БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)

/

Най-цитираният лекар по въпросите на ранното лечение на C0VID19 излиза с ново експлозивно интервю, което разбулва капака на съучастието на медицинските институции в ненужната смърт на хиляди хора.

Д-р Питър Маккълоу заяви, че тези смъртни случаи са били улеснени от фалшив разказ, целящ да прокара изцяло нова, недоказана ваксина за заболяване, което е лесно лечимо.

Той заяви, че предполагаемият вирус C0VID19 е биологично оръжие, а ваксините представляват „втора фаза“ на това биологично оръжие.

„Тъй като тази, в известен смисъл, първа фаза на биотероризма беше разгърната, всичко беше насочено към това да се държи населението в страх и изолация и да се подготви да приеме ваксината, която изглежда е втората фаза на биотерористичната операция“, каза Маккълоу по време на уебинар на 11 юни заедно с германския адвокат Райнер Фулмих и няколко други лекари.

Той отбелязва:

„Както респираторният вирус, така и ваксината доставиха на човешкия организъм шипчестия протеин, който е целта на тези изследвания за биотероризъм.“

Повечето от коментарите на Маккълоу са от първите 10 минути на видеото:

„Сега не мога да изляза и да кажа всичко това по националната телевизия днес или по всяко време“, продължава той. „Но това, което научихме с течение на времето, е, че повече не можем да комуникираме с правителствените агенции. Всъщност дори не можем да общуваме с пропагандираните си колеги от големите медицински центрове, които изглеждат като омагьосани в момента, сякаш са хипнотизирани.“

Той не спира да критикува колегите си от медицинската общност.

„И лекарите, добрите лекари, правят немислими неща, като например да инжектират биологично активна информационна РНК, която произвежда този патологичен шипчест протеин, на бременни жени. Мисля, че когато лекарите се събудят от транса си, ще бъдат шокирани от това, което са причинили на хората.“

Маккълоу е професор по медицина и заместник-началник на отдела по вътрешни болести в университета Бейлър, Далас, Тексас, а също така преподава в Тексаския университет А&М. Той е епидемиолог, кардиолог и интернист и е свидетелствал пред Сената на щата Тексас във връзка с лечението на С0VID19. Той е най-цитираният лекар в областта на лечението на С0VID19 с повече от 600 цитирания в Националната библиотека по медицина.

В интервюто Маккълоу казва:

„Първата вълна на биотероризма е респираторен вирус, който се разпространява по целия свят и засяга сравнително малко хора – около 1% от многобройното население, но предизвиква голям страх.“

Според него вирусът не представлява почти никакъв риск за децата.

Според него 85 % от над 600 000 смъртни случая в САЩ биха могли да бъдат предотвратени с многолекарствено лечение, прилагано в началото и средата на заболяването.

Вместо това на хората е било казано да си останат вкъщи и да не се връщат в болницата, освен ако симптомите им не се влошат, като например тежки проблеми с дишането. Тогава за мнозина вече е било твърде късно. Те са поставени на апаратура за изкуствено дишане и умират.

Огромното мнозинство от лекарите са се впуснали да следват тези погрешни „насоки“, издадени от СЗО и Центъра за контрол на заболяванията (CDC) в САЩ. В тези насоки не се поставя никакъв акцент върху лечението на болните пациенти, а от самото начало, още през април 2020 г. , се набляга на необходимостта от ваксина като единствената реална надежда за победа над вируса.

Във федералната система за докладване на нежелани реакции, свързани с ваксини [VAERS], са регистрирани 5 993 съобщения за смъртни случаи на хора, инжектирани с ваксината за С0VID между 14 декември 2020 г. и 11 юни 2021 г. Това е повече от всички смъртни случаи, докладвани на VAERS от всички други ваксини, взети заедно през последните 22 години.

„Но тези цифри, колкото и да са шокиращи, не разкриват действителния брой на загиналите американци“, казва Маккълоу.

„Вече имаме уисълблоулър в Центровете за медицински грижи и помощ (CMS) и двама информатори в CDC. Смятаме, че имаме 50 000 мъртви американци. Петдесет хиляди смъртни случая. Така че всъщност смъртните случаи, дължащи се на ваксината, са много повече на ден, отколкото вирусните заболявания. По същество това е пропагандиран биотероризъм чрез инжектиране.“

Маккълоу добави, че „всяко нещо, което е било направено в областта на общественото здраве в отговор на пандемията, я е влошило“.

Той заяви, че потискането на ранното лечение на С0VID, като хидроксихлороквин и особено ивермектин, „е било тясно свързано с разработването на ваксина“.

Без потискането на вече наличните лечения правителството нямаше да може да издаде законно разрешение за спешна употреба на трите ваксини, които бяха пуснати на пазара в САЩ на Moderna, Pfizer и Johnson&Johnson.

В случая с Moderna правителството на САЩ е съпритежател на патента чрез Националния институт по здравеопазване, което е явен конфликт на интереси, а поверителни документи разкриват, че Moderna е изпратила кандидат за иРНК ваксина срещу коронавирус на университет в САЩ през декември 2019 г. , седмици преди да се твърди, че C0VID19 изобщо съществува .

„Публикувах в общи линии единствените две статии, които учат лекарите как да лекуват С0VID19 у дома, за да предотвратят хоспитализация и смърт. . . Ако се лекува рано, това води до 85-процентно намаляване на хоспитализациите и смъртните случаи“, казва Маккълоу.

Така че не само че ваксините са били въведени ненужно, като са потискали вече наличните ефективни лечения, но FDA и CDC сега прикриват трагичния брой смъртни случаи, причинени от експерименталните им инжекции с иРНК.

Маккълоу заяви, че е организирал групи по целия свят, които наблягат на ранното лечение.

„Правителствата всъщност се опитаха да блокират ранното лечение на пациенти с С0VID, затова създадохме “ръководство за домашни пациенти“, казва той.

„Достигнахме до хората и хората, които се разболяха от С0VID, се обадиха, за да получат лекарства от аптеките за разпространение по пощата. Така, без правителството да знае какво се случва, в края на декември и през януари смазахме епидемията тук, в Съединените щати.

В общи линии се справихме с пандемията с около 500 лекари и телемедицински услуги. И до ден-днешен лекуваме около 25 процента от населението на САЩ, което действително е с висок риск, над 50-годишна възраст, с медицински проблеми или с тежки симптоми. И в общи линии се справихме с пандемията, като в същото време се опитахме да останем извън политическата сцена.“

Маккълоу заяви, че напоследък вниманието му се е насочило към ненужните и опасни инжекции.
„Работим, за да променим общественото мнение за ваксината. Първоначално обществеността прие ваксината и ние трябваше бавно да обърнем кораба. В САЩ процентът на ваксинираните спада от 8 април насам. Повечето центрове за ваксинация са празни.

В Съединените щати се случват много неща. Ангажираме все повече адвокати.“

Източник: LeoHohmann
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

***Бел. прев. – Някои допълнения за чутото от въпросното видео, които не са споменати в статията.
Д-р Питър Маккълоу казва, че са се организирали група лекари, с цел да обърнат общественото мнение в САЩ, че всъщност вирусът е лечим, а ваксините за него са биологично оръжие, че цялата пандемия е биотероризъм. Във видеото казва, че са започнали редовно да се явяват по Fox News и се стреми да говори успокоително, че вируса не е опасен, а опасността е в самата ваксина. Също така казва, че работят съвместно с афроамериканските църкви, за да стигне информацията до хората. Освен това казва, че са убедили губернатора на Тексас да не налага задължителна ваксинация и да намали строгостта на мерките.
Споменава за жена, която е дошла в клиниката, където работи. Загубила е паметта си след ваксинацията.
Във видеото се споменава и за ваксинирана кърмачка, която убива бебето си чрез шипчестия протеин, който му е предавала с кърмата.
Д-р Маккълоу казва, че не само лекарите се страхуват да говорят, но има страх и сред адвокатите, че е трудно да се намери адвокат. „Изумен съм колко много наплашени адвокати има“, казва той. При което Райнер Фулмих допълва, че в световен мащаб работи съвместно само със 100 адвоката, а в цял свят са много повече, че наистина има страх сред адвокатите.
Д-р Маккълоу също така казва, че има доктори, които казват на пациентите си да се ваксинират и те получават тромбоза и умират, а после докторите не правят нищо. Казва, че доктори ваксинират бременни жени с експериментална иРНК; има доктори, които отказват на пациенти достъп до приемната си, ако не са ваксинирани, а това е нещо, което никога не трябва да се случва в добрата клинична практика. При което заявява, че огромния проблем тук са лекарите и те трябва да се превърнат в целева група – да се информират самите лекари. При което Райнер Фулмих казва, че това е огромна психологична операция и трябва да говорят с психолози и психоаналитици и мейнстрийм медията се използва като главно оръжие за индоктриниране на хората с паника.
Д-р Маккълоу казва за д-р Брайдъл, че са му запушили устата. „Мисля, че някой го е заплашил или детето му и той млъкна. Трябва да обръщаме внимание кой ни заплашва. Когато свидетелствах пред Тексаския сенат, бях заплашен от френски репортер. Защо френски? Защо следи Сената в Тексас?
Наскоро бях много тежко атакуван пред медия от една жена и я проследихме директно до фондация „Гейтс“.“
Д-р Маккълоу казва: „Виждал съм го [вируса] при много пациенти. Лекувал съм много пациенти. Публикувал съм най-много за С0VID19. Имам най-добрата академична справка. Самият аз го преболедувах. Баща ми го преболедува. Мой близък почина с това. Кой друг в света може да каже това?! Така че аз имам морален, етичен и клиничен човешки авторитет и предизвиквам другите да тръгнат след мен.“
„Очевидно нещо много грешно се случва в света и ако ние просто си седим, без да направим нищо… Очевидно много хора са умрели, много хора са измъчени… Косата ми се изправя само от това, което научихме след първата доза.“ Споменава за риска от рак и стерилизация. Казва, че е свързано с програмата на Гейтс за намаляване на населението. Първата вълна е отърваване от старите и болни хора чрез респираторните проблеми, а втората е стерилизацията на оцелелите и младите. Казва, че в САЩ са много фокусирани върху децата, искат на всяка цена да ги ваксинират. Казва, че децата на 12-годишна възраст вече могат да бъдат ваксинирани, без да е нужно съгласието на родителите, а това никога преди не се е случило. Споменава за децата в Торонто, които ваксинираха срещу безплатен сладолед. Казва, че жена му е канадка и насилствено са ваксинирали свекърва му, която не говори английски език много добре. Пристигнал е здравен работник и преди да се усети жената е била ваксинирана и не е знаела с какво.
Д-р Маккълоу казва, че трябва да се спре това и да се разбере кой стои зад него – „дали е плана на Бил Гейтс за намаляване на населението, дали е китайски биотероризъм или нещо по-злонамерено.“ ***

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

Върхът на айсберга (ДОКЛАД)

ПО ТЕМАТА

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.