Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА)

//

Око да види;
Преведохме това видео за всички вас, но най-вече за всички ония между вас, които ежедневно се опитват да ни убедят колко готина ще е ваксината и как всичко ще свърши след това и ще се нормализира.
Ето чуйте, не кой да е, а проф. Щефан Бекер, завеждащ институт по вирусология в университета в Марбург. Не само го чуйте, а и вижте мимиката му.
Казва ни директно от ясно по-ясно, че учените не са виждали досега проучванията и изследванията на фирмите-производители на ваксината, а точни познания и данни за евентуалните й странични явления ще се получат едва след като ваксинират милиони и милиарди хора.
Покажете видеото на приятелите си и особено на учените измежду тях. Специални поздрави предайте на вирусолозите и специалистите във форумите и групите.

ВИДЕО: Око да види


КОВИД ваксината не е като традиционните ваксини. Тя е първата по рода си РНК ваксина. Тя може да влезе в ядрото на клетката ви и да пренапише ДНК кода ви, след което няма да сте човекът, който Бог е създал, а ще бъдете нещо друго – патент на производителите на ваксини и съответно тяхна собственост – вие ще сте генномодифициран организъм.

ВИДЕО: Дими Фильова

Бел.ред; Професор Уолтър Файт обяснява в детайли новите ваксини съдържащи наночастици, които променят ДНК кода на реципиента


Този човек казва цялата истина още през 2014 г.!

ВИДЕО: ƲRIEL

Още през 1917г. Щайнер е знаел за бъдещите ваксини против вяра, за които се говори в това видео.


«COVID-19 Vaccine AstraZeneca. Тази ваксина, променя вашето ДНК»
Цензуриран клип от социалните мрежи. Видеоклипът не е преведен. Но можете сами да проверите предоставената информация с лично разследване в интернет.

ВИДЕО: ФБ


Мисирки щастливо тръбят, че вече има ваксина срещу COVID-19. Това, което няма да намерите в мейнстрийма е, че ваксината Biontech / Pfizer, съдържа наночастици – и следователно друг неизвестен риск

И кой спонсорира 💶 💶 💶 тази компания? 🤔
Бил Гейтс!
Какво съвпадение.

  1. Der aktuell in den Hauptmedien hochgelobte Biontech/Pfizer-Impfstoff enthält Nanopartikel – und damit ein weiteres unbekanntes Risiko
  2. EU besiegelt Impfstoff-Liefervertrag mit Biontech und Pfizer am Mittwoch – 300 Millionen Dosen
  3. Gates-Stiftung investiert in Mainzer Firma

 

Pfizer е на Рокфелер. К-19 ваксината на Pfizer е Финансирана от Бил Гейтс.
Гейтс и Рокфелер са братовчеди.

Любопитна подробност! Фармафията е започнала да произвежда ваксината преди изобщо тя да е “съществувала“! Интересно нали… Виж ТУК


„Евгеника, генно инженерство или ваксина ? Как действа новата „ваксина“ на Pfizer?

Преценете сами!

Първо: „Ваксината“ на Pfizer е нов тип технология, която никога не е била използвана при масово ваксиниране на хора!

Второ: Това не е класически позната ни ваксина и не е нищо повече от подвеждащо и лъжовно наименование.

 

Това е генно инженерство!!! Генното инженерство е оръжие за масово унищожение

 

Въпросната „ваксина“ се основава на генетичен материал (липидни наночастици), наречен mRNA.

Технологията mRNA, съкратено от messenger RNA(куриерна РНК – кРНК), е нова за “ваксините“.

Конвенционалните ваксини прилагат инактивиран вирус или протеини от този вирус в тялото, за да предизвикат имунен отговор, който може да предотврати последваща инфекция.

кРНК „ваксините“ инжектират така наречените липидни наночастици, които носят генетична инструкция за клетките на получателя, вследствие на което клетките сами първо да започнат да произвеждат „протеини от шиповете“, които се намират от външната страна на коронавируса, и в отговор на което тялото (имунната му система) да започне производството на антитела, и се активират други имунни пътища, предпазващи от инфекцията.

Един потенциален риск за безопасността при всяка ваксина срещу нов вирус е феноменът, наречен усилен автоимунен отговор(УАО).

При УАО антителата, произведени в резултат от ваксинирането за борба с инфекцията, всъщност изострят ефектите от вируса.

Това ще е най-големият масов експеримент в човешкото генно инженерство, който някога е провеждан.

Резултатите, от който ще бъдат оценени само от оцелелите. Историята ще бъде съдия.

Първо, всеки активен вирусен генетичен материал в организма предизвиква системна промяна (в цялото тяло) в нашата ДНК. Това е начинът, по който работи еволюцията. Всеки въведен вирусен генетичен материал ще бъде подложен на процес по същия механизъм. Тази кРНК ще взаимодейства със собствената ДНК на тялото на системно ниво и ще доведе до промени. Естеството на тези промени е неизвестно.

На второ място, мускулните клетки, произвеждащи вируса, ще бъдат идентифицирани от тялото като „заразени“ и ще бъдат атакувани, причинявайки автоимунен отговор. Не е известно какви ще са пораженията, дали изкуствената кРНК ще бъде копирана в други клетки и дали автоимунният отговор ще се разпространи в други органи, особено в нервната система, която свързва мускулите.

На трето място, потокът от S-шиповидните протеини (свързващият механизъм на вируса covid19) ще се прикрепи към ACE2 порталите в клетките на тялото. Не е известно как това ще повлияе на тяхната роля в автоимунната система на организма и също така неизвестно дали телата ни ще идентифицират такива клетки като „заразени“ и ще ги атакуват.

Накрая е напълно неизвестно колко дълго инжектирания генетичен материал ще остане активен или неактивен. Резултатът може да бъде свръхстимулация на имунния отговор на организма, причиняващ огромни поражения: алергии, автоимунни заболявания, психични проблеми, податливост към инфекции и заболявания – особено грипни заболявания.

Накрая този тип генно инженерство ще бъде по-мощно при малките деца, които все още развиват имунната си система.

На Pfizer не може да се вярва, честно казано, те имат ужасен опит в безопасността и прозрачността и вече са произвели 1,3 милиарда дози от това лекарство, готови за употреба. Това е огромна инвестиция и такава, която едва ли ще загубят заради няколко „опасения за безопасността“. Тъй като не е необходимо да публикуват своите „опити, методи или резултати“ може да се гарантира, че те погребват всякакви „негативни резултати“ или опасни странични ефекти.

Да не забравяме накрая, че според договора им с ЕК/ЕС, те не носят отговорност, като производител за евентуални странични ефекти от „ваксината“ !!!


«Ваксината COVID-19 на Pfizer трябва да се съхранява при — 70 °C, защото съдържа експериментални нанотехнологични частици»
Липидните наночастици причиняват хипервъзпалителни реакции в организма, които водят до тежки реакции, хоспитализация и потенциално смърт.
LNPs „капсулират mRNA конструкциите, за да ги предпазят от разграждане и да насърчават клетъчното поемане“ и допълнително стимулират имунната система (свойство, което учените по ваксината наричат ​​“присъщите адювантни свойства“ на LNP). С други думи, LNP са адюванти, т.е. казват, че те предизвикват хипервъзпалителни реакции при хората след инжектирането.


Според експерти новото поколение нановаксини не са безопасни заради дългосрочните им последици за здравето на хората

Освен това във ваксината, създадена с помощта на нанотехнологиите, може да се вгради течен микрочип, който с нея влиза в тялото на човека.

Първите съобщения за наночипове, скрити в нановаксини, се появиха през 2009 г., когато в електронното издание Prevent Disease.Com беше публикувана статията Are Populations Being Primed For Nano-Microchips Inside Vaccines?

Привържениците на тоталното ваксиниране на населението настояват ваксинирането да се допълва с „цифрова идентификация“ на човека. Уж за това, онези, които контролират здравето на населението, да имат пълна картина за всеки, включително и за извършените ваксинации. Тази информация може да се вкара в микрочип, който да бъде вкаран под кожата на човека.

А ако днес, на фона на всеобщия шум по повод пандемията от коронавирус, се проведе всеобщо ваксиниране и едновременно с него се проведе и операция по цифрова идентификация на хората?!

Според наблюдатели Бил Гейтс се готви да удари с един куршум два заека. Ако се приеме тази версия, е ясно защо милиардерът реши да обедини двете сфери в своите интереси: цифровите технологии – Майкрософт, и ваксините – благотворителният фонд.

Гейтс е един от инициаторите на проекта ID2020, поддържан от ООН и е част от инициативата Цели за устойчиво развитие до 2030 г. – (2030 Sustainable Development Goals).

Целта на проекта е до края на третото десетилетие на ХХI век да осигури на всички хора на планетата цифров идентификатор – ID.

Докато ръководеше „Майкрософт“ Гейтс силно се интересуваше от темата за класическите микрочипове, вграждани в тялото на човека. Сега той работи над създаването на наномикрочип, като твърди, че той ще бъде микрочип с „ограничено назначение“, своего рода „цифров сертификат“, съпровождащ се с инжектиране на ваксина.

Дали този „цифров сертификат“ няма да се превърне в електронен нашийник, на който стопаните на парите ще вкарат хората в електронен концлагер?

Гейтс се интересува и от татуировки с квантови точки; това е разработка на Масачузетския технологичен институт и Университета Райс.

Татуировките са предназначени за съхраняване историите на ваксинирането на всеки човек.

През декември 2019 г. изследователите от двата университета заявиха, че тази разработка, поръчение на Гейтс, трябва да позволи да бъдат открити онези, които не са ваксинирани против различни заболявания.

На фона на огромния успех на „Майкрософт“ Гейтс извърши нещо странно. През март 2020 г. СМИ съобщиха, че той напуска компанията, окончателно излиза от капитала на корпорацията и от съвета на директорите.

Едновременно с това Гейтс е взел и решението да напусне управата на компанията Berkshire Hathaway Inc, основен акционер и главен ръководител на която е Уорън Бъфет, близък приятел на Гейтс.

Напускайки „Майкрософт“ Гейтс обяви, че оттук нататък ще отделя повече време на филантропията – на развитието на глобалното здравеопазване и образование и на решаването на проблемите с изменения на климата.

Гейтс напусна „Майкрософт“ в разгара на страстите по коронавируса. Той заяви, че в новата обстановка се посвещава на спасяването на човечеството от епидемии и пандемии.

Много хора се отнасят към благотворителността на Гейтс, особено в частта й, която касае разработването на ваксини и масовото ваксиниране, на първо място населението в бедни страни, с подозрение.

Експерти твърдят, че фармацевтичните гиганти разработват и внедряват „токсични“ ваксини заради собствената си алчност. По същата причина те предлагат на медиците непроверени ваксини. За да бъдат първи, са готови на щедри подкупи.

При това регламентите в изпитанията на ваксините се нарушават и на пазара вместо средства за лечение, попадат препарати убийци.

Ярък пример за алчността на фармацевтичните корпорации е започналата преди 40 години борба със СПИН и вируса на имунодефицита. Тя беше глобална афера, уж възникнала заради този вирус при човека.
След това не откриха никакъв специфичен вирус, макар че в търсенето му бяха похарчени астрономични суми от държавните бюджети. Зад името СПИН се криеха няколко десетки отдавна известни заболявания, съпроводени с отслабване на имунитета, всяко от които имаше свой набор изпробвани средства за лечение. Но в лабораториите на фармацевтичните корпорации бяха разработени препарати за борба с „новия вирус“ и всеки курс лечение с тези препарати струваше огромни пари.
Ако признаем факта, че съществува „световно задкулисие“, то трябва да кажем, че това „задкулисие“ използва фармацевтичните компании, печелещи от ваксини милиарди и милиарди.

Фондът на Рокфелер, фондът на семейство Гейтс, фармацевтичните корпорации, Глобалният алианс по ваксиниране и имунизиране – са мощен юмрук. Това е партньорство на частни и правителствени организации, които заявяват, че целта им е засилване на достъпа до детско ваксиниране в бедните страни.

Партньори на Глобалния алианс по ваксиниране и имунизиране са Световната банка и Световната здравна организация.

Превод: PACПEP

Нано оръжията и гибелта на човечеството. Нанооръжия могат да унищожат човечеството след 10 години


Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година. Публикация от юни 2011 г на британски вестник „The Sovereign Independent“  „Депопулация посредством принудителна ваксинация“. В нея шефът на „Майкрософт“ Бил Гейтс (за пореден път) призовава да се намали населението на земята. Тази публикация сега практически не може да се намери в книжен вариант, но една предприемчива британка запазила своя брой на вестника. И сега тя гордо позира в разпространяваната в интернет снимка.

3

Но всъщност, достатъчно е да се доберете до първоизточника в интернет (ето линка на този брой на вестника). 

 

Бил Гейтс: Евгеника в действие

Бил Гейтс: “В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…”)

Евгеника: Ние решаваме кой ще живее, Дж. Бърнард Шоу

Много преди Бил Гейтс да обикне ваксините като инструмент за контрол на човешката популация, Джордж Бърнард Шоу пропагандираше идеите и методите на Евгениката..

 

Жак-Ив Кусто: За да уравновесим световната популация трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден

Тед Търнър: ,,Намаляване с 95% на население би било идеално“ (ВИДЕО – БГ СУБ)

Излишните хора (ВИДЕО)

Когато през август публикувах тази статия , позовавайки се на документи от ЕС, бях заклеймена като „теоретичка на конспирацията“. То май се оказа, че ние конспиративните теоретици ходим да четем какво са решили да предприемат разни институции като ЕС, МФВ, Икономическия форум в Давос и после пишем статии, които биват окачествявани като „теория на конспирацията“, докато не плеснат здраво гражданите по лицето: „COVID паспорти ще дават предимства на ваксинираните във Великобритания“ – това излезе в една българска медия.
„Март 2019 – доста преди появата на „зловещия“ COVID-19 , европейския съюз публикува пътна карта на задължителното и универсално разпространение на ваксините, пълен план включващ техники за убеждаване и за преодоляване на „колебанията“ на част от населението. Не ми ли вярвате? Ето я тук:

Мокрият сън на Бил Гейтс – случайности и съвпадения? (ВИДЕО)

Моля, да обърнете внимание, че за 2022 е планирано следното : „Предложение на Комисията за обща ваксинационна карта /паспорт за граждани на ЕС“

  • Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

ФЕЙК НЮЗ: Fakti.bg не обича фактите, а бодро лъже за ковид ваксината

 

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ)

Снимка на деня: Бил Гейтс

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%9a%d0%9e%d0%92%d0%98%d0%94-%d0%98%d0%a1%d0%a2%d0%9e%d0%a0%d0%98%d0%af/

Още ли смятате, че планът да ни превърнат в дигитални овце е „теория на конспирацията“. Да помислим върху следните твърдения

Ваксината в ролята на бъдеща полиция, за да реализират психопатите тотален контрол (ВИДЕО)

Микрочипове, нанотехнологии и имплантирани биосензори: новото нормално?

Ваксините: Троянският кон за глобалното възприемане на нанотехнологиите (ВИДЕО)

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

11 факта за К19, които медиите и фармафията няма да ви кажат (+ ВИДЕО)

Приказка за овцете и ДНК-то

Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията: Да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на