Бил Гейтс: Генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапване (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Още малко за Бил Гейтс

 

Блокиране на слънцето, постоянно наблюдение на хората, медицинските досиета и сертификати ще се инжектират заедно с ваксината, генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапвания

Ще отнеме часове, за да се изброят всички съмнителни инициативи, в които участва Бил Гейтс. Ето няколко акцента:

Гейтс е един от ключовите донори в експеримента за контролирано стратосферно разстройство, предназначен да блокира слънцето в опит да контролира глобалното затопляне, чрез освобождаване на огромни количества калциев карбонат и други материали в горните слоеве на атмосферата. Критици, включително учени по околната среда, нарекоха проекта глобален експеримент за геноцид.

Гейтс е инвестирал над 1 милиард долара в проекта за глобално наблюдение на EarthNow (ЗемятаСега). Проектът ще изстреля стотици сателити в космоса, което ще позволи денонощно наблюдение на всички хора навсякъде.

В партньорство с MIT Бил Гейтс разработи нова технология, която позволява да се инжектират ваксини под кожата ви заедно с вашите медицински досиета. Татуировката Quantum Dot ще имплантира невидим сертификат, който може да бъде сканиран от властите с помощта на приложение за мобилен телефон и инфрачервена светлина.

Гейтс: В крайна сметка това, което ще трябва да се случи, са удостоверения кой е възстановеното лице, кой е ваксинирано лице. Така че в крайна сметка ще има това цифрово доказателство и доказателство за единството.

EPA наскоро одобри разрешително за експериментално използване на биотехнологичната компания Oxitec, финансирана от Фондация Бил и Мелинда Гейтс. В опит да се бори с маларията, Oxitec скоро ще пусне милиони генетично модифицирани комари в различни щати на САЩ. Според уебсайта на NIH се разработват програми, позволяващи имунизация на хора чрез ухапване от комари. Именно списанието Science измисли фразата „летящи спринцовки“.

  • Галина Милкова, Борбата за планетата Земя

ВИДЕО

OXITEC

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

 

Вирусът “Зика“ – “откритие“ на Бил Гейтс

 

Бил Гейтс и неофеодализма: По-внимателен поглед към фермера Бил

 

Проектът SCoPEx: Бил Гейтс ще затъмнява Слънцето, щял да бори измамата на ЦРУ “Глобално затопляне“ (ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс: ГМО ваксини ще ви правят ГМО човеци с ГМО комари! Поредна мисирка иска да превърне България в Северна Корея и самостоятелно мислещите да бъдат „превъзпитавани“ и „дисциплинирани“ в затвор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В публикацията ще витите;
В официален сайт на правителството на САЩ chemtrails е в графа „Екзотични оръжия“. А в края на документа се казва: „Терминът „екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат ПОВРЕЖДАНЕ ИЛИ УНИЩОЖЕНИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ХОРА, РЕГИОН НА ЗЕМЯТА ИЛИ АТМОСФЕРАТА.“;
Доклад на ЦРУ за стратосферна аерозолна инжекция или SAI, метод за засяване на стратосферата с частици (stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles).;
Шефът на ЦРУ произнася горния текст.

Доклад на професор по биология от Belhaven University за последствията от кемтрейлс:

Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата (Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails – ВИДЕО)

 

Затъмняването (The dimming) 2021 (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница