Биологичното оръжие на САЩ СОVID-19 не е респираторно, а съдово заболяване (ДОКЛАД)

Проучване в университета в Сан Диего сочи, че Covid-19 не е респираторно, а съдово заболяване. Това би могло да обясни образуването на кръвни съсиреци при някои пациенти с Covid, които не са класически симптоми на респираторно заболяване.

Членът на изследователския екип Ури Манор казва:

„Това би могло да обясни защо някои хора получават инсулти и защо някои хора имат проблеми в други части на тялото“.

Изследването, публикувано в списанието Circulation Research и цитирано от Евронюз, показва с точност как вирусът уврежда клетките на съдовата система.

За да докажат теорията си, учените създали „псевдовирус“, който бил съставен само от S-протеин – шипът, който образува короната му, но без останалата част от вируса. Така изследователите установили, че този вирус е достатъчен сам по себе си, за да причини заболяване.

А постковид ефектите върху дихателната система са следствие от възпалението на съдовата тъкан в белите дробове, отбелязват американските учени. Те уточняват, че общото между тях е, че всички са на основа на съдови заболявания.


Дами и господа,

Каква я мислехме, каква стана! Дали ще пращат картички с извинение на тези, които приеха да заместят лабораторните плъхове в този експеримент?

Зашеметяващ доклад в шест страници с данните от клиничните изпитвания от ваксините срещу COVID-19 заключава, че няма научни данни, че ваксините могат да подобрят здравето на населението.

Не само това, докладът казва, че данните изглежда сочат в обратна посока – изводът, че има повече вреда, отколкото полза от получаването им.

Изследването е публикувано в понеделник, 23 август 2021 г., в изданието на Trends in Internal Medicine от 25 август 2021 г. Анализирайки всяка от ваксините поотделно, проучването се фокусира върху нежеланите събития, настъпили след ваксинацията с всяка от наличните понастоящем ваксини, и твърди, че „действителният спад в здравето, причинен от ваксините, вероятно е много по-лош“ от това, което показват повечето налични таблици с данни.

И накрая, изследването казва, „ако епидемията от COVID-19 е резултат от атака на биологично оръжие и устойчивите на ваксина варианти представляват освобождаването на различни прототипи, тогава имунизацията е почти сигурна, че ще се провали.“

  • Таня Тодорова

us-covid19-vaccines-proven-to-cause-more-harm-than-good-based-on-pivotal-clinical-trial-data-analyzed-using-the-proper-scientific-1811.pdf

ПО ТЕМАТА

Короначумата руши кръвоносната система и така убива

Сензация! Пневмония не предизвиква COVID-19, а излишъкът от желязо в кръвта

Възможно ли е COVID-19 да е болест на кръвоносните съдове?

Дали тук не е скрит ключа в борбата с вируса?

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) ОБНОВЕНА: ВИДЕО-интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.