Бареков: COVID-19 се лекува с 50 лв |МЕДИКАМЕНТИ| (ВИДЕА)

/

«Перфектната комбинация е min 600 милиграма дневно Mylan (atovaquon) – proguanil – Hidrohlorid, Malaron или favipiravir, идентични почти препарати за малария (хидрохлоринови с хинин) и антибиотик за горни и долни дихателни пътища Азитромецин (azitrhrimycin) 500 mg най-добре в първите два дни на симптоматиката. Докладват се от Китай, Тайван, Германия и Франция сред десетки хиляди пациенти 91% излекуване още на четвъртия ден. Чета директно докладите, подадени от техните екипи до СЗО. Все пак 5 години в ЕП отговарях за иновациите в лекарствената политика. А това са лекарства по на половин век! С тази комбинация лекуват и Домусчиеви в момента. И дано скоро я има за всички нуждаещи се в България. Аз поради моите десетки мисии в Африка сигурно съм изпил няколко кила от тези евтини и прости лекарства.😄бъдете здрави, приятели! И шервайте да се знае кое спасява. Цялата доза доскоро струваше общо 50 лева или 25 евро.», Николай Бареков Фейсбук

Ето и президентът Тръмп потвърди няколко минути след мен:

Първото лекарство България го е спряла от разпространение и производство през 2012 година. Ужким ЕС го е забранил, но в Белгия, Франция и Германия го имаше за 20€ навсякъде в изобилие доскоро.

Домусчиев е дарил от първото около 1000 дози на Щаба.

 

 ДОПЪЛНЕНИЕ-1

1 част: «Не споря с Щаба. Споделям личния си опит. И съветвам да консултирате това с личните си лекари преди да е станало твърде късно, докато лекуваме коринавирус вкъщи с парацетамола, препоръчан за лечение от генерала вчера. Само да добавя, че в периода 2014-2019 си купувах хинина(Хидрохлорицин, Маларон) от всяка аптека в Брюксел и Германия. А ГЕРБ го забрани 2012 като „изискване на ЕС“! Смятайте.» ВИДЕО-1:

https://www.facebook.com/nikolay.barekov/videos/815934632231173/

 

ДОПЪЛНЕНИЕ-2

2 част: «Продължението на Видеото с хинина! Приятели, близо 200 хиляди българи изгледахте за по-малко от денонощие видеото ми за хинина. Благодаря! Това е доверие, което в момента не разполагат дори „големите“ телевизии и техните сутрешни блокове. Очевидно доверието в медиите у нас е сринато. Сега продължавам с ново видео и изключително горещи въпроси за действията и бездействията на щаба и липсата на хинин за превенция и лекуване на коринавирус още в зародиш преди получаването на двойна пневмония. Щабе, абсурдно е доктори да се самолекуват по къщите с антибиотици! Антибиотикът е противобактериално лекарство, А НЕ ПРОТИВОВИРУСНО!!! Азитрокс антибиотик действа само в съчетание с Хинин Хидрохлорид по специална схема, вече разписана от СЗО! Аз съм един от вас, българин и баща на четири мъжки рожби в самоизолация. Имам богат практически опит в горещите точки на света(Хаити, Западна Африка, Тимор Лесте, Китай, Тайван), след като преди 6 години олигархията ме натири от публичния живот в България. Давам и практически съвети за превенция от вируса и без хинин, защото явно хининът в България не е предназначен за обикновения народ.» ВИДЕО-2:

https://www.facebook.com/nikolay.barekov/videos/816573272167309/

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020 пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times