уязвими за електронна манипулация. Компанията е тясно свързана със Сорос и Демократическата партия на САЩ.

Компанията Vulcan Capital на съоснователя на Microsoft Пол Алън инвестира 40 милиона долара в Scytl.

Тази вечер от нашия източник научихме, че Бил Гейтс също притежава акции на Scytl.

Ето повече информация от нашия източник в Германия:

Веднага след като правителството на САЩ установи, че сървърът Dominion е участвал в обмена на гласове, разузнавателната общност започна да търси сървъра и откри, че е в Германия. За да получат достъп до този сървър и да го направят достъпен на законни основания, те трябваше да заставят Държавния департамент да работи ръка за ръка с Министерството на правосъдието. И им се наложи да поискат от германското правителство съдействие за разрешаване на изземването на този сървър.

Съответните документи, необходими за такъв вид изземване бяха подготвени, подписани и в тази операция бе задействана армията на САЩ. Това обяснява защо е уволнен Еспер, а са назначени Милър и Пател – така че военните да не се намесват по никакъв начин в операцията.

Добрали се до сървъра, те получиха пряко доказателство за фалшификациите на изборите в САЩ. Те също така разбраха кой е дал указания да се спре преброяването на гласовете и кой е задействал алгоритъма, започнал да превключва гласовете от Тръмп към Байдън. ЦРУ беше напълно отстранено от тази операция.

Днес прокурорът на Тръмп Лин Ууд се изказа в Twitter по повод този доклад:

„Байдън и престъпните му приятели няма да спят тази нощ. Макар че, Байдън вероятно би могъл да заспи, защото със сигурност вече е забравил такава дума като Scytl. Но съучастниците му помнят. На тях също им е известно името Paragon – компанията, която купи Scytl. Всеки ще бъде разкрит!“

Сега наистина стана понятна логиката на всички тези назначения в Пентагона и Министерството на отбраната, както и причината за отсъствието на директора на ЦРУ на работните брифинги.

Всичко върви по план!

Ама, вярно ли армията на САЩ е нахлула в Европейската софтуерна компания Scytl и са иззели сървърите от Германия? – Нашият източник на информация казва ДА, ТОВА СЕ СЛУЧИ!

 

Източник: GATEWAY PUNDIT
Превод и редакция, Олег Костадинов, Яндекс

 

ПО ТЕМАТА

Сървърът иззет от армията на САЩ показва внушителна победа за президента Тръмп с 410 гласа в изборната нощ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Доклад: Системата за гласуване «доминион» е премахнала 2,7 милиона гласа за Тръмп

 

‘The Hammer’ и ‘Scorecard’: Оръжие за масово манипулиране на избори (ОБНОВЕНА)

 

Имаше заговор против Тръмп, провален от Личното му разузнаване

 

Планът на Доналд Тръмп или как да бъде преизбран за президент

 

Главният прокурор на САЩ копае под Сорос, когото грози доживотен затвор (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Доналд Тръмп спечели лавинообразно, – “Операция ужилване“ е в ход (ВИДЕА – БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница