Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇

Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ)

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

От Крис Томас

ЧОВЕШКОТО МАСОВО СЪЗНАНИЕ

Приматите са част от същността на планетата с етерен шаблон и масово съзнание, групова душа, която се поддържа от общите усилия на планетата и човечеството. Въпреки че в началото приматите са били част от тази групова душа, с развитието си те създават свое собствено масово съзнание. Създавайки нов, специфичен етерен шаблон, Мерлин на практика създава нов вид със собствено масово съзнание, което все повече се отделя от планетарното съзнание. Въпреки че това е било необходима част от човешкото развитие, с намаляването на осъзнатостта ни ние приехме, че това означава, че сме се откъснали от планетата и нейния живот, и ни даде високомерието и чувството, че сме над целия планетарен живот.

Докато се извършваше усъвършенстването на масовото съзнание и етерния шаблон, се случваха и други събития, които също подпомагаха целия процес на напредък. Тези събития трябва да се разглеждат като такива, каквито са. Понастоящем имаме много лошо мнение за генното инженерство и повечето хора се страхуват от работата, която учените извършват в момента. Тези страхове са оправдани, тъй като настоящите експерименти започват да отключват спомените на много хора за края на Атлантида, където странни експерименти са подложили на мъчения много души и в крайна сметка са довели до унищожаването на континента. Съвременните генетични експерименти могат да доведат до същото унищожение, но този път то ще се случи в глобален мащаб.

Тези ранни генетични модификации, най-вече при кроманьонеца, са били извършени с конкретна цел и тази цел е била осъществена с чистота на намеренията, която сега не можем да разберем напълно. Ако нямате никакъв скрит мотив (например материална изгода), тогава всички ваши действия идват от сърцето и именно от тази гледна точка са извършени тези действия и промени. Ако душата е чиста, не може да има нищо друго, освен чистота на мислите и действията – нещо, което много рядко се среща на Земята през последните няколко хиляди години.

Друг подход е да се смесят „човешките“ гени с гените на видовете, които най-много приличат на хората – Плеядинците.

Сперма на кроманьонец беше смесена с яйцеклетка на плеядинска жена и се появи нов вид. Всички същества имат душа, а душата на това новородено беше тази на Мерлин. Като представител на Тринадесетте на Земята, една от ролите на Мерлин е да бъде първият, който ще преживее всичко, което човечеството може да преживее. До този етап Мерлин е поддържал само частична физическа форма. Този нов процес на раждане му позволява за първи път да изпита предчовешкото физическо тяло. С помощта на този процес за първи път беше възможно да се изпита пълно физическо съществуване и бяха научени много безценни уроци за естеството на физическия живот.

До този момент Мерлин е съществувал между двата свята – духовният свят и светът на физическата плътност. Този междинен път му позволяваше да работи с еднаква лекота със съзнанието на планетата, с феите и с приматите, а това му даваше възможност да помага на бързо развиващите се примати по много по-пряк и практичен начин.

Много малко бяха родени по този начин на този етап, тъй като целта е била да се развият приматите до степен, в която да е възможно пълно съзнание. Тази форма на хибрид отнема от процеса, като смесва друг генетичен материал в човешкия генофонд. Работата по генетичното ускорение, извършена от тези от NGC 584, е извършена само с генетичните структури на кроманьонеца и е изгладила неравностите.

След като физическата и генетичната работа приключи, следващият етап беше да се започне въвеждането на все по-високи нива на съзнание. В енергийно отношение тези нови хора имаха всички седем физически енергийни центъра (чакри) непокътнати и функциониращи, а шестте висши енергийни центъра бяха оформени в план, но нямаха съдържание, нямаха енергийни компоненти, с които да завършат развитието си. В този момент Мерлин изпълнява една от другите си функции – на съзидателна сила – и въвежда тази липсваща енергия. С въвеждането на тази съзнателна енергия физическото тяло започна да се променя и започна да променя плътността си. Плътните физически тела започнаха да стават по-леки и по-малко плътни. Започва процес, който образува цикъл. Колкото повече тялото олеква, толкова повече Съзнание може да поеме, колкото повече Съзнание може да поеме, толкова по-малко плътно става тялото. В този смисъл един пълноценен, съзнателен и осъзнат човек има седем напълно интегрирани чакри (пълно съзнание), тринадесет нишки в ДНК-то и физическо тяло, което има по-малка плътност от нашето. Само 1358 такива са създадени по този начин, което означава, че тези души са единствените истински земни хора. Тези „първородни“ на Земята са съзнателните същества, които в крайна сметка са формирали основата на всички бъдещи човешки етерни шаблони и по същество са коренното население на света. Най-накрая целта беше постигната. На Земята имаше напълно осъзнато, напълно съзнателно физическо същество. Човечеството беше създадено.

РАЯТ

Трудно е да се опише чувството за постижение, което изпитаха всички заинтересовани страни. Тук на пръв поглед невъзможното беше постигнато и ролята на Мерлин беше изпълнена. Беше време да се отпуснем и да се насладим на рая на Земята.

Тези нови първородни хора бяха много специални. Те значително изпреварваха нашите възможности и разбирания. Едва сега, когато започваме последното си изкачване обратно към пълното осъзнаване, можем дори да започнем да виждаме част от реалността на интеграцията на съзнанието.

Опитайте се да си представите, че стоите на поляна с дървета и можете да виждате енергиите на всяко дърво, на всяко стръкче трева, на всяка капка вода и да можете да общувате и да взаимодействате с всяка от тези енергии. Да застанете редом с феите и да се включите в техните игри на радост. Да общувате с другите хора, индивидуално и масово, само с мисъл. Да общувате с хора от други светове и реалности. Да можете да пътувате свободно из Атлантида или дори из цялата планета само с мисълта си. Помисляте за мястото, където искате да бъдете, и пренасяте тялото заедно с мисълта. Да видите радостта от живота, която изпитва едно цвете. Време на чудеса и удовлетворение. Получен е истински рай. По този начин животът продължава през следващите 9000 години.

Много от представителите на другите вселенски раси дойдоха на гости, а някои останаха, за да се насладят на създаденото. Въпреки че никой от жителите на Атлантида не е имал нужда от подслон, се развиват форми на изкуство, които, наред с много други направления, водят до архитектура и за първи път на повърхността на Земята са построени постоянни сгради. Тези сгради бяха невероятни конструкции, които съчетаваха земната тъкан и енергията на звездите – сгради, които спираха дъха със своята сложност и красота. Бяха предприети всички форми на артистични занимания, които подобриха разбирането ни за това, на което е способен животът. Дори животните се включиха в това радостно начинание. Ако можете да общувате директно с всички животни и нямате нужда да ловувате, дори дивите животни ще се отпуснат и ще станат част от нашето ежедневие. Нямаше престъпност, нямаше страх, нямаше липса/недостиг, всички съжителстваха мирно и хармонично.

През това време Мерлин се занимава с изграждането на нови енергии, за да отговори на нарастващото търсене. Решетката на енергийната матрица беше подобрена, за да осигури по-голяма сложност и честота на енергията, което да позволи повече възможности и творчество. Изградени са огромни кристални енергийни източници, за да се засили този поток и да се осигурят много специфични честоти за конкретни задачи. Много от тези кристали са построени на Азорските острови, които се превръщат във вторична енергийна централа за задоволяване на многобройните нужди. Енергиите на тези кристали са много различни от тези, получени чрез Силбъри Хил. Силбъри е точка на постъпване на енергия от извън планетата, докато тези кристали са изградени от земята и могат да бъдат настроени на много специфични честоти.

ГЕНЕТИЧНА МАНИПУЛАЦИЯ

С развитието на отношенията ни с животните някои хора се интересуваха от това да променят външния си вид, за да придобият някои от характеристиките на любимите си животни. Това включваше използването на енергийни кристали с форма на диамант, използвани за ускоряване на кроманьонеца, за осъществяване на генетични манипулации, за да се промени например цветът или текстурата на кожата, така че да се имитират моделите на кожата на избрано животно.

Мнозина използваха леопардови кожи, тигрови кожи, змийски кожи и т.н., които не бяха носени като палта, а собствената им кожа беше променена, за да бъде с тези модели и текстури. Това беше признание за нашата отговорност към животинския свят, смесване на онези, които работеха с масовото съзнание на определени групи животни и техните „тотемни“ животни. Тези първоначални промени на кожата бяха извършени като знак на уважение, признание за красотата на съответното животно. В крайна сметка някои го видяха като мода и започнаха да възприемат животинските характеристики като средство за изразяване и тъй като този вид техники за генетична манипулация станаха по-лесни, някои дори биха променили тези модели, за да отговарят на техните капризи. Това беше началото на хлъзгав склон надолу.

През последните хилядолетия настъпваше бавна и фина промяна, която не беше забелязана, причините за тази промяна не бяха разрешени до известно време след края на Атлантида, но в крайна сметка беше забелязана като забавяне на енергийните честоти на много от жителите. Тази промяна беше много постепенна и последствията от нея създадоха много проблеми.

Най-големият беше начинът, по който тези експерименти с характеристиките на животните ставаха все по-странни. Започна с опит за смесване на характеристиките на едно животно с друго. Те бяха до голяма степен неуспешни, тъй като етерните шаблони не можеха да поемат това ниво на промяна. Някои се опитаха да разработят нови шаблони и някои от тях успяха. Следващото ниво на промяна беше смесването на животински черти с тези на хората. Тези бяха много по-успешни.

Продължителността на човешкия живот на този етап е била средно над хиляда години. Разликата между това, че душата е в тялото, и душата, която напуска тялото, от гледна точка на енергийното осъзнаване, не беше толкова голяма и беше възможно да се проектират генетични матрици, които биха могли да променят формите на тялото или част от тялото. Ако сте проектирали една от тези матрици, когато сте били живи, е било възможно да приемете новите генетични структури в следващо ново тяло, когато се върнете. По този начин беше възможно да се отглежда човешка глава върху тялото на животно или животинска глава върху човешко тяло, като същевременно се запази целостта на човешката душа. Свободата на избор позволява да се проучат всички възможности. Човешкият етерен шаблон не беше засегнат, тъй като тези опити бяха предприети от индивиди, които биха могли да променят собствените си енергийни структури, за да посрещнат такова ниво на промяна. Това беше прието от другите, тъй като свободата на избор и свободата на изразяване не можеха да бъдат отнети.

В определени части от общността генетичния материал започва да става много смесен. Това ниво на смесване доведе до това, че някои животински черти на характера станаха част от собствената същност на тези хора и започнаха да се появяват човешки хищници.

Ако смесите хитростта и мисленето на дива котка и любопитния ум, резултатите доведоха до агресивно заграбване на хора за експериментални цели. Ето защо спомените на някои хора за Атлантида са с болка и страдание. Това са хора, които успяха да оцелеят в тези експерименти, но имаше и много души, които бяха толкова измъчени от тези експерименти, че се почувстваха неспособни да продължат съществуването си.

В крайна сметка, повечето от тези отвличания и експерименти бяха спрени от съгласуваната воля на хората, посочващи грешката в начина на тези експерименти и те бяха прогонени от планетата, за да започнат период на рехабилитация сред шестте нефизически цивилизации. Свободата на избор не може да бъде отнета, но когато свободата на избор на един индивид отнема свободата на друг да избира, това не може да бъде толерирано. Това илюстрира опасностите от смесването на генетичен материал от различни видове. Дори с нашето почти пълно съзнание по това време бяха допуснати грешки и някои хора намериха начин да премахнат свободния избор на други, когато хищническите аспекти на генетичния състав на животното бяха случайно прехвърлени в човека с резултатите, които се оказаха напълно непредвидими и в крайна сметка катастрофални.

РАЗРУШАВАНЕТО НА АТЛАНТИДА

Земята беше изобилна с живот от всички разновидности. Тя е толкова успешна, че съдържа по-голям брой форми на живот от останалата част от Вселената взети заедно. Много от видовете бяха, с незначителни генетични и енергийни модификации, подходящи за други светове. Много видове бяха копирани по този начин и им беше даден нов живот и на други светове. Една от тези модифицирани форми на живот се обърка.

Най-простата, но обикновено най-полезната форма на живот на повечето планети са бактериите. На Земята има много хиляди форми, всички, от които са полезни (те стават вредни само когато се размножават над нормалното си ниво). Един щам бактерии, разработени на Земята, трябваше да има огромни ползи за друг, новоразвиващ се свят. Тази бактерия е проектирана да има способността да превръща кислорода във водород. Тъй като водородът е основният газ на тази друга планета, тази бактерия щеше да се окаже полезна, тъй като може да бъде модифицирана да променя други вещества и други газове във водород.

По някакъв начин тази бактерия влезе в хранителните доставки и беше погълната от редица хора. Бактериите действаха бавно и оставаха неоткрити дълго време, преди последствията да бъдат напълно осъзнати. Тя също имаше способността да се модифицира по същия начин, както правят повечето бактерии, и това беше истинки забелязано едва когато една от модификациите й се пренесе във въздуха. Тази бактерия променяше атмосферата и водата във водород. Изводът беше, че ако тази бактерия се разпространи отвъд Атлантида, тя ще унищожи целия живот на Земята.

Беше взето колективно решение за ограничаване на тази бактерия. Това можеше да се постигне само чрез пълното унищожаване на Атлантида и целия живот, който носи тази бактерия със себе си. Беше отворен окоп по периметъра около целия континент, достатъчно дълбок, за да достигне магменото ядро на планетата. Полученият пръстен от вулкани създава атмосфера, която убива всички пренасяни по въздуха бактерии. След това вулканите се сринаха в себе си, напълно обгръщайки континента и отвеждайки го в земното ядро.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

Атлантида

Земята на безсмъртните – мистичната тибетска връзка

Швейцарски учени: Атлантида е съществувала на Марс и Египет е контактувал с нея

Франк Репел – Върховният Масон на Планетата: Боговете обитават съзвездието Орион

Хипотези за Лемурия

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Доклад за Мотивацията и Дейностите на Извънземните Раси – Типология на най-значимите Извънземни Раси Взаимодействащи с Човечеството

Йерархията на Илюминати

 

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани