Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ)

/

 

 

 

 

 

Chemtrails срещу БОГ

VMAT2 или „Божествения ген“

Според теорията за Божествения ген, специфичен ген (vesicular monoamine transporter 2 – VMAT2) предразполага хората към духовни или мистични преживявания. Идеята се приписва на Дийн Хамър, директор на отдел в щатския национален институт за изследване на рака и автор на книга, публикувана през 2005 г. „Божествения ген: как вярата програмира нашите гени“.

В клипа се вижда презентация, на която се обсъжда VMAT2 гена и приложението на вирус, който го дезактивира, както и методите за масовото му разпространение сред населението чрез Chemtrails

Няколко забележки към евентуално непознати думи или съкращения в текста:

1) RT-PCR е вариант на PCR, което е лабораторна техника, използвана в молекулярната биология.

2) ЯМР съкращение на Ядрено Магнитен е магнитнорезонансната томография. Това е вид томография, основан на физичното явление ядрен магнитен резонанс.

3) Anterior Insula – част от мозъка

4) CT scan – компютърно томографски скенер. Компютърна томография – в медицината това е метод за образна диагностика.

5) Аерозоли – Аерозолът е газообразна суспензия от микроскопични частици течност или твърдо вещество. Въпреки че името е съставено от „аего“ (въздух) и „solution“ (разтвор), аерозолът не представлява разтвор, а дисперсия, при което частиците са дисперсирани и остават химически неразтворени във въздуха.

6) липсващата дума е „ринит“. Има се предвид заразяване чрез модифицирани дихателни вируси на грип или хрема (т.е. ринит).

ВИДЕО

 

 

 

 

ПО ТЕМАТА

В публикацията ще витите;
В официален сайт на правителството на САЩ chemtrails е в графа „Екзотични оръжия“. А в края на документа се казва: „Терминът „екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат ПОВРЕЖДАНЕ ИЛИ УНИЩОЖЕНИЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ХОРА, РЕГИОН НА ЗЕМЯТА ИЛИ АТМОСФЕРАТА.“;
Доклад на ЦРУ за стратосферна аерозолна инжекция или SAI, метод за засяване на стратосферата с частици (stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles).;
Шефът на ЦРУ произнася горния текст.
Доклад на професор по биология от Belhaven University за последствията от кемтрейлс:

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Причинителят на СОVID-19 не е вирус

 

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница