ID2020

Безопасно ли е новото поколение нановаксини

 

Според експерти те не са безопасни заради дългосрочните им последици за здравето на хората

Освен това във ваксината, създадена с помощта на нанотехнологиите, може да се вгради течен микрочип, който с нея влиза в тялото на човека.

Първите съобщения за наночипове, скрити в нановаксини, се появиха през 2009 г., когато в електронното издание Prevent Disease.Com беше публикувана статията Are Populations Being Primed For Nano-Microchips Inside Vaccines?

Привържениците на тоталното ваксиниране на населението настояват ваксинирането да се допълва с „цифрова идентификация“ на човека. Уж за това, онези, които контролират здравето на населението, да имат пълна картина за всеки, включително и за извършените ваксинации. Тази информация може да се вкара в микрочип, който да бъде вкаран под кожата на човека.

А ако днес, на фона на всеобщия шум по повод пандемията от коронавирус, се проведе всеобщо ваксиниране и едновременно с него се проведе и операция по цифрова идентификация на хората?!

Според наблюдатели Бил Гейтс се готви да удари с един куршум два заека. Ако се приеме тази версия, е ясно защо милиардерът реши да обедини двете сфери в своите интереси: цифровите технологии – Майкрософт, и ваксините – благотворителният фонд.

Гейтс е един от инициаторите на проекта ID2020, поддържан от ООН и е част от инициативата Цели за устойчиво развитие до 2030 г. – (2030 Sustainable Development Goals).

Целта на проекта е до края на третото десетилетие на ХХI век да осигури на всички хора на планетата цифров идентификатор – ID.

Докато ръководеше „Майкрософт“ Гейтс силно се интересуваше от темата за класическите микрочипове, вграждани в тялото на човека. Сега той работи над създаването на наномикрочип, като твърди, че той ще бъде микрочип с „ограничено назначение“, своего рода „цифров сертификат“, съпровождащ се с инжектиране на ваксина.

Дали този „цифров сертификат“ няма да се превърне в електронен нашийник, на който стопаните на парите ще вкарат хората в електронен концлагер?

Гейтс се интересува и от татуировки с квантови точки; това е разработка на Масачузетския технологичен институт и Университета Райс.

Татуировките са предназначени за съхраняване историите на ваксинирането на всеки човек.

През декември 2019 г. изследователите от двата университета заявиха, че тази разработка, поръчение на Гейтс, трябва да позволи да бъдат открити онези, които не са ваксинирани против различни заболявания.

На фона на огромния успех на „Майкрософт“ Гейтс извърши нещо странно. През март 2020 г. СМИ съобщиха, че той напуска компанията, окончателно излиза от капитала на корпорацията и от съвета на директорите.

Едновременно с това Гейтс е взел и решението да напусне управата на компанията Berkshire Hathaway Inc, основен акционер и главен ръководител на която е Уорън Бъфет, близък приятел на Гейтс.

Напускайки „Майкрософт“ Гейтс обяви, че оттук нататък ще отделя повече време на филантропията – на развитието на глобалното здравеопазване и образование и на решаването на проблемите с изменения на климата.

Гейтс напусна „Майкрософт“ в разгара на страстите по коронавируса. Той заяви, че в новата обстановка се посвещава на спасяването на човечеството от епидемии и пандемии.

Много хора се отнасят към благотворителността на Гейтс, особено в частта й, която касае разработването на ваксини и масовото ваксиниране, на първо място населението в бедни страни, с подозрение.

Експерти твърдят, че фармацевтичните гиганти разработват и внедряват „токсични“ ваксини заради собствената си алчност. По същата причина те предлагат на медиците непроверени ваксини. За да бъдат първи, са готови на щедри подкупи.

При това регламентите в изпитанията на ваксините се нарушават и на пазара вместо средства за лечение, попадат препарати убийци.

Ярък пример за алчността на фармацевтичните корпорации е започналата преди 40 години борба със СПИН и вируса на имунодефицита. Тя беше глобална афера, уж възникнала заради този вирус при човека.
След това не откриха никакъв специфичен вирус, макар че в търсенето му бяха похарчени астрономични суми от държавните бюджети. Зад името СПИН се криеха няколко десетки отдавна известни заболявания, съпроводени с отслабване на имунитета, всяко от които имаше свой набор изпробвани средства за лечение. Но в лабораториите на фармацевтичните корпорации бяха разработени препарати за борба с „новия вирус“ и всеки курс лечение с тези препарати струваше огромни пари.
Ако признаем факта, че съществува „световно задкулисие“, то трябва да кажем, че това „задкулисие“ използва фармацевтичните компании, печелещи от ваксини милиарди и милиарди.

Фондът на Рокфелер, фондът на семейство Гейтс, фармацевтичните корпорации, Глобалният алианс по ваксиниране и имунизиране – са мощен юмрук. Това е партньорство на частни и правителствени организации, които заявяват, че целта им е засилване на достъпа до детско ваксиниране в бедните страни.

Партньори на Глобалния алианс по ваксиниране и имунизиране са Световната банка и Световната здравна организация.

Превод: PACПEP

Предупреждение – Не приемайте КОВИД ваксината (ВИДЕО – БГ СУБ)

 


Бел.ред. Един нанометър е равен на една милиардна част от метъра …


ПО ТЕМАТА

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

 

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

 

Нано оръжията и гибелта на човечеството. Нанооръжия могат да унищожат човечеството след 10 години

 

Предишна Статия

Топ учен за COVID-19: Най-голямата измама в историята на човечеството (ВИДЕО-БГ СУБТИТРИ)

Следваща Статия

Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да си дойдем на думата! Вижте непубликуван официално запис на премиера на Канада Джъстин Трюдо за „Голямото зануляване“ на конференция на ООН от 29.09.2020 (ВИДЕО – БГ СУБ)

ВИДЕО     Изтекъл френски правителствен документ потвърждава Голямото зануляване, планирано от Новия световен ред: Un

Ето как ще ви чипират

Science Translational Medicine , 18 Dec 2019 публикува научна разработка със следното заглавие: „Биосъвместими близки инфрачервени

Don`t copy text!