Безименният пръст може да ни защити от енергийно нападение

В древността смятали, че през безименния пръст преминава „вената на любовта“, която води до сърцето. Затова венчалната халка египтяни и римляни носели на него.

В много езици този пръст няма име: руски, английски, френски, персийски и др. От него вземат кръв за изследване, защото кожата му е по-тънка и по-нежна, а рискът от инфекция е по-малък, тъй като рядко го задействаме във всекидневната си работа.

Безименният пръст е най-„ленивият“ в работата пръст.

Както казахме, през него енергията постъпва в сърцето и задачата му е да държи халката на любовта и брака.

Безименният пръст има и още едно мистично предназначение. Ако чувствате, че някой отнема енергията ви, усещате енергийно нападение, може бързо да затворите канала на сърцето си за негативното въздействие.

При общуването с някого или когато си спомняте за лош човек, ви е станало лошо? Усетили сте слабост, тревога, раздразнение, повръща ви се, върти ви се главата. Всеки човек има лични симптоми на негативното влияние и знае своите маркери. Какво да прави?

Трябва лекичко да натисне горната фаланга на безименния пръст и да я подържи няколко секунди, докато усещанията отминат. По този начин се затваря сърдечният канал.

Дори да не вярвате в енергията, макар че тя е очевиден факт, това действие ще превключи вниманието ви. Ще включи усещането ви към самия чувствителен пръст. И ще ви позволи да почувствате власт над ситуацията, ще запазите контрола над нея, ще проявите активност, а няма да бъдете пасивна жертва.

Изпълнявайте тази процедура при негативен контакт. Сгънете лекичко крайчето на безименния пръст на лявата ръка с пръстите на дясната. Подръжте го няколко секунди, примерно 10-12.

Състоянието ви ще се стабилизира. А след това трябва да вземете мерки да прекратите токсичния контакт и да превключите мислите си върху друго.

  •  Анна Кирьянова
    Превод: Издателство PACПEP

 

Само една дума може да предизвика нелечима болест! Думи, които имат чудовищен мутагенен ефект

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

The Bulgarian Times

Фейсбук страница