Бившият вицепрезидент на Pfizer, Майкъл Йедън: „Правителството ви лъже, и това може да доведе до смъртта ви“

LifeSiteNews наскоро публикува този материал и когато човек, който е бил години наред в кухнята на фарма индустрията говори, мисля, че е добре да чуем внимателно какво има да ни каже:

Д-р Майкъл Йедън е бившвицепрезидент и главен учен на Pfizer по алергии и дихателни проблеми, който е прекарал 32 години в индустрията, като водещ изследванията за нови лекарства, оттеглил се от фармацевтичния гигант с най-високата изследователска длъжност в своята област.

Той се обърна към доказуемо фалшивата пропаганда от правителствата в отговор на ковид-19, включително и лъжата за опасните щамове, тоталитарния потенциал за „паспортите за ваксини“ (зелените пропуски) и силната възможност да се справим с конспирацията, която може да доведе до нещо далеч отвъд касапницата, преживяна във войните и кланетата на 20 век.

Основните му точки включиха:

1. Няма възможност настоящите варианти на ковид-19 да избегнат човешкия имунитет. Това е просто лъжа.
2. И все пак правителствата по света повтарят тази лъжа, което показва, че сме свидетели не само на конвергентен опортюнизъм, но и на конспирация. Междувременно медиите и платформите на големите технологични гиганти се ангажират с една и съща пропаганда и цензурирането на истината.
3. Фармацевтичните компании вече са започнали да разработват ненужни „допълнителни“ („засилващи“) ваксини за „вариантите“ (щамовете). Компаниите планират да произвеждат милиарди флакони в допълнение към настоящата експериментална кампания за „ваксини за ковид-19″.
4. Регулаторните агенции като „Американската администрация по храните и лекарствата“ и „Европейската агенция по лекарствата“ обявиха, че тъй като тези „допълнителни ваксини“ ще бъдат толкова сходни с предходните, които бяха одобрени с разрешение за спешна употреба, от фармацевтичните компании няма да се изисква провеждане на каквито и да било клинични изследвания по безопасност.
5. По този начин това на практика означава, че проектирането и внедряването на повтарящи се и принудителни иРНК ваксини преминават от компютърния екран на фармацевтичната компания директно в телата на стотици милиони хора, които се инжектират в някаква излишна генетична последователност, за която няма абсолютно никаква нужда или оправдание.
6. Защо го правят? Тъй като не е очевидна доброкачествената причина за използването на „зелените пропуски“ заедно с „анулирането на банките“, всичко това може да доведе до тоталитаризъм, какъвто светът не е виждал досега никога. Припомняйки злините извършени от Сталин, Мао и Хитлер, масовото обезлюдяване остава логичния резултат.
7. Фактът, че това може да е дори и малка истина, означава, че всеки трябва да се бори като луд за да гарантира, че тази система никога няма да се формира.

Това за което бих искал да поговорим е за „избягването от имунитета“, защото мисля, че точно това вероятно ще бъде краят на цялото това събитие, което според мен вероятно е конспирация. Миналата година си помислих и нарекох всичко това „конвергентен опортюнизъм“, че куп различни групи и заинтересовани страни успяха да се нахвърлят върху света в хаоса, който да ни тласне в определена посока, но и изглеждаше, че е някак свързано, бях готов да кажа, че всичко е просто едно доближаване до всичко. Сега вече мисля, че е наивно, че съм мислил така.

Няма съмнение, че много значими посредници по света или са планирали да се възползват от пандемията, или са създали пандемията.

Едно от тези две неща е вярно, защото причината, поради която трябва да е истина, е, че десетки и десетки правителства казват еднакви лъжи и правят едни и същи неефективни неща, които очевидно струват животи. И всички говорят за този вид бъдещ скрипт, който е: „Не искаме да се движите наоколо заради тези досадни блудници, тези „щамове“, които между другото наричам „самианти“, защото са доста еднакви, но всички те казват: „не се
притеснявайте, ще има „допълващи“ ваксини, които ще се справят с потенциалните щамове.“ Всички те говорят едно и също, което е очевидна глупост.

Мисля, че краят на играта ще бъде, когато „всеки получи ваксината“ … Всеки на планетата ще бъде убеждаван, ухажван, подлъгван, подкован да приеме инжекцията. Когато го направят, всеки отделен индивид на планетата ще бъде категоризиран с уникален цифров идентификатор и флаг за „здравословно състояние“, на който ще е означено кой е „ваксиниран“ или кой не … а който притежава такава единна база данни, работеща централизирано, приложима навсякъде за контрол, за да се предоставя този пропуск като чест и привилегия, ще можете или да преминете някакъв конкретен праг, или да извършите някаква конкретна транзакция, или не, в зависимост от това, какво решат контрольорите на тази база данни на човешката популация. И мисля, че за това става въпрос, защото щом разберете, че се превръщаме вече в играчки, светът може да бъде такъв, какъвто си поискат контрольорите на тази база данни.

Например може да откриете, че след анулирането на банките, което означава, че ще можете да харчите само чрез използването на приложение, което действително се захранва от тази база данни, вашия идентификационен номер, вашето име, вашия флаг за здравословно състояние, и да, със сигурност преминаването на международна граница, е най-очевидното използване на тези паспорти за инжектирани ваксини, но вече и чух да се говори за тях, че може да са необходими и за да влезете в публични пространства, затворени публични пространства. Очаквам, че ако си поискат, дори да не можете да напуснете къщата си в бъдеще без съответната привилегия в приложението си.

С подобна система, ще ви дам и пример за това, какво биха могли да ви накарат да правите и мисля, че е точно това, което ще накарат хората.

Могат да си измислят история, която е за вирус и различните му варианти, мутациите му след време. Биха могли да убедят всички чрез управляваните от тях централизирани и не свободни медии, за да се уверят, че никой не може да им се противопостави, като цензурират алтернативните източници. Тогава хората вече ще са запознати с тази идея, че този вирус наистина мутира, и че същия произвежда варианти (щамове), което и да е вярно, и в двата случая е лъжа, че имунната система няма да се справи. И въпреки това ще ви кажат, че е истина, а след това ще ви кажат: „но ние имаме лекарството и за това, ето ви я допълваща ваксина“. Ще получите съобщение, въз основа на тази единна глобална система за идентификация, която ще излезе за да ви каже: „Д-р Йедън, време е за вашата допълваща ваксина“. И между другото, ще ви се каже, че „вашите съществуващи имунни привилегии остават валидни в продължение на четири седмици, и ако не получите допълващата си ваксина в този период, за съжаление ще бъдете опасни за другите. Не го искате, нали?“ И по този начин хората просто ще получават „допълнителните си ваксини“ постоянно.

Не знам за никакъв Ванден Боше, но няма никаква възможност, позовавайки се на вариантите, които са в публичното достояние, около 4000, никой от тях няма начин да може да избегне от имунната система (и да стане по-опасен). И въпреки всичко това, политиците и здравните съветници (на камари) казват, че се случва. Всички лъжат.

И тук е най-плашещата част. Глобалните регулатори като „Американската администрация по храните и лекарствата“, „Японската агенция по медицина“ и „Европейската агенция по лекарствата“ се събраха заедно и обявиха … че „допълнителните ваксини“ са толкова еднакви до тези, които вече са одобрени, че няма да трябва да минават през никакво одобрение.

Правителствата и техните съветници, които ви лъжат, че новите щамове са
достатъчно различни от сегашниявирус, дори и да сте със естествен имунитет или ваксинирани, ви казват, че сте болни и трябва да се инжектирате за новите варианти.

Нищо от това не е истина,но ако поискат да прокарат характеристика, която да е вредна и дори смъртоносна, и дори могат да я настроят така, че да сложат някакъв генетичен код, който да причини увреждане на черния дроб за период от 9 месеца, или да провалят бъбреците ви, биха могли. Биотехнологиите им предоставят неограничени начини, честно казано, да наранят или убият милиарди хора.

И тъй като не мога да измисля доброкачествено обяснение за нито една от стъпките им: варианти (щамове), допълващи ваксини, никакви регулаторни проучвания … не само, че не мога да измисля доброкачествено обяснение, по описаните стъпки и сценарий, и необходимият вид решение на този фалшив проблем … ще позволи това, което току-що описах: неизвестни и ненужни генни последователности, инжектирани в ръцете на потенциално милиарди хора без причина.

Много се притеснявам … че този път ще бъде използвано всичко това за масово обезлюдяване, защото не мога да се сетя за никакво друго доброкачествено обяснение.

Източник: LifeSiteNews.com
Превод: Таня Тодорова, Оn А Real Case

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Йедън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Бившият директор на изследователската дейност, вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer в продължение на 16 години д-р Майкъл Йедън за “ваксина“та: Вашето и моето тяло нямат нужда от това! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Д-р Майкъл Йедън – бивш вицепрезидент и главен научен директор в Pfizer: Инжекциите за СОVID -19 са опасни за майките и бебетата, натрупвайки се в яйчниците и атакувайки плацентата

 

ПО ТЕМАТА

Учен от Pfizer: Работя за сатанинска корпорация; естествената защита е по-добра и по-трайна (ВИДЕА)

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Фейсбук страница