Безпрецедентно! Международният комитет на лекарите – Против принудителното ваксиниране

Грандиозно събитие се състоя на 7 юни 2020 г. За пръв път в съвременната история независими лекари от целия свят обсъдиха проблема с принудителното ваксиниране на гражданите и стигнаха до извода за смъртоносната опасност от ваксините. Медици и цивилни активисти призоваха за борба против принудителното ваксинирани и защита на хората.

В откритото заседание участваха лекари и учени от Русия, Казахстан, Германия, Австрия, Швейцария, САЩ, Италия, Франция. Те създадоха Международен медико-биологически комитет.

Заседанието откри професор д-р на медицинските науки и специалист в областта на епидемиологията и медицинската статистика Игор Гундаров. Той отбеляза важността на факта, че независими специалисти от целия свят ще търсят изход от принудителното ваксиниране. Защото то според д-р Леонард Колдуел може да започне още тази есен.

Много често ваксините предизвикват тежки последици за здравето на деца и възрастни.

Дина Бакина – лекар от Казахстан, разказа за тежки последици от ваксини в своята работа: от снижен имунитет до алергични реакции и аутизъм. Четири месеца след като двегодишно момиченце било ваксинирано от ваксините ММR – против паротит, морбили и рубеола, и против полиомиелит от носа му започнало силно кръвотечение, а по-късно открили нелимфобластна левкоза. Д-р Бакина отбеляза също, че в научната работа на руския учен Кузнецов е отбелязано, че полиоваксината е замърсена и в нея е открит вирусът SV-40, който може да предизвика онкология. А ваксината ММR се оказва, че съдържала клетки от абортиран плод. Такива клетки според учения се съдържат във ваксините против хепатит В и други ваксини. Тези клетки съдържат 560 промени на ДНК, свързани с онкология. „Фактически с тази ваксина се заразява с онкология…“ – посочи д-р Бакина.

Лекарят инфекционист Светлана Герасенко посочи поне пет причини, за да не се извършва масова ваксинация:

1. Ваксинирането е профилактична мярка и тя трябва да се прилага към здрави хора, които нямат нито остри, нито хронични заболявания, в противен случай – болестите се обострят и могат да имат страшни последици вбъдеще.
2. Ваксинирането във вида, в който се извършва днес, е ненаучно. Ваксинирането не означава имунизация.
3. Ваксинирането не е единственият метод за създаването на имунитет. Има неспецифични методи за формирането на имунитет.
4. Ваксинирането не е безопасен метод. Всяка ваксинация е потенциално опасна с усложнения, които могат да възникнат у всекиго.
5. Съществуват безопасни и ефективни методи за лечение и профилактика на болести, алтернативни методи на лечение, като хомеопатия, остеопатия, аюрведа, витаминотерапия, нутрициология и др.

Остеопатът хирург Михаил Сватковски и ръководител на медицински център разказва: „Сред моите пациенти 80% от децата страдат постваксинален аутизъм…“ Той посочи, че често го посещават хора с усложнения от ваксини. Неотдавна при него дошла 70-годишна пациентка с изключително влошени показатели на организма; оказало се, че преди една година се ваксинирала срещу грип.

Военният лекар, неврологът Евгений Божиев смята, че коронавирусът е бактериологическо оръжие, създадено в чужбина изкуствено. Неговото пришествие е планирано. Шумотевицата започна преди вирусът да се прояви. Световната здравна организация обяви пандемия, когато още нямаше никакви предпоставки за голяма смъртност… – разказва лекарят. Той подчерта още, че е странен фактът, че след обявяването на пандемията в различни страни бяха въведени войски. Очевидно, че са се готвили не за епидемия, защото армии не се борят с вируси. Странен беше фактът, че маските, които не помагат срещу вируса, станаха задължителни един месец и половина след началото на т.нар. епидемия, когато вирусът тръгна към спад, посочи медикът.

Според д-р Наталия Радомска, 30% от хората са плацебо чувствителни. Когато по телевизора им разказват за симптомите от коронавируса, при тях действително се появяват тези симптоми, а паниката, страхът, истерията в СМИ много силно влияят върху съзнанието им и задачата им е да подготвят хората за ваксинация. И тъй като „обработката“ на населението върви в целия свят и във всяка отделно взета страна, може да се говори за заговор против цялото Човечество, а лекарите са призвани да защитят хората.

След като ваксините са толкова опасни, защо ги налагат на обществото?

Учените и лекарите направиха извода, че тук има място сговор на лекари, „продажни“ експерти и фармацевтични корпорации.

Йено Еберт, бивш главен лекар в клинична болница в Германия посочи, че лекарите финансово са заинтересувани от ваксиниране на пациентите. Те имат договор с фармацевтичните компании. Когато лекарят откаже да ваксинира, фактически се отказва от годишна заплата от 25 хиляди евро.

С всичкото това е съгласен италианският професор Стефано Монтанари, когото вече преследват властите заради разобличаване на коронавируса. Той заяви, че коронавирусът не е по-страшен от обикновена респираторна инфекция, а масовата ваксинация се извършва в интерес на фармацевтичните компании.
„В Оксфорд разработчиците на ваксини са обезпокоени – казва професорът, – защото вирусът постепенно отива към спад…“

Той е убеден, че втората вълна на коронавируса, с която вече плашат населението, може да бъде организирана именно заради свръхпечалбите на фармацевтичните компании.

Серж Радер, бивш президент на кооперацията на фармацевтите в парижкия регион, твърди, че в учебната програма на медиците се отделят само 2-3 часа за изучаване календара на ваксините и това е всичко. След това те просто започват да прилагат корпоративните директиви на корумпираните политици, купени от индустриалните и фармацевтичните корпорации.

„Ние не лекуваме болестта, а я отглеждаме…“ – така характеризира случващото се в Германия Евгения Мюлер, гражданска активистка, организатор на протестите против принудителната ваксинация.

Ханс Толцин, независим медицински журналист, издател на вестник «Impf-report», предлага ваксинирането да се разглежда от правна гледна точка като „нанасяне на вреда на организма“. Затова принудителната ваксина е недопустима.

Лекарят, който ви инжектира ваксина, е задължен да отговори на три въпроса: необходимо ли е това, ефективно ли е, безопасно ли е. Всичките три съставки трябва да бъдат научно доказани и потвърдени.

Светлана Бояринцева, лекар, психолог и обществен деец, автор на книгата „Биооръжие – ваксина“, съобщи, че според нея именно Световната здравна организация е главният ваксинатор на планетата. Според Съвета на Европа те са аферисти. През 2009 г. в Съвета на Европа „свинският грип“ беше наречен афера. Председателят на комитета по здравеопазване в Парламентарната асамблея в Съвета на Европа – Волфганг Водарг, открито обвини СЗО в сговор с фармацевтичните компании. Сумата на сделката е над три милиарда долара.

СЗО се финансира от фондовете на Гейтс и Рокфелер. Според д-р Рашид Бутар Гейтс притежава образец от коронавируса и сега иска да ваксинира цялата планета, което той обяви публично. Гейтс разработи ваксина против човешкия папиломавирус и както твърди д-р Колдуел, предизвиква смъртта на стотици хиляди жени и девойки ежегодно.

През 2020 г. се откри един потресаващ факт. Открити източници съобщават, че през последните 32 години не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините на СЗО са преминали проверка за качество и безопасност. Вероятно ваксините са се внедрявали с измама.

Излиза, че над 30 години властите, правителствата на страните в света, правителствените структури по здравеопазване са мамили гражданите в целия свят. Това е престъпление срещу цялото човечеството!
В резултат от заседанието беше създаден Международният медико-биологически комитет, който огласи следната резолюция, която не се отнася само за Русия, но и за всички страни:

1. Да се забрани придвижването на законопроекти, които забраняват допускането на деца без ваксини в училища и предучилищни учреждения. Тези закони са невъобразимо нарушаване на правата и свободите на хората.
2. Властите да престанат да нарушават конституциите в страните си.
3. Да се забрани задължителната принудителна ваксинация, включително и против ковид-19.
4. Да се отмени административната отговорност за отказ от ваксиниране.
5. Да се предоставят на обществеността и на независими учени и медици всички изследвания на новия вирус SARS—COV-2.
6. Информацията за ковид-19 не бива да бъде секретна, а да стане известна на широката общественост, тъй като на нейната основа гражданите са заплашени от принудително ваксиниране.

Източник: http://bpros.ru/mezhdunarodnyj-komitet-vrachej-protiv-prinuditelnoj-vaktsinatsii/
Превод: издателство PACПEP

Извадка от статията:

„Сега ми е напълно ясно защо Гейтс и колегите му искат тези технологии да се наричат „ваксини“. Ако те могат да убедят населението на страната, че инжекционните кредитни карти или инжекционните проследяващи устройства или инжекционните нанотехнологии с интерфейс мозък-машина са „ваксини“, тогава те могат да се радват на защитата си от законите за столетие и повече напред, които подкрепят усилията им да налагат каквото си искат. “

Последно от ЛЮБОПИТНО