Бивш заместник-министър на финансите на САЩ: Икономическият крах не може да бъде предотвратен!

РАБОТЯТ СЕГА САМО 52.8% ОТ ВЪЗРАСТНИТЕ АМЕРИКАНЦИ,
А 47.2% – ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА! – НЕ РАБОТЯТ НИКЪДЕ.

Ясно е, че корените на проблемите на САЩ изобщо не са в коронавируса, нито в тичането на надрусани лумпени по улиците. Това са симптоми. А причините лежат в икономиката и финансите, дългогодишното влошаване на физическата производителност на работните места, различията между размера на балоните и реалните инвестиции в инфраструктурата.

Как ви изглежда, например този факт – ако погледнем не на официалната безработица в САЩ, от която са извадени куп народ (например осъдени и „отчаялите се“), а тези, които наистина работят, тогава се оказва, че работят сега само 52.8% от възрастните американци, а 47.2% – почти половината! – не работят никъде.

Бившият заместник – министър на финансите на САЩ Пол Крейг Робъртс коментира това:
„Някои казват, че системният крах е започнал в САЩ. Като цяло те са прави, но колапсът започна преди десетилетия и само силата и инерцията позволиха да се запази имиджа на функционираща система… Сега либералният елит обяви война на основите на страната – бащите-основатели, Конституцията, математиката, науката, английския език. На всичко това сега са лепнати признаци на „расизъм“. Спирането на колапса на страната на този етап вече е невъзможно – твърде късно е. Въпросът е, кой ще оцелее.“

Пол Крейг Робъртс:
• Баща на Рейгъномиката;
• Републиканец;
• Бивш заместник финансов министър при Рейгън;
• Старши научен сътрудник в института Хувър към
Станфордския университет;
• Редактор в Уолстрийт джърнъл;
• Кавалер на Ордена на Почетния легион.

ПО ТЕМАТА

Пол Робъртс: Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и стане съюзник на Русия (ВИДЕО-БГ СУБ)

Последно от СВЯТ

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times