Аутопсии показват: «ваксини»рането на тийнейджъри за «СОVID» е буквално «сърцеразбиващо»

От д-р Мадхава Сети, 18/02/2022

Патолозите, които изследват аутопсиите на двама тийнейджъри, починали дни след поставянето на ваксината за COVID-19 на Pfizer, заключават, че ваксината е причинила смъртта на тийнейджърите.

Тримата патолози, двама от които са съдебни лекари, публикуваха своите открития на 14 февруари в статията „Хистопатологични сърдечни находки при аутопсия на двама юноши след втората доза ваксина за COVID-19“ в Archives of Pathology and Laboratory Medicine:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Констатациите на авторите са категорични. Двама тийнейджъри са обявени за мъртви в домовете си три и четири дни след получаването на втората доза за COVID-19 на Pfizer-BioNTech.

Няма данни за активна или предишна инфекция с COVID-19. Токсикологичните изследвания на тийнейджърите са отрицателни (т. е. в телата им не са открити наркотици или отрови).

Тези момчета са починали от ваксината.

Хистопатологичното изследване на сърдечната им тъкан разкрива важна нова находка: нито едно от сърцата не показва типичен миокардит.

Вместо това авторите откриват доказателства за микроскопични промени, съответстващи на друга форма на увреждане на сърцето, наречена токсична кардиомиопатия. Те пишат:

„Увреждането на миокарда, наблюдавано в тези сърца след ваксинация, се различава от типичния миокардит и има вид, който най-много прилича на катехоламинова стресова (токсична) кардиомиопатия.“

Авторите обясняват още какво са наблюдавали под микроскопа:

„Хистопатологията им не показва типичен миокардит… В тези два случая след ваксинация има области на контракционни ленти и хипереозинофилни миоцити, които се различават от възпалението.

Вместо това този модел на увреждане е подобен на този, който се наблюдава в миокарда на пациенти с клинична диагноза Такоцубо, токсична или стресова кардиомиопатия, което е временно увреждане на миокарда, което може да се развие при пациенти с екстремни физически, химически или понякога емоционални стресови фактори.

Стресовата кардиомиопатия е катехоламинов исхемичен процес, който се наблюдава при състояния с високо съдържание на катехоламини при липса на коронарна болест или спазъм. Наричана е още „неврогенно увреждане на миокарда“ и „синдром на разбитото сърце“.“

Патолозите установяват, че при тези две момчета е налице различен механизъм на увреждане на сърцето, различен от чисто инфекциозния процес, който би бил пряк резултат от вирусна инфекция като COVID-19.

Това е важна констатация. Възможно е да има начин да се разграничи сърдечното увреждане в резултат на инфекция със SARS-COV-2 от сърдечно увреждане, при което ваксината предразполага пациента към стресова кардиомиопатия преди заразяването с COVID-19.

Авторите обаче внимават да не допускат, че сърдечните увреждания от ваксините за COVID-19 и COVID-19 винаги могат да бъдат разграничени под микроскоп.

Те обясняват, че стресовата кардиомиопатия или синдромът на „разбитото сърце“ може да възникне и при рядко срещано хипервъзпалително състояние, за което е известно, че се проявява и при инфекция с COVID-19:

„Тази постваксинална реакция може да представлява прекалено бурен имунен отговор и увреждането на миокарда да се дължи на подобни имунни механизми, каквито са описани при SARS-COV-2 и цитокиновите бури при мултисистемния възпалителен синдром.“

Авторите допускат, че това патологично откритие може да възникне и в резултат на мултисистемен възпалителен синдром, известно усложнение на инфекцията със SARS-COV2.

За да научите повече за това състояние, е необходима биопсия на сърдечна тъкан или в този случай – аутопсия. Знаем много малко за естеството на миокардита при хора, които са в клинично стабилно състояние, тъй като при тях не се правят сърдечни биопсии, а при пациенти, починали от COVID-19, рядко се правят аутопсии.

Все още няма практически начин за скрининг на сърдечни увреждания, освен оценката на симптомите.

За съжаление двете момчета не са имали симптоми на миокардит (температура, болка в гърдите, сърцебиене или диспнея) преди спирането на сърдечната дейност и смъртта им. Единият от тях се е оплаквал от главоболие и стомашно разстройство, които отшумяват. Другият е нямал оплаквания.

Това е изключително тревожно. Тези момчета са имали тлеещи, катастрофални увреждания на сърцето без никакви симптоми.

Колко други имат коварно сърдечно засягане от ваксинацията, което няма да се прояви, докато не получат сериозен случай на COVID-19 или грип? Или може би когато се подлагат на физическо натоварване при спортни състезания?

Тези констатации предполагат, че значителна част от смъртните случаи от COVID-19 при ваксинираните може да се дължат на самите ваксини.

Освен това възниква следният въпрос: Колко често това състояние съществува в латентна форма при ваксинирани лица?

CDC СМЯТА, ЧЕ РИСКЪТ ОТ МИОКАРДИТ, ПРЕДИЗВИКАН ОТ ВАКСИНАТА, НЕ Е ЗНАЧИТЕЛЕН

Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) рискът от миокардит и перикардит при юноши, които получават ваксината за COVID-19, е „изключително рядък“ и „повечето случаи са леки“.

Тези уверения обаче са в противоречие със собствените данни на агенцията:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Консултативният комитет по имунизационни практики (ACIP) към CDC представи горната тревожна информация по време на заседанието си на 23 юни 2021 г., свикано специално за разглеждане на рисковете от миокардит/перикардит при 12-15-годишни деца, получили ваксината за COVID на Pfizer:

Този слайд (горната снимка) е важен/а по две причини.

Първо, честотата на това потенциално смъртоносно състояние е значително по-висока при ваксинираните (колона „Наблюдавано“/Observed) в сравнение с фоновата честота (колона „Очаквано“/Expected), особено при мъжете във възрастовия диапазон от 18 до 24 години.

В кохортата на 12- до 17-годишните мъже рискът от миокардит/перикардит е поне 11 пъти по-висок от фоновия процент.

При повече от 2 милиона дози, приложени по времето, когато са установени тези случаи на миокардит/перикардит, можем да сме сигурни, че тези данни представляват неоспорим сигнал относно безопасността.

Втората причина, поради която този слайд е важен, е следната: CDC черпи информация директно от Системата за докладване на нежелани реакции, свързани с ваксините (VAERS) – система, специално създадена да следи за сигнали относно безопасността, когато ваксините се прилагат на населението.

Към 15 февруари CDC продължава да уверява обществеността, че „докладите за нежелани реакции във VAERS след ваксинация, включително смъртни случаи, не означават непременно, че ваксината е причинила здравословен проблем“.

По същество CDC признава, че във VAERS има съобщения за смъртни случаи и други нежелани реакции след ваксинация, но те не представляват риск, тъй като причинно-следствената връзка не е потвърдена.

Тогава защо Консултативният комитет по имунизационни практики към CDC реши да приеме VAERS като легитимен източник на информация за миокардита/перикардита в своите изчисления?

CDC публикува заключенията си веднага след заседанието на комитета:

„Фактите са ясни: това е изключително рядък страничен ефект и само при изключително малък брой хора той се проявява след ваксинация. Важно е да се отбележи, че при младите хора, при които това се случва, повечето случаи са леки и често се възстановяват сами или с минимално лечение.“

Но откъде знаят това?

Месец след това утешително изявление на CDC Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) призна в писмо¹:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 че агенцията не е в състояние да оцени адекватно риска от миокардит, причинен от продукта на Pfizer:

„Определихме, че анализът на спонтанните постмаркетингови нежелани реакции, докладвани съгласно раздел 505(k)(1) от FDCA [Федерален закон за храните, лекарствата и козметичните продукти], няма да бъде достатъчен за оценка на известните сериозни рискове от миокардит и перикардит и за идентифициране на неочакван сериозен риск от субклиничен миокардит.

Освен това системата за фармакологична бдителност, която FDA е задължена да поддържа съгласно раздел 505(k)(3) от FDCA, не е достатъчна за оценка на тези сериозни рискове.“

Коментирайки писмото на FDA, д-р Мерил Нас заяви: „FDA казва, че нито анализът на данните от VAERS, нито от която и да е друга база данни, финансирана от данъкоплатците, ще даде достатъчна оценка на риска от този продукт.“

И Нас добави:

„Всички тези данни, софтуер, екип от анализатори, а FDA твърди, че не може да оцени риска от миокардит, въпреки че е установила хиляди случаи?

Освен това, без да е казано, но подразбирайки се от FDA, че ако FDA не е в състояние да оцени риска от миокардит въпреки хилядите докладвани случаи, тя не може или няма да бъде в състояние да оцени другите сериозни нежелани реакции, които са докладвани във връзка с ваксините за COVID.“

Ако FDA не е в състояние да извършва адекватно наблюдение на сигналите за безопасност, свързани с миокардит, предизвикан от ваксини, кой ще го направи?

FDA възлага тази незавидна, но съществена задача на самата компания Pfizer (отново цитат от писмото¹ на FDA до Pfizer:

„Ето защо, въз основа на съответните научни данни, ние решихме, че от Вас се изисква да проведете следните изследвания…“

„ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДЪК“ ЛИ Е МИОКАРДИТЪТ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ ЗА COVID-19

Към 4 февруари VAERS съобщава за 495 случая на миокардит/перикардит при деца на възраст от 12 до 17 години. Данните на VAERS показват, че към 10 февруари са докладвани 2239 случая на миокардит при хора на възраст под 30 години.

Въпреки това, широко цитирано проучване, спонсорирано от CDC, стига до заключението, че честотата на нежеланите реакции е от 10 до 100 пъти по-висока, отколкото се съобщава във VAERS:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Според по-нови изчисления нежеланите реакции се съобщават с приблизително 41 пъти по-малко.

От тези оценки можем да заключим, че е възможно да има приблизително 20 000 случая на миокардит при 12-17-годишни, откакто ваксината за COVID-19 на Pfizer е получила разрешение за спешна употреба и е била разпространена в тази възрастова група.

Данните на VAERS от 11 юни 2021 г. от таблицата [Снимка] показват, че са наблюдавани 132 случая на миокардит/перикардит при 2 039 000 дози, дадени на 12- до 17-годишни момчета. Това е приблизително 6.5 случая на 100 000 дози.

Проучване от Хонконг установява, че честотата на миокардит/перикардит след две дози от ваксината Comirnaty на Pfizer е 37 на 100 000. Тази честота почти напълно съвпада с резултатите от това проучване, в което е използвана системата Vaccine Safety DataLink (VSD) (37.7 деца на възраст 12-17 години на 100 000 са страдали от миокардит/перикардит след втората доза). Това е още едно доказателство, че в системата VAERS се наблюдава значително занижаване на данните.

Дали повечето от тези тийнейджъри ще се възстановят „сами“? Колко други ваксинирани хора имат различни степени на синдрома на „разбитото сърце“, които остават безсимптомни, недиагностицирани и нерегистрирани?

Тези нови данни показват, че никой не може да отговори на тези въпроси в момента – особено CDC и FDA.

Ако FDA признава, че не може да оцени риска от миокардит с помощта на съществуващите системи за наблюдение, как тогава CDC може да ни увери, че рискът е достатъчно нисък, за да продължи да провежда кампания за ваксиниране, която вече включва деца на възраст от 5 до 11 години?

Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) е прехвърлила отговорността си за контрола на безопасността на тези ваксини на самите производители на ваксини.

Центровете за контрол на заболяванията (CDC) използват данните от VAERS в собствените си анализи, като същевременно призовават обществеността да не взема под внимание всички нежелани реакции, включително смъртните случаи, които се появяват в същата база данни.

Тук няма никаква регулация. Нашите регулаторни агенции са се превърнали в говорители на самата индустрия, която са натоварени да контролират.

ЗА АВТОРА:

Д-р Мадхава Сети е старши научен редактор в The Defender. Д-р Сети е сертифициран анестезиолог от 2002 г. и заема различни ръководни позиции в клиничната си практика. Преди да премине обучение по анестезиология в Университета на Пенсилвания и да получи медицинско образование (Медицински колеж „Бейлър“), Сети прекарва шест години в космическата и отбранителната индустрия като инженер по няколко проекта за научни изследвания и разработки. Сети има и бакалавърска степен по електроинженерство (Масачузетски технологичен институт). Той е автор на книгата „Събуди се Мнението на един анестезиолог“ (Woke. An Anesthesiologist’s View) – систематично изследване на широтата и дълбочината на пристрастията, които съществуват в медиите, в надеждните ни научни институции и в собственото ни съзнание.

Автор: Д-р Мадхава Сети
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

Аутопсия потвърждава убийството на 26-годишен от миокардит, причинено пряко от експерименталната инжекционна течност на Рfizеr

Япония спря всички наредби за «вaкcини» и поставя предупреждение за миокардит върху етикетите на експерименталните инжекционни течности

Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности ⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%, А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

Проф. д-р Сухарит Бхакди с прости думи обяснява какво ще се случи с имунната система на всеки участник в генния експеримент на психопатите (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

 

211 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Последно от ЛЮБОПИТНО