Бил Гейтс – Главният антихрист на планетата

Бил Гейтс е най-богатият човек на земята още от 1996 г. Днес е обвиняван във всичките смъртни грехове: настоява всички хора да се ваксинират и чипират, числеността на населението да се намали, коронавирусът е негово изобретение. Същински „антихрист“ или необходимият грешник.

В един момент от живота си Гейтс реши да се занимава със здравеопазване, уж от човеколюбиви подбуди. След това в една реч каза, че прирастът на населението трябва да се намали. Странен филантроп.

Да видим какво положително даде на човечеството

Първият експеримент на Гейтс – ваксината срещу полиомиелит. Тя причини инвалидност на 500 хиляди ваксинирани.

Вторият експеримент – ваксината срещу малария. В Африка 150 ваксинирани деца починаха.

Третият експеримент – ваксината против менингит. Резултатът – парализа на ваксинираните.

Четвъртият експеримент на Гейтс – ваксината срещу папиломавируса, която съдържа елемент, който предизвиква безплодие. Това е доказано и не подлежи на съмнение.

Какво прави в момента Бил Гейтс

Той е зает с разработването на микрочипове, които съдържат информация за здравето на човека: какви ваксини са му направени, от какво боледува, какво го боли…

Бил се опитва да убеди обществеността, че чиповете са само хранилища на информация за здравето на организма и нищо друго.

Трябва ли да му вярваме?

В Индия, Африка и други страни от третия свят той вероятно е обещал полза…
Кой е той – зло, въплътено в човешко тяло, необходимият грешник или просто един от „строителите на апокалипсиса“?

Издателство PACПEP

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕО-БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестстотин шестдесет и шест.”
(Откровение 13:16-18)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница