Бесен коментар за наглата акция на фарма политици и джурно-терористи, гаврещи се с истината! Кой кого нападна? Дезинформация и присъди от Кацаров (ВИДЕА)

//

Бесен коментар за наглата акция на фарма политици и джурно-терористи, гаврещи се с истината като обиграни перверзници

ВИДЕО

На лъжата краката са къси. Важи за амбулантните търговци на експерименталки от Министерството на здравепогазването и техните еднотипни мантри. Важи и за медийните парцали с тяхното обгазяване на публиката. Истината за „нападението на антиваксърите“ е в клип, който те не искат да видите.

Освен подкаста ми горе, изгледайте по-долу и записа на „нападателите“, които са „атакували“ и „обругали“ медиците, преди да „затворят“ вакси пункта. Това, което виждам аз, е културно поведение и на адвоката, и на възрастната лекарка. И чувам основателни въпроси за законността на извършваните действия — но явно при диктатурата на Кацаров нямаме право да питаме каквото и да било и когото и да било, въпреки че миналата година, когато той още не беше здравен министър, негодуваше срещу своеволията и отказването на информация.

А понеже действията във вакси пункта (но и задкулисно, защото момичетата с бели престилки са най-дребните по веригата) очевидно и ушечуваемо са НЕЗАКОННИ и против правилата за ваксинация, не „антиваксърите“, ами полицията затваря вакси пункта. В това време хората на Кацаров, извършващи тежко престъпление, правят опит да укрият веществени доказателства. И оставят на 30 градуса жега едни „ваксини“ (закупени с милиони от нашите пари), които трябва да се съхраняват на минус 70 градуса – дори само това е (морално) подсъдно, въпреки че няма да плача за отровите.

Свързах се с една от варненските „антиваксърки-терористки“ (според министерството на Кацаров и медийните му бухалки). По нейни данни, разследването продължава, въпреки че Кацаров вече раздава „присъди“, и вече над 20 човека са дали свидетелски (!) показания за противозаконните действия на ваксинационния пункт. Също така Варненската прокуратура е била сезирана за съдържанието на графенов оксид във „ваксините“, с искане да бъде направена независима експертиза и евентуално потвърждение или отхвърляне на тези данни.

Не очаквам прокуратурата да свърши тази работа. Тя диша във врата на Кацаров и го натиска да прокарва трета доза „ваксина“. А пък Кацаров иска да ползва прокуратурата като бухалка срещу гражданите, които няма да допуснат поредният медицински фашист да суспендира правата им (въпреки че миналата година, докато се правеше на „дисидент“, той имаше проблем и с това).

Гарван гарвану око вади ли? Или имаме пълна симбиоза между „разделените власти“?

ИЗТОЧНИЦИ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

• Лъжите на медийната септична яма „Медиапул“: Антиваксъри нападнаха и провалиха ваксинацията в мобилен пункт във Варна

• Тук събитието е предадено по-точно, но се използва думата „атакуване“

• Стойчо Кацаров лично „бетонира“ лъжите за събитието и заплаши антиваксърите, че нямало да може да ги лекува, ако му спъват незаконните акции

• Кацаров върти прокурорска бухалка и направо ми треперят гащите

• Стойчо Кацаров е олицетворение на едно скоротечно падение

• Отровата Ремдесивир (Лечебници или фабрики за смърт)

• Международно споразумение: СЗО иска тиранична власт при пандемии (но Кацаров разправя вица как нямало външен натиск и сам взимал решенията)

• Кунчев, уволнен си от задълженията към обществото

• Убийци „спасяват света“ с ваксини от опоскани детски трупове
• Тъпотията и наглостта явно са масов страничен ефект от тромбсините
• Наистина има пандемия, но тя е на бесовете и лицемерната загриженост
• Какво да (не) правите, ако ваксите станат задължителни
• Нюрнбергски кодекс (пълен превод с кратко пояснение)

Източник: От Извора

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница