Балсамът на Борис Болотов – Каква съдържа и какво лекува (РЕЦЕПТА)

Борис Болотов няма нужда да бъде рекламиран; много хора го познават и прилагат рецептите му.

Повече от 30 години, днес вече е надхвърлил 90-те, той използва прочутата, създадена от него „царска водка“, наречена още „балсам“.

Много рано Борис Василиевич разбира, че „лекуването“ на симптомите е безполезно, а в повечето случаи дори е вредно и опасно, защото се губи ценно време, поради което болестта може да напредне, и стига до причината за болестите – лошото функциониране на стомашно-чревния тракт, което задава тона на всички следващи процеси в организма. Тази идея не е нова; за това говорят Авицена, а и по-ранни целители.

Болотов, използвайки съвременните методи в изследванията и натрупаните научни знания, определил, че първо е нужно да се възстанови работата на стомашно-чревния тракт. Основният инструмент за осъществяването на тази задача е балсамът на Болотов. През 2018 г. след проучвания в Украйна са издадени официални документи за производството му. От 2020 г. балсамът се произвежда официално и в Русия.

“Царската водка” на Болотов

Царската водка се употребява за лечение на много болести и като профилактично средство. Ако самочувствието на болния е лошо, “водката” се приема по една чаена лъжичка, четири пъти на ден след всяко хранене и веднага след сън, като се разрежда с половин чаша всякаква течност. По време на сън в организма се натрупват вредни вещества, затова понякога сутрин се чувстваме некомфортно. “Царската водка” неутрализира тези вещества и подобрява самочувствието ни. При сериозни заболявания се пие три пъти на ден по 1-2 супени лъжици.

Как се приготвя “царската водка”?

В 1 литър вода се добавят по една чаена лъжичка солна и сярна киселина, половин чаша винен оцет или вино от червено грозде и четири таблетки нитроглицерин. При необходимост се добавя ацетилсалицилова или янтарна киселина, метионин, триптофан, метилаланин или тирозин, адреналин. В течността могат да се добавят още кориандър и кимион.

“Царска водка” със зарастличе

В един литър вода се добавят по една лъжичка солна и сярна киселина, половин чаша винен оцет, четири таблетки нитроглицерин и една супена лъжица сухи корени от зарастличе; в бутилката се пуска и стръкче горчив пипер. Този вариант на “царската водка” се употребява по 1-2 чаени лъжички в една чаша чай или кафе, като се добавя и една чаена лъжичка настойка от валериана.
За компрес с “царска водка” се приготвя смес от счукани на прах корени от блатен аир, корени девесил и сол в равни части. Компресът се налага на болните стави и се напръсква с “царската водка”.

АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С МЕДИЦИНАТА НА АКАДЕМИК БОЛОТОВ, ЧЕТЕТЕ КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО „PACПEP“ – „ФОРМУЛА НА БЕЗСМЪРТИЕТО. КАК ДА ДОЖИВЕЕМ ДО 200 Г.“ И „МАГИЧЕСКИТЕ РЕЦЕПТИ НА АКАДЕМИК БОЛОТОВ“.

Днес може би човечеството е на прага на своето най-голямо откритие. Откритие, след което човекът ще може да живее без болести най-малко 200 години. За мнозина това сигурно ще прозвучи абсурдно и глупаво, но не така мисли академикът от Руската академия на науките Борис Болотов. Той описва по един достъпен начин как човешкият живот би могъл да се удължи значително. За чудото, наречено дълголетие, а защо не и безсмъртие, Болотов не разчита на извънземни сили, а само на скритите резерви в човешкия организъм. Откритието на учения се състои в това, че е напълно възможно старите и “уморени” клетки на организма да се заменят с млади, боеспособни клетки-лидери, които ще подмладят човека и ще го избавят от всички болести, включително и от рака.
Като всичко гениално, откритието на Болотов не изисква кой знае какво. Не е необходима нито апаратура-чудо, нито клиники и полкове от лекари. Необходимо е само познание, желание и … най-обикновена кухня.

ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО Е ВЪВ ВАШИЯ ДВОР И ГРАДИНА

През цялата си хилядолетна история човекът е свързвал и продължава да свързва смисъла на своя живот основно с безсмъртието. И ако в духовен план религиите и различните езотерични учения му обещават твърдо това безсмъртие, то физически човек все още тайно и явно се надява не само да удължи живота си, но и да го изживее пълноценно до последния миг. Разбира се, за тази цел все още няма открито вълшебно хапче, а и да има, то е скрито и не може да бъде открито в нито една аптека.
Неслучайно академик Болотов твърди, че фармацевтиката е една от най-големите световни мафии, чиято цел е не да лекува човека, а да го разболява и захранва със скъпи и безполезни лекарства. А така необходимият ни лек най-често е съвсем близо до нас. Академик Болотов го доказва със своите открития, лечебни практики и рецепти.
Прочетете внимателно тези книги и ще разберете, че здравето и дълголетието не са мит, а реалност, която всеки един от нас държи в собствените си ръце. Рецептите на Болотов са прости за изпълнение, но са изключително ефективни. Те не само лекуват, но и предпазват от всички болести. С тяхна помощ наистина можем да се чувстваме здрави и пълни с енергия до дълбока старост. Огромната част от билките на Болотов растат в нашия двор и градина. И змийското мляко, и кестенът, и брезата, и глухарчето са в нашите къщи. Остава само да си отворим широко очите и да ги видим. Сигурен съм, че тази книга ще ни помогне да направим това.

Издaтeлcтвo PACПEP

ПО ТЕМАТА

«Формула на безсмъртието»: как да доживеем до 200 години (уникална система на Борис Болотов за здраве и дълголетие) РЕЦЕПТА

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена