Бил Гейтс: Генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапване (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Още малко за Бил Гейтс

 

Блокиране на слънцето, постоянно наблюдение на хората, медицинските досиета и сертификати ще се инжектират заедно с ваксината, генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапвания

Ще отнеме часове, за да се изброят всички съмнителни инициативи, в които участва Бил Гейтс. Ето няколко акцента:

Гейтс е един от ключовите донори в експеримента за контролирано стратосферно разстройство, предназначен да блокира слънцето в опит да контролира глобалното затопляне, чрез освобождаване на огромни количества калциев карбонат и други материали в горните слоеве на атмосферата. Критици, включително учени по околната среда, нарекоха проекта глобален експеримент за геноцид.

Гейтс е инвестирал над 1 милиард долара в проекта за глобално наблюдение на EarthNow (ЗемятаСега). Проектът ще изстреля стотици сателити в космоса, което ще позволи денонощно наблюдение на всички хора навсякъде.

В партньорство с MIT Бил Гейтс разработи нова технология, която позволява да се инжектират ваксини под кожата ви заедно с вашите медицински досиета. Татуировката Quantum Dot ще имплантира невидим сертификат, който може да бъде сканиран от властите с помощта на приложение за мобилен телефон и инфрачервена светлина.

Гейтс: В крайна сметка това, което ще трябва да се случи, са удостоверения кой е възстановеното лице, кой е ваксинирано лице. Така че в крайна сметка ще има това цифрово доказателство и доказателство за единството.

EPA наскоро одобри разрешително за експериментално използване на биотехнологичната компания Oxitec, финансирана от Фондация Бил и Мелинда Гейтс. В опит да се бори с маларията, Oxitec скоро ще пусне милиони генетично модифицирани комари в различни щати на САЩ. Според уебсайта на NIH се разработват програми, позволяващи имунизация на хора чрез ухапване от комари. Именно списанието Science измисли фразата „летящи спринцовки“.

  • Галина Милкова, Борбата за планетата Земя

ВИДЕО

 

OXITEC

Депопулация: Вирусът “Зика“ – “откритие“ на Бил Гейтс

 

ПО ТЕМАТА

ВАЖНО! КОВИД ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент

 

Извадка от статията:

„Сега ми е напълно ясно защо Гейтс и колегите му искат тези технологии да се наричат „ваксини“. Ако те могат да убедят населението на страната, че инжекционните кредитни карти или инжекционните проследяващи устройства или инжекционните нанотехнологии с интерфейс мозък-машина са „ваксини“, тогава те могат да се радват на защитата си от законите за столетие и повече напред, които подкрепят усилията им да налагат каквото си искат. “

Това не са ваксини: Измамата в инжекциите

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В публикацията ще витите;
В официален сайт на правителството на САЩ chemtrails е в графа „Екзотични оръжия“. А в края на документа се казва: „Терминът „екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат ПОВРЕЖДАНЕ ИЛИ УНИЩОЖЕНИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ХОРА, РЕГИОН НА ЗЕМЯТА ИЛИ АТМОСФЕРАТА.“;
Доклад на ЦРУ за стратосферна аерозолна инжекция или SAI, метод за засяване на стратосферата с частици (stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles).;
Шефът на ЦРУ произнася горния текст.
Доклад на професор по биология от Belhaven University за последствията от кемтрейлс:

 

Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата (Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails – ВИДЕО)

Последни от ВИДЕО