„Болни в реанимация са били убити“ – италиански лекари протестират

В италианския вестник Il giornale.it се появи публикация, че италиански лекари ще подадат жалба в прокуратурата и пред съда на ЕС срещу мерките, които правителството е предприело по време на ПЛАНдемията – COVID-19.

Текстът на статията е тук, а по-долу е преводът. 

Изследователят Paquale Bacco, заедно с вирусолога Giulio Tarro и магистрата Angelo Giorgianni, ще подадат жалба срещу правителството и ще обжалват пред Съда на ЕС  мерките, приети по време на пандемията.

Заедно с вирусолога Giulio Tarro и магистрата Angelo Giorgianni, медицинският изследовател Paquale Bacco ще представи жалба пред прокурора на Рим и жалба пред Европейския съд срещу мерките, предприети от правителството на Giuseppe Conte по време на пика на пандемията в Италия.

Тримата експерти ще го направят чрез своята асоциация „L’Eretico“, която вече включва около 2 хиляди лекари и юристи. В изявлението, както е посочено в прессъобщението, са подчертани поредица от аспекти на лошото управление на извънредната ситуация Covid-19 в Италия, по-специално от медицинска научна, епидемиологична и правна гледна точка.

„Погрешни диагностични подходи, неподходящо лечение, ограничаване на заразата и безсмислени мерки за сигурност, които са в сила и до днес: за експертите от „L’Eretico“, правата на гражданите, защитени от италианската конституция и в международен план, са потъпкани“ пишат Tarro, Bacco ии Giorganni в изявлението.

„Ние убивахме хора, дори това да е било добросъвестно, защото бяхме изправени пред нова ситуация, но в реанимацията беше приложено погрешно лечение. Каза ни се, че не се използват противовъзпалителните средства, които сега са в основата на новата терапия, не се използва хепарин и се извършва дълбока вентилация. Видях основите на белите дробове на пациенти с Covid, по време на аутопсиите и те бяха напълно изгорени, тъй като чистият кислород, доставен при определено налягане, създаде истинско изгаряне. Тогава се създава тромбоемболия, тъй като кислородът не циркулира, защото белите дробове са блокирани. Лекарите следваха правителствените насоки, използвайки напълно грешен протокол. Приличаше на лекуване на захарен диабет със захар. „ каза пред ilGiornale.it Паскуале Бако.

Това не е всичко. В обвинението в жалбата е включено и използването на маските „за които самото Министерство на здравеопазването предвижда възможни противопоказания“, и прилагането на ваксината. Юридическият комитет на асоциация „L’Eretico“ вече е подготвил формуляра, който гражданите могат да използват, за да помолят своя работодател (или ръководителя на училището, в случая на училищата) „да поеме гражданска и наказателна отговорност за увреждане на здравето, произтичащо от употребата на изделието. Подобен формуляр е изготвен за поемане на отговорността на лекаря или педиатър по свободен избор спрямо пациента (и ASL спрямо лекаря), там където по административни причини поставянето на ваксините е задължително. Информираното съгласие на пациента се изисква от закона: всички противопоказания, произтичащи от лечението, да бъдат посочени от лекаря, за да може пациентът да реши дали да приеме лечението и да е информиран  за възможните вреди „, пишат сътрудниците. Формулярите са публикувани на уебсайта на асоциацията и „можете да ги изтеглите безплатно“, както казва Бакхус.

„Най-лошото – заключи медицинският експерт – е, че никой не се е извинил. Вече е факт, че са приложени грешни терапии и никой не е казал„ Сгрешихме “.

  •  Таня Тодорова, On a Real case

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Моdеrnа: Инжектираме ви с „операционна система“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от СВЯТ

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times