Бомбастично СОVID изявление на съветника на министъра на отбраната на Русия Андрей Илницки в Съвета на федерацията (ВИДЕО)

/

 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ТАКОВА НИВО НАЙ-НАКРАЯ НЕЩАТА СЕ НАРИЧАТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ИМЕНА И СЕ ПОСОЧВАТ РЕАЛНИ, А НЕ ВЪОБРАЖАЕМИ ЗАПЛАХИ.

Транснационалните корпорации открито наричат епидемията на СОVID-19 „свой проект.“ Според нашите данни бойната формула на този щам е предназначена да унищожи здравната система в националните държави поради високата си вирулентност и създаване на повишена тежест за медицинските работници. След края на първата фаза, като правило , истински убийствени вируси с много по-висока леталност вече се лансират. И мога да ви уверя, че нашите правоприлагащи органи сериозно обмислят всички възможни сценарии за по-нататъшното развитие на ситуацията.

Ковид е глобалистичен проект, чиято цел е да предотврати завръщането на света в до Ковид-ния му вид. Транснационалните корпорации ще притискат политиците да не отслабват анти Ковид-ните мерки. Оттук и простият извод: не Ковид е истинската заплаха, а мерките и ограниченията, които се предприемат по целия свят.

НОВИЯТ СВЯТ, ЗАМИСЛЕН ОТ НАШИТЕ ПРОТИВНИЦИ, Е СВЯТ, В КОЙТО ВЛАСТТА ПРИНАДЛЕЖИ НА КОРПОРАЦИИ, А НЕ НА ДЪРЖАВИ. В ТАЗИ КОНФИГУРАЦИЯ МЯСТОТО ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ИЗЧЕЗВА.

А у нас, ето ви Законопроект за технологии на ИИ до 2024 година – персонални данни, анонимизация, въвеждане, обезличаване, особен режим за достъп, достъп до държавни данни, ИИ в космическата област и геоданни.

И какви структури са допуснати до тия данни? Главният програмист по този законопроект е британски поданик! Там няма ФСБ и министерство на отбраната. Докато в САЩ за всички сфери на ИИ отговаря Пентагона.

За какви чуждестранни агенти говорим? Ние сами с такива проекти допускаме в структурите, работещи с държавни тайни хора, които нито клетва са давали, нито имат пагони, даже допуски за влизане в МО нямат.

Б.Р. След месец ще проверя дали са го приели в този вид.
Изгледайте видеото докрай, за да сте наясно какво се случва:

 

Там виждаме и Николай Малинов, бивш ръководител на “Русофили” и настоящ глава на партия „Възраждане на Отечеството”. Ето и неговото 11 минутно изказване, от 1:23:15 до 1:34:23:

 

ПО ТЕМАТА

Путин призова за масова ваксинация! Русия включи СОVID ваксината в имунизационния календар – (СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!)

 

Жени в защита на отечеството и народа… А вие мъже, къде сте? Защо не ни защитавате?! (ВИДЕО)

 

Вие трябва да разберете и да знаете, кой управлява Русия и всяка друга страна, вкл. САЩ. Кой управлява Русия? (ВИДЕО)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Илон Мъск: Хората трябва да се слеят с машините или да станат без значение в ерата на Изкуствения интелект (ВИДЕО)

 

Технологичните гиганти и Фармафията се сливат: Оракъл поема света на ваксините

 

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница