Белгийски медици настояват да се прекрати пропагандата на КОВИД-ПЛАНдемията (Отворено писмо на белгийски здравни експерти) /ОБНОВЕНА/

Пол Робъртс разказва каква е причината за раздухването й

В световен мащаб в резултат от ваксината се очакват 700 000 случаи на увреждане на здравето или смърт

Непроверената ваксина, която се вкарва извънредно, чиито производители вече получиха юридически имунитет срещу възможни увреждания, предизвиква сериозни въпроси. Ние не искаме да използваме нашите пациенти в качеството им на опитни морски свинчета

В нашите СМИ се появи информация, която повече прилича на пропаганда, отколкото на обективни съобщения

Като лекари и професионалисти в областта на здравеопазването пред лицето на вируса, който по своята вредност, смъртност и способност за разпространение се доближава до сезонния грип, ние можем само да отхвърлим тези крайно непропорционални мерки…

ЗАТОВА НАСТОЯВАМЕ НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ ТЕЗИ НЕПРОПОРЦИОНАЛНИ МЕРКИ!

ПОДЛАГАМЕ НА СЪМНЕНИЕ ЛЕГИТИМНОСТТА НА ДНЕШНИТЕ ЕКСПЕРТИ-КОНСУЛТАНТИ, КОИТО ПРОВЕЖДАТ СРЕЩИ ЗАД ЗАКРИТИ ВРАТИ

Следвайки препоръките на ACU 2020 46, ние призоваваме към по-дълбоко изучаване ролята на Световната здравна организация и възможното влияние на конфликти на интереси върху нея

От самото начало беше очевидно, че болестта ковид-19 е използвана за цели, които нямат отношение към общественото здраве.
Big Pharma и нейните партньори – Световната здравна организация, центровете за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ – CDC, и националните ведомства по здравеопазване, използваха социалните мрежи и преспроститутките, за да контролират обясненията, които се предоставяха на публиката и да подлагат на цензура несъгласните с тях медицински работници.

С отказването от успешното и напълно безопасно лечение с хидроксихлорин, цинк и азитромицин и от използването на апарати за изкуствена вентилация на белия дроб починаха повече хора, отколкото от самия вирус. Бяха пренесени в жертва общественото здравеопазване и икономиката.
Целта е да се създаде хаос и страх, което ще създаде условия да се проведе масово ваксиниране и Big Pharma да спечели милиарди.

Демократите и преспроститутките използваха ковид против Тръмп, надсмивайки се над препоръката му да се лекува евтино и безопасно вирусът с хидроксихлорохин и издевателстваха над опитите му отново да задейства икономиката, която въобще не беше нужно да се затваря.
Прочетете доклада на белгийските медици. Ето няколко откъса от него, които ще сринат апетита ви:

„За онези, които имат действително тежки симптоми на болестта, съществува безопасна и ефективна терапия – HCQ – хидроксихлорохин, цинк и AZT – азитромицина. Използването на тази терапия на ранните етапи води до оздравяване и често предотвратява хоспитализирането…“

„Обширните изследвания на ваксинирането против грип показват, че за 10 години ние три пъти успяхме да разработим ваксина с ефективност над 50%. Ваксинирането на възрастни хора е неефективно. На възраст над 75 години ефективността от ваксинирането на практика отсъства…“

„Поради непрекъснатата естествена мутация на вирусите, което наблюдаваме всяка година, включително и при грипните вируси, ваксината в най-добрия случай е временно решение, след което всеки път трябват нови ваксини. Непроверената ваксина, която се вкарва извънредно, чиито производители вече получиха юридически имунитет срещу възможни увреждания, предизвиква сериозни въпроси. Ние не искаме да използваме нашите пациенти в качеството им на опитни морски свинчета…“

„В световен мащаб в резултат от ваксината се очакват 700 000 случаи на увреждане на здравето или смърт.“

„Ако 95% от хората преживяват ковид на практика без симптоми, рискът от въздействието на непроверената ваксина е проява на безотговорност…“

„В последните няколко месеца вестници, радиа и телевизии почти некритично поддържаха определена група експерти и властта, когато именно пресата трябваше да проявява критично отношение и да предпазва от едностранна комуникация властта. Това доведе до абсурда в нашите СМИ да се появи информация, която повече прилича на пропаганда, отколкото на обективни съобщения…“
„Официалната версия, че изолацията била необходима, че това било единствено възможното решение и че всички били за тази изолация, пречеше на хората с други възгледи и експерти да изразяват друго мнение…“

„Ние бяхме изненадани от множеството видеа и статии на много научни експерти и авторитети, които бяха премахвани и продължават да бъдат премахвани от социалните мрежи.

Ние смятаме, че това няма място в свободната демократична конституционна държава, още повече че то води до добиването на „тунелно зрение“ – състояние, при което човек губи периферното си зрение и изпитва трудности с ориентирането в пространството.
Този вид политика оказва парализиращ ефект и подхранва страха и тревогата в обществото.
В този контекст ние отхвърляме намерението да се цензурират ковид-дисидентите в Европейския съюз!“

„Като лекари и професионалисти в областта на здравеопазването пред лицето на вируса, който по своята вредност, смъртност и способност за разпространение се доближава до сезонния грип, ние можем само да отхвърлим тези крайно непропорционални мерки…

ЗАТОВА НАСТОЯВАМЕ НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ ТЕЗИ НЕПРОПОРЦИОНАЛНИ МЕРКИ!

ПОДЛАГАМЕ НА СЪМНЕНИЕ ЛЕГИТИМНОСТТА НА ДНЕШНИТЕ ЕКСПЕРТИ-КОНСУЛТАНТИ, КОИТО ПРОВЕЖДАТ СРЕЩИ ЗАД ЗАКРИТИ ВРАТИ.

Следвайки препоръките на ACU 2020 46, ние призоваваме към по-дълбоко изучаване ролята на Световната здравна организация и възможното влияние на конфликти на интереси върху нея. Това е в основата на борбата с „инфодемията“, т.е. със системната цензура на всички несъгласни мнения в СМИ. Това е неприемливо за демократичната държава, в която цари върховенството на закона.“

Превод на български: издателство PACПEP

ДОПЪЛНЕНИЕ 

БЕЛГИЙСКИ ЛЕКАРИ ПРИЗОВАВАТ ДА СЕ СПРЕ ВАКСИНИРАНЕТО И ДА СЕ ОТМЕНИ РЕЖИМЪТ НА МАСКИТЕ

Белгийските лекари публикуваха открито писмо, адресирано не само към съгражданите си, но и към цялата световна общност. В него те призовават да се спре ваксинирането, да се отмени режимът на маските и да се свалят ограниченията, защото всички мерки само влошават нещата.
Документът вече е подписан от над 500 лекари, почти две хиляди медицински служители и около 18 хиляди белгийци.
Много новинарски агенции привеждат цитати от писмото на европейските медици.

Концепцията за здраве

В писмото си белгийските медици посочват определението за здраве, прието от Световната здравна организация през 1948 г.: „Здравето е състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто липсата на болести или други физически нарушения.“
Според авторите на писмото, глобалните мерки, приети за борба с ковид, нарушават тази представа за здраве. Ограниченията във вид на задължително носене на маски, социалното дистанциране и изолацията, принудителната карантина за някои групи негативно влияят върху емоционалното и социалното благополучие, което означава, че отнемат това здраве, за което се води борбата.
Лекарите са съгласни, че в началото на пандемията приеманите мерки са били разбираеми, защото СЗО предсказа пандемията, която ще отнесе живота на 3,4% от населението. Говореше се за много заразен вирус, за който няма лечение или ваксина, което можеше да окаже безпрецедентен натиск върху интензивните отделения в болниците.
Но днес специалистите се позовават на нови обективни факти, които откриха нова реалност – протичането на ковид-19 преминава в рамките на нормалната вълна на инфекциите, която прилича на сезонен грип. „Всяка година виждаме смес от вируси на респираторни заболявания, които се появяват в следния ред: първоначално риновируси, след това вирусите от грип А и В, след това – коронавирусите. Днес няма нищо, което да е различно от тази картина…“ – пише в откритото писмо.
Смъртността също се оказа много пъти по-ниска от очакваната и е близка до смъртността от обикновения сезонен грип – 0,2%. Лекарите подчертават, че има разлика между смъртта от „корона“ и смъртта „с корона“: повечето починали пациенти са на възраст над 80 години, а 70% от починалите на възраст до 70 години са страдали от основни заболявания като сърдечно-съдови болести, диабет, хронични болести на белия дроб и затлъстяване.
„Това не е вирус убиец, а заболяване, което добре се поддава на лечение…“ – заключават специалистите.
Критика на съществуващите методи
В откритото писмо белгийските лекари в една или друга степен критикуват всички използвани методи за защита от коронавируса.
Така, по техните думи, използването на неспецифичния тест ПСР, е показало много лъжливоположителни резултати и резултатът е експоненциалният ръст на броя на заболелите.
Белгийските специалисти посочват, че положителният резултат от теста невинаги означава, че този човек е клинично инфектиран, болен е или ще заболее.
Карантината не доведе до намаляване нивото на смъртността, казват лекарите. В страните със строга политика на изолация и в страните, които не въведоха ограничения, кривите на заразяването са еднакви.
„Ако погледнем датата на въвеждането на карантините, виждаме, че блокировките са били установени, след като пикът вече е преминал и количеството случаи е спаднало. Следователно, падането не е резултат от приетите мерки…“ – твърдят те.
Използването на маски лекарите също отнасят към задълбочаващите ситуацията фактори.
„Ние всеки ден виждаме пациенти, които се оплакват от главоболие, проблеми със синусите, респираторни проблеми и хипервентилация заради носенето на маски…“ – отбелязват лекарите.
Освен това те посочват, че натрупването на въглероден двуокис в организма се отразява отрицателно на нашия имунитет. Някои експерти дори предупреждават за засилване предаването на вируса в случаи с ненадлежащо използване на маски.
Белгийските лекари не залагат и на ваксината. Обширни изследвания на ваксинирането против грип показват, че за десет години само три пъти разработчиците са успели да създават ваксина с ефективност над 50%. Ваксинирането на възрастните хора те смятат въобще за неефективно.
Лекарите са най-силно обезпокоени от непроверената ваксина, която се въвежда екстремално.
„Ние не искаме да използваме нашите пациенти като опитни зайчета. В глобален мащаб се очакват 700 хиляди случаи на усложнения или смърт в резултат на ваксиниране…“ – отбелязват те.

Формирането на имунитет

Белгийските специалисти активно се застъпват за вградения в хората механизъм на защита. В писмото те напомнят, че имунната система на човека се състои от две части: вродена, неспецифична имунна система и адаптивна имунна система.
Изследвания, проведени неотдавна, показват, че те са силно взаимносвързани: „Изглежда повечето хора вече имат вроден или общ имунитет, например към грип и други вируси…“ – пишат лекарите.
Изследване, публикувано в списанието Cell , показва, че повечето хора неутрализират коронавируса с помощта на слизестите обвивки и клетъчния имунитет, при което симптоми на практика липсват. При повечето хора има вроден или кръстосан имунитет, тъй като те вече са контактували с други варианти на същия вирус. Повечето хора с положителен ПСР тест нямат оплаквания, тъй като имунната им система е достатъчно силна.
Засилването на естествения имунитет е много по-логичен подход, твърдят лекарите. А профилактиката е важен, недостатъчно осветен аспект. В нея влизат здравословното пълноценно хранене, упражненията на чист въздух без маски, намаляването на стреса и поддържане на емоционални и социални контакти.
На обсъждането на заплахата от втора вълна в Белгия местните специалисти гледат скептично. Според доклада Sciensano от 3 септември, макар и от средата на юли, се увеличил броят на инфекциите, в същото време не е имало увеличаване на количеството хоспитализирани или смъртността. Следователно, това не е втора вълна на „короната“, а т. нар. химия на случая заради увеличаването на количеството тестове, смятат лекарите.

Последиците

Последиците от всичките предприети мерки белгийските лекари оценяват като негативни. Според тях, социалната изолация и икономическата вреда са довели до увеличаване на депресиите, тревожността, самоубийствата, насилията в семейството и жестокото отношение към децата.
Карантините също доведоха до липсата на физическа активност при много възрастни хора заради факта, че ги оставиха затворени в помещенията. Страхът, постоянният стрес и самотата, предизвикани от социалното дистанциране, също се отразиха отрицателно на психологическото и общото здраве на хората.
„Ако вземем под внимание тези вреди, ще стане ясно, че днешната политика е непропорционална…“ – посочват лекарите и искат незабавно прекратяване на всички приети мерки.
Лекарите отбелязаха също, че ковид се подава от СМИ крайно агресивно. Многократно се повтарят думите и изразите „ковид, ковид, ковид“, „зараза, зараза, зараза“, „жертви на короната“, „нови огнища на корона“ и др. Това още повече засилва страха и формира идеята, че имаме работа с „вирус убиец“ в планетарен мащаб, пише в писмото на белгийските медици.
Те отбелязват, че взетите в момента мерки се намесват в нагло и агресивно в частния и семейния живот, в свободата на мисълта, съвестта и религията, в свободата на изразяване на мислите, в свободата на събиранията и асоциациирането, в правото на образование и др., които са защитени от Европейската конвенция за правата на човека. Няма никакви причини по този въпрос да се прави компромис.

„Извънредна ситуация няма…“ – заключават лекарите

Отворено писмо на белгийски здравни експерти: Belgium Health Experts Demand Investigation Of WHO For Faking Coronavirus Pandemic

ДОПЪЛНЕНИЕ 1

„Световен съюз на Лекарите“

“Аз съм от Холандия и искам да заявя, че ние нямаме медицинска “пандемия” или “епидемия”. Също заявяваме, че Ковид19 не трябва да бъде в повече в листа “А” защото сега знаем, че е обикновен грипен вирус, а обикновеният грипен вирус не влиза в листа “А”. Затова започваме съдебен процес в Холандия заедно с много лекари и медицински сестри, 87000 медицински сестри, които не искаме ваксината, която се подготвя за нас.
Искам да заявя, че щом няма пандемия, се чудя защо децата ни са на училище с маски. Имаме абсолютни конституционни права и те не могат да бъдат нарушавани по каквато и да е медицинска причина.
Няма нужда от паника също и в медицинската практика. Паниката бива създавана от фалшиво-позитивните ПСР тестове. 89 до 94 % от тези ПСР тестове са фалшиво-позитивни. Те не свидетелстват за Ковид-19, като съответно останалите са фалшиво-негативни. Трябва да започнем да гледаме клиничната картина.
Лекарите трябва да спрат да гледат тези тестове, това е много важно. Да се върнем към клиничната картина и фактите.
В Холандия пресата и медиите публикуват новината, че ПСР тестът не е коректен и аз много се радвам. Има надежда!”
“Излязоха статистически данни, че до април 2020 г. смъртните случаи в Ирландия са 0. Това са официалните статистики от CSO (Central Statistics Office), първият смъртен случай беше през април.
За цялата 2020 г. до този момент имаме 98 смъртни случая от 5 милиона. В Ирландия 30 000 души умират всяка година, 10 000 от сърдечни заболявания, 10 000 от ракови заболявания, 98-те случая са можели да бъдат предотвратени с превенция и лечение. Сега виждаме, че вероятно ще има хиляди смъртни случаи
в Ирландия от ракови и сърдечно-съдови заболявания. В общественото здравеопазване ако въвеждаш политика носеща повече вреда, отколкото полза, тя трябва да бъде спряна и ние като хора на науката и лекари заявяваме, че карантината и затварянето причиняват повече вреда, отколкото добро. Ако политиците, регулаторите и тези, които пишат тези насоки, работят в интерес на хората от своите страни, те трябва да спрат затварянията, да спрат социалното дистанциране и маските, карантините и да върнат страните ни към нормалното.”
“86 % от случаите на позитивен тест нямат абсолютно никакви симптоми. Това са нормални здрави хора. Нямаме каквато и да е причина да продължаваме със затваряния и карантини.”

Превод на български: издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

 

Последно от ЛЮБОПИТНО