Банкерът: Ние контролираме парите, които контролират живота ви (ВИДЕО)

/

«Здравейте, казвам се Монтагю Уилям Трети и това, което ще ви кажа, може да звучи абсурдно, но колкото по-малко повярват, толкова по-добре за мен. Защото виждате ли, аз съм от банковото дело и голямата индустрия. В продължение на много година ние контролирахме живота ви докато всички просто се мъчите и страдате в раздори създадохме нещата, от които всъщност не се нуждаете, вашите спортни автомобили и модни и плазмени телевизори. Спомням си ясно как започна всичко това. Семейни тайни предавани от баща на син, наследствено знание, което ми дава предимство. Докато вие слуги…… хора спите нощем в леглата си. Ние контролираме парите, които контролират живота ви. Докато се покланяте на фалшиви идоли и въобще не се замисляте, че продавате душите си за място под слънцето, заради всички тези неща, които няма да имат значение, когато умрете. Но докато тези неща са там, за да контролират масите, аз ще си поседна и ще мисля за авоарите си, сигурен в знанието, че имам всичко. Докато вие обикновените хора, губите работата си.
Разбирате ли, аз напълно ви презирам. Но усмивката на лицето ми, тя ме прави свободен. Защото имам оръжието на глобалната медия, която ни свързва и внася съчувствие. Вие наистина вярвате, че ние грижа за вас. Ние банкерите и брокерите сме малцина. Ако бяхте забелязали това щяхте да искате да си върнете силата. Ежедневен терор, който ви държи в страх. Паниката, ударите, войните и болестите, това ви пречи да намерите вашата духовна цялост. Нагласили сме цялата игра и сме купили и двете страни, за да ви държим поробени в жалкия ви живот. Излезте и работете, докато остареете и преди края си, само няколко години да умрете, ще погледнете назад към всичко това и точно тогава ще видите, че животът ви е бил нищо, просто една илюзия.
Има много малко неща, които в момента не контролираме. Съдебната система и полицията винаги са били наша цел, изпълнявайки нарежданията ни докато вие протестирате. Но те никога не разбират, че са само овце. Истинската власт е в ръцете на много малко. Вие гласувате за партии. Какво друго бихте направили? Но това, което не знаете, че те са едни и същи. Старият Гордън, предава властта на добрия стар Дейвис. И ще следвате вашия избран лидер, докато кръвта ви продължава да е червена, докато нашата е синя. Вие не виждате, че всичко е част от играта. Още едно отвличане на вниманието с пари и слава. Пригответе се за война в името на свободата. Ваксинации за болести, които никога няма да съществуват. Кампании срещу чувствителните умове на децата ви и микрочипирания свят, срещу който не можете да се борите. Филтрираната информация ще привлича вниманието ви. Депопулация на населението винаги е била наша цел, но евгениката не беше това, което се надявахме.
О, да. Ние финансирахме нацистите. Но докато притежаваме всички медии, това, което наистина се случва не ви касае. Така, че продължете да си гледате плазмения телевизор, докато светът се управлява от тези, които не можете да видите.»

Написано от Крейг-Джеймс Монкър, 16/10/2009 

Колко всъщност разбират, че тук е коренът на проблема? Всичко останало е следствие. Текстът е написан през 2009 година! Звучи ли актуално към днешна дата?

  • Таня Тодорова

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Господарите на парите (ФИЛМ-БГ СУБ)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

COVID19

• COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)
• ID = Identity (Документ за самоличност)
• 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект)

Или национален документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез ИИ

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

СОVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. (ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

 

От лоното на илюминати: Роналд Бернар (ВИДЕО – БГ субтитри)

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница