Банков документ от досието на Бойко Борисов за 500 тона злато (ВИДЕО)

/

През 2005 година първия трансфер от сумата отива към Фондация „Аденауер“, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ

Древните са казали: „Юпитере, ти се гневиш, значи си виновен!“ Валидно ли е това за Бойко Борисов?!

Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 500 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия трансфер от сумата отива към Фондация „Аденауер“, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.

Гледайте в извънредното предаване „Евродикоф“ по телевизия Евроком!:

Защо свалиха предаването на Милен Цветков от Нова тв, мълчанието на медиите и позорното им притаяване. Унизителното положение на медиите.

Милен Цветков от Нова тв дума не обелва за свалянето на предаването му, отказва и на Сашо Диков да коментира цензурата, казва му, че … пътувал за Гърция. Милен Цветков не обелва и дума на следващия ден в предаването след скандала с Нова тв.

Журналистът Мирослав Иванов пред Сашо Диков, който публикува коментар в медията „Трансмедия“: „По следите на гръцкия остров на Бойко Борисов“.

Защо премиерът подскача за „гръцкия остров“, а премълча публикациите в поне 50 международни медии, че заради продажбата на БТК е взел 50 000 000, и защо премълча за къщата, която е подарил на любовницата си в Испания, според записите „Ченалова/ Янева“.

Как Нова тв замазва очите на зрителите със старо предаване, без да посочи, че е повторение е от преди три дни, за да запълни сваленото предаване от ръководството на Нова тв.

Николай Гацев, който е бил поканен в сваленото предаване на Милен Цветков и точно заради неговото изказване предаването не вижда бял свят.

Петър Симеонов, Дунавмост

Цялото предаване на Диков, ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Григор Лилов: 50 млн. долара подкуп за премиера ни Бойко Борисов (ДОКУМЕНТ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница