Аутопсия потвърждава убийството на 26-годишен от миокардит, причинено пряко от експерименталната инжекционна течност на Рfizеr

Аутопсия потвърждава смъртта на 26-годишен от миокардит, причинена пряко от «ваксина»та за СОVID на Рfizеr

26-годишният мъж от Южна Дакота, който почина на 12 ноември 2021 г. от миокардит – четири дни след поставянето на бустерната доза на ваксина за СОVID на Пфайзер – не е знаел, че след инжекцията е имал рядък и предполагаемо „лек“ сърдечен проблем.

Единствените предупредителни знаци на Джоузеф Кийтинг са били умора, мускулна треска и ускорен сърдечен ритъм, твърдят членове на семейството.

В ексклузивно интервю за The Defender бащата, майката и сестрата на Джоузеф заявяват, че Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) не са разследвали смъртта на Джоузеф.

От CDC също така не са се свързвали с патолога, извършил аутопсията, и не са изисквали документите, които потвърждават, че смъртта на Джоузеф е причинена от ваксината на Рfizеr.

Според доклада от аутопсията и смъртния акт Джоузеф е починал от тежко увреждане на сърцето в резултат на „миокардит в лявата камера, причинен от наскоро поставената бустерна ваксина за СОVID-19 на Рfizеr“.

Майката на Джоузеф, Кейлийн, казва, че синът ѝ е бил за ваксините и е работил в среда, в която е трябвало да бъде ваксиниран. Според талоните за ваксинация на Джоузеф той е получил първата доза от Рfizеr на 26 март 2021 г., а втората – на 16 април.

Кейлийн каза, че синът ѝ, който не е имал никакви негативни странични реакции след първите две дози, е получил трета доза на 8 ноември 2021 г.:

„Това беше в понеделник“, каза Кейлийн. „Във вторник и сряда той беше добре, но в четвъртък сутринта – 72 часа след ваксинацията – се обади и каза, че има болки в гърлото.“

Кейлийн приготвя на сина си горещ ябълков сайдер, той взема таблетки за гърло и отива на работа, но след два часа ѝ се обажда да го вземе, защото е толкова уморен, че не може да работи.

Когато Кейлийн го попитала какво му е, Джоузеф ѝ казал, че има болки в мускулите, изтощение и възпалено гърло.

„Когато потърсихме в Гугъл „какви са реакциите ви след ваксината на Рfizеr“, в много от резултатите се казваше, че хората имат проблеми с умората, мускулните болки и всичко останало, така че и двамата просто го отхвърлихме като реакция на ваксината и това не беше голяма работа“, казва Кейлийн.

Джоузеф спи в четвъртък. В петък сутринта той казал на майка си, че ще трябва отново да се обади на работа, защото е твърде изтощен, за да отиде. Кейлийн посетила Джоузеф и казала, че той изглежда нормално, освен умората и мускулните болки.

„“Той не се държеше като болен, просто беше изтощен“, казва тя.

Кейлийн, медицинска сестра в реанимация с 35-годишен стаж, прегледала жизнените показатели на сина си и забелязала, че температурата му е 37.8 градуса, а сърдечният му ритъм е повишен до 112 градуса. Помислила, че това е свързано с треската, затова му дала тиленол.

По-късно същия ден Джоузеф пише на майка си, че температурата му е спаднала. Към 16:30 ч. кислородът му беше на 100%, но сърдечната му честота все още беше повишена.

Бащата на Джоузеф, Уилям, посещава сина си около 17:00 ч. и двамата вечерят. Уилям си тръгва в 18:00 ч. Два часа по-късно синът им е мъртъв.

Семейството знае кога е починал Джоузеф благодарение на данните от Apple Watch, които са извлечени от телефона му. Джоузеф е имал включено приложение, което е измервало сърдечния му ритъм до момента на смъртта му.

Кейлийн каза:

„Отишъл е да седне на фотьойла си и когато ние [семейството] дойдохме на следващия ден, успяхме да изтеглим данните от Apple Watch, които показваха точното време на смъртта му и какъв точно е бил сърдечният му ритъм през последните два часа:

Те показват, че през целия ден сърцето му е биело с над 100 удара, а след 18:00 ч., когато сяда на фотьойла, пулсът му спадна до 60-те, което беше ниско за Джоузеф, който винаги е имал пулс в състояние на покой от 80-те и 90-те – и след това просто спира.“

Кейлийн казва, че когато намерили Джоузеф на следващата сутрин, нямало признаци, че той е знаел, че ще умре.

„Преди смъртта си той дори е водил двупосочен разговор с няколко свои приятели. Телефонът и дистанционното управление бяха в скута му“, казва майка му.

Семейството се обажда на 911 и детективите идват, за да се уверят, че това не е местопрестъпление, защото „26-годишните не умират ей така“, казва Кейлин.

Когато детективите разделят Кейлийн и съпруга ѝ за разпит, тя им казва, че единственото, което знае, е, че четири дни преди това синът ѝ е получил ваксината на Рfizеr и е имал нежелани реакции. Четири дни по-късно той е мъртъв.

АУТОПСИЯТА ПОТВЪРЖДАВА, ЧЕ ДЖОУЗЕФ Е ПОЧИНАЛ ОТ МИОКАРДИТ

След смъртта на Джоузеф се налага да се направи аутопсия, за да се потвърди причината за смъртта.

„Когато за първи път направиха предварителните изследвания, не откриха нищо – сърцето му изглеждаше нормално“, каза Кейлийн. Но „патологът каза, че ще направи 22 различни диапозитива, за да види какво може да открие“.

Междувременно Кейлийн казва, че е започнала да чува истории за млади мъже, които са получили миокардит от ваксините за СОVID.

„Знаех, че СОVID може да причини MВС [мултисистемен възпалителен синдром], но никой не ми беше казал, че ваксината причинява миокардит на хората“, казва Кейлийн. „Има голяма разлика между това СОVID да ви причини миокардит и ваксина, която ви причинява миокардит и действително ви убива.“

Кейлийн казва:

„Когато патологът прегледа 22-те сегмента от сърцето на Джоузеф, се оказа, че ваксината е възпалила и атакувала цялото му сърце. Сърцето беше толкова увредено… Беше пълен мултифокален миокардит, който не засягаше само една част от сърцето, а цялата преграда и камерите.“

Кейлийн смята, че синът ѝ е получил толкова силно възпаление от бустера, че сърцето му е получило фатална аритмия, която го е убила мигновено.

Тя разговаря с няколко кардиолози, които били изненадани, че синът ѝ никога не е изпитвал болки в гърдите.

„Не ми бяха дадени характерните признаци като родител, които биха ви накарали да потърсите медицинска помощ“, казва Кейлийн. „Той не знаеше, че сърцебиенето му е ускорено, че сърцето му трепти или че има А-фиб. Той се оплакваше единствено от мускулни болки и умора.“

Личният лекар на Джоузеф се обадил на семейството след резултатите от аутопсията и казал на Кейлийн, че ако тя му се беше обадила и го беше информирала за симптомите на Джоузеф, той би казал, че това е просто страничен ефект от ваксината.

„Ако го бяхме завели в четвъртък или петък, никой нямаше да го открие“, казва Кейлийн.

Сестрата на Джоузеф, Кейли, казва: „Брат ми смяташе, че не е достатъчно зле, за да потърси лекарска помощ, защото нямаше никакви симптоми, просто се появи от нищото.“

„Точно това е толкова удивително, че не е имал никаква болка в гърдите, не е усещал как сърцето му трепти, не е имал никакъв задух – каза Кейлийн. „Искам да кажа, че два часа преди да умре, концентрацията на кислород в него е 100 процента. Той просто не показа нищо извън повишения сърдечен ритъм.“

Кейлийн казва, че е направила пълен набор от изследвания и синът ѝ просто не се е чувствал болен. „Когато си болен, си в леглото, но той никога не се е чувствал така. Просто сърцето му не успя да се справи с темпото и той почина.“

Кейлийн казва, че е благодарна за извършената аутопсия, защото тя показала, че синът ѝ е починал директно от ваксината и че миокардитът, от който е страдал, е бил причинен от нея.

„Това е документално доказателство“, каза Кейлийн. „Той почина директно от бустера на Рfizеr.“

CDC ПРЕНЕБРЕГВАТ СЪОБЩЕНИЯТА ЗА СМЪРТ, ПРИЧИНЕНА ОТ МИОКАРДИТ

И семейството на Джоузеф, и патологът подават доклад в Системата за докладване на нежелани събития, свързани с ваксини (VAERS), но до днес CDC не се е свързала с тях относно смъртта на Джоузеф.

„Човек би си помислил, че при смърт на дете от реакция към ваксина за СОVID, която е документирана в смъртния акт и при аутопсията, CDC щеше да се свърже с нас незабавно“, казва Кейлийн. „Човек би си помислил, че от CDC щяха да се обадят на патолога.“

Според уебсайта на CDC агенцията се свързва с хора, които отговарят на определението за случай на миокардит след иРНК ваксина за СОVID и са подали сигнал до VAERS.

За да отговарят на определението за случай, хората трябва да са имали „симптоми като болка в гърдите, задух и усещане за бързо биене, трептене или удряне на сърцето, както и медицински изследвания, които да потвърдят диагнозата миокардит и да изключат други причини“.

Това изключва смъртни случаи като този на Джоузеф, който не е бил диагностициран с миокардит преди смъртта си и не е имал симптомите, които обикновено попадат в определението за случай на CDC.

На уебсайта на CDC не се посочва какво се случва с тези случаи, но няма данни те да се проследяват или да се включват в данните на CDC за миокардита.

Кейлийн казва, че здравният отдел на щата също не е разследвал смъртта на сина ѝ, тъй като според тях първо трябва да се свържат със CDC.

„Никой не иска да се занимава“, каза Уилям. „През последните няколко дни се обаждах в щатския здравен отдел и те все казваха, че трябва да изчакат CDC и фактите. Казах им, че фактите са в аутопсията, но те казаха, че трябва да изчакат още.“

Както The Defender съобщи на 6 януари, имейли, получени от Judicial Watch чрез искане за свобода на информацията, показват, че CDC оставя на щатските здравни служби да разследват смъртните случаи след ваксините за СОVID, включително смъртта на 13-годишно момче, починало от миокардит три дни след втората инжекция на Рfizеr.

Кейлийн каза:

„Не сме получили отговор. Свързахме се с местния новинарски канал, за да съобщим за случилото се, но оттам ни отговориха, че ръцете им са вързани. Обадихме се на патолога, без коментар. Губернаторът, без коментар. От здравния отдел нямат коментар. CDC, без коментар. Така че никой не говори за това.“

Кейлийн казва, че основната ѝ цел е да сподели историята на сина си, за да знаят и други семейства, че това се е случило без никакво предупреждение.

„Тридесет и пет години съм регистрирана медицинска сестра и трябваше да знам, че нещо се случва, но не знаех“, казва тя. „Нямаше никакви признаци.“

Кейлийн каза:

„Тъжно е, защото сякаш смъртта на Джоузеф никога не се е случила. Просто не разбирам защо не можем да предупредим родителите за подобно нещо – да внимават. През първите два дни нямаше никакви симптоми, а на третия ден се появиха симптоми. Но не го свързах, защото той нямаше симптомите, при които бихте си помислили, че нещо разрушава сърцето му. Но той беше мъртъв на четири дни.“

Уилям казва, че не смята, че някой иска да се занимава с хората, които се разболяват или умират след ваксините за СОVID.

Кейлийн казва, че синът ѝ е бил невинен 26-годишен мъж, който е „правил всичко правилно“, като поставянето на ваксини и профилактични прегледи, но след това е починал – и никой не иска да го признае, да го приеме или да ѝ каже защо.

ЕКСПЕРТ ОТХВЪРЛЯ СМЪРТТА, ДЪЛЖАЩА СЕ НА РАЗРЕШЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪЩЕСТВУВАЩО СЪСТОЯНИЕ

В доклада от аутопсията, в раздела, свързан с мозъка, се посочва, че има „маса, съставена от множество съдове с различна големина с прибиращ се чужд материал с гигантска клетъчна възпалителна реакция и калцификация; съд с голям калибър с тромб“.

Кейли и майка ѝ казват, че Джоузеф е роден с артериовенозна малформация (АВМ), която междувременно е била излекувана.

„„Чуждият материал“ е „супер лепило“ – това е материалът, който [лекарят на Джоузеф] е използвал, за да запечата артериовенозната малформация“, уточнява Кейли. „„Масата“ е калциране на лепилния материал.“

Кейлийн каза, че мозъчната ангиограма, направена на 12 октомври 2020 г., показва, че артериовенозната малформация е излекувана, което означава, че е напълно затворена и запечатана. Така че синът ѝ не е имал никакво скрито заболяване по времето, когато е получил бустера на Рfizеr.

„Дори патологът каза, че мозъкът му може да бъде дарен, защото няма доказателства за артериовенозната малформация“, казва Кейли.

Когато Кейлийн се обадила на лекаря по мозъчни заболявания на Джоузеф и обяснила, че синът ѝ е починал от бустера, той ѝ казал за „основно проучване, което показва, че млади възрастни мъже получават миокардит от бустерите за СОVID на Рfizеr“.

„И така, тези световноизвестни лекари знаят това, а аз не го знам“, казва Кейлийн. „Лекарят на Джоузеф веднага разбра, че става дума за бустер.“

Като част от наблюдението на Джоузеф през годините са му правени многобройни кардиологични изследвания, които показват здраво и нормално сърце.

Малко след смъртта на Джоузеф Кейлийн влиза в интернет, за да провери дали може да потърси някакви данни от изследвания, и открива, че д-р Джейн Нюбъргър от Харвардското медицинско училище наскоро е провела мащабно изследване на миокардита при юноши и млади хора. Нюбъргър обаче не признава за нито един смъртен случай.

Кейлийн се свързала с Нюбъргър и ѝ казала, че има 26-годишен здрав син, който починал от миокардит, след като му била поставена инжекция. Въпреки че разговаряли в продължение на час, Нюбъргър „отричала, защото Джоузеф е роден с артериовенозна малформация в мозъка“.

Въпреки това той не е приемал никакви лекарства и „е бил нормален като мен и вас“, казва Кейлийн. „Той току-що беше завършил колеж с двойна специалност, а неговата артериовенозна малформация беше изчезнала и запечатана.“

БЕЗ ПРАВО НА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ХОРАТА, ПОСТРАДАЛИ ОТ ВАКСИНИТЕ ЗА СОVID, СЕМЕЙСТВОТО ПРЕЖИВЯВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОШМАР

Кейлийн заяви, че няма право на обезщетение за хората, които са пострадали от ваксините за СОVID, особено защото сме „в тази извънредна фаза на пандемия и не можем да съдим никого“.

„Не можем да кажем: „О, вие сте причинили смъртта на детето ни“, така че всички разходи остават за наша сметка“, добавя тя. „Знаем само, че броят на децата трябва да се отчита и родителите трябва да са наясно.“

Кейли, която не е ваксинирана, казва, че цялото преживяване е било съкрушително.

„През изминалата година се бях покрила и разговарях с приятели, които чувстваха същото като мен и ме информираха за страшните неща, които се случват с ваксините.“

Кейли обясни:

„Аз съм 37-годишна, млада и здрава жена и се страхувах повече от ваксината, отколкото от СОVID, затова избрах да не си я поставя. Когато намерихме брат ми, едно от първите неща, които майка ми каза, защото и двете се спогледахме „какво се е случило“, беше, че в понеделник му е поставена ваксината.
Просто си помислих, че това са ужасните истории, за които съм чела – кръвни съсиреци и страшни неща, които се случват на млади здрави хора, и въпреки че това беше просто сърцераздирателно, а сега живея в този кошмар, за който прочетох, е наистина невероятно. Знаеш, че чуваш тези истории, но да ги преживееш на практика е много трудно.“

Кейли каза, че не споделят историята си, за да кажат на хората да се ваксинират или не, а за да „насърчат“ другите да поискат от здравните специалисти честни доказателства и изследвания за това дали трябва да се ваксинират.

„Това, че никой не е казал на майка ми за миокардита, е лудост“, казва Кейли. „Тя е трябвало да знае за тези рискове.“

В публикация в социалните мрежи

Кейли казва:

„Ако сте познавали Джоузеф, сте знаели, че той обича науката и винаги е бил за науката и ваксините. Той се доверява на науката и дава своя принос. Разбираме, че Джоузеф представлява много рядка и много малка част от хората, които са изпитали отрицателни странични ефекти от ваксината, но ние решаваме да споделим тази новина не за да започнем спор или отмъщение, или да ви кажем да се ваксинирате или не, а за да разберат хората, че тези реакции съществуват и са съвсем реални, и да бъдат правилно информирани.
Искаме да получим отговори на въпроса защо се е случило това и да направим повече изследвания, за да не се налага никой друг да преминава през тази мъка. Искаме CDC и FDA да съобщават честно на медицинската общност и обществеността какво се случва и какво може да се случи, а не да бъдат премълчавани.“

Кейлийн каза, че синът ѝ не е имал предишни случаи на СОVID и е страшно да се мисли, че на хората се препоръчва да си слагат бустер на пет месеца, без никой да проучи нежеланите реакции, които това може да причини.

Кейлийн каза:

„Не исках да рискувам Джо да има СОVID, затова исках да го предпазя с ваксината, но сега се питам защо го уби. Те трябва да го проучат. Беше лудост, че можем да разработим ваксина за една година, докато за разработването на нормална ваксина са необходими 10 години. Трябва да има толкова много въпроси без отговор и това е само един от тях, който трябва да бъде проучен.“

Кейлийн казва, че не иска смъртта на сина ѝ да е напразна.

„Искам отговори и искам Рfizеr и CDC да ми се обадят и да ми кажат какво се е объркало. Искам да спася друго дете.“

Автор: Меган Редшоу
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

Япония спря всички наредби за «вaкcини» и поставя предупреждение за миокардит върху етикетите на експерименталните инжекционни течности

Всяка година на 1 декември светът отбелязва борбата с ХИВ/СПИН. Тази година денят и свързаните с него събития преминават под обявеното от Обединената програма на ООН за СПИН (UNAIDS) мото „Да премахнем неравенствата. Да спрем СПИН. Да победим пандемиите“.
Сега ВНИМАНИЕ:
1) 👉 https://bit.ly/3D4IOju
2) 👉 https://bit.ly/3o7tXR8

«Ваксини»ращите се лица дали знаят, че участват в толкова (Май 2023) дългосрочен експеримент ?

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Проучване: Аутопсии показват, че при 50% от починалите причината за смъртта е «ваксина»та срещу СОVID-19 (ДОКЛАД)

Научна конференция посветена на аутопсиите на хора починали след «K19«вaкcини» (ВИДЕА ОЗВУЧЕНИ НА БЪЛГАРСКИ) ОБНОВЕНА – ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности ⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%, А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

 

Още по-интересен патент от този на короната:
https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en от 2014-та.
Този:
https://patents.google.com/patent/US7279327B2/en.
Може да заразява клетката, но не е способен да се завърши репликация в отсъствието на помощно РНК поради липса на структурната протеинова последователност… Споменава се иРНК (mRNA) технологията, ПСР и спайк протеина още през 2002-ра! Проблема на военизирания спайк-протеин, който се произвежда от собствените клетки на човека и точно този, чрез който набодените пренасят, заразяват и умират, е, че имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк-протеините на контролавируса. Ковид-ваксините (експерименталните генни терапии) превръщат клетките във фабрики, които произвеждат този спайк-протеин. За съдържание на (смъртоносния) спайк-протеини в експерименталките дори проваксиналният институт Солк призна и открито заяви, че причиняват сърдечно-съдови заболявания и тромбози. Pfizer признава в един от собствените си документи за иРНК (mRNA) технологията, че НЕваксинираните могат да пострадат от спайк-протеините във ваксинираните чрез ВДИШВАНЕ или КОНТАКТ С КОЖАТА им. Припомняме, че не кой да е, а бившият вице-президент на Pfizer Майкъл Йедън каза относно спайк-протеина, че се използва за “мащабна масова депопулация“.

1-ва 💉 приспива имунната система;
2-ра 💉 контролавирусът по кръвен път до всички органи;
3-та 💉 събужда имунната система, която открива чуждите нашественици и напада собствените органи познато като автоимунно заболяване срещу някой орган, но в този случай се воюва срещу всички органи, получава се т.н. “Цитокинова буря“ и организма се предава.

 

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

14 годишна волейбилистка в отлично здраве умира 10 дни след втора доза безсмъртие, гарантирано от Рfizеr

💉💉💉 500% увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

Боинг преустановява задължителната фaкcинaция 💉💉💉 1700 % увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» при пилотите

💉💉💉 Испания отчита бум на «внезапна смърт» по… „неизвестни причини“ ?!

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

Япония спря всички наредби за «вaкcини» и поставя предупреждение за миокардит върху етикетите на експерименталните инжекционни течности

Проф. д-р Сухарит Бхакди с прости думи обяснява какво ще се случи с имунната система на всеки участник в генния експеримент на психопатите (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Критично съществено съобщение от изобретателя на иРНК (mRNA) технологията д-р Робърт Малоун (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

Който желае може да се присъедини към групата
«Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

«Те сами ще създават вируси и ще ви продават ваксини. След това ще се преструват, че им трябва време за търсене на решение, въпреки, че вече го имат.», – из речта на Муамар Кадафи на 64-тата сесия на ООН, Ню Йорк 2009 год.

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

План за 2022 г. Шаблон за Новия Световен Ред изпратен от Майкъл Йедън, бивш вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО