Бомба в изслушване пред Сената на Тексас: Изпитанията на ковид „ваксините“ върху животни са били прекратени, защото… животните непрекъснато масово измирали (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

/

Доктор свидетелства за опасностите от ваксината за COVID пред комитета на Сената на Тексас

Наскоро комисията по щатските въпроси на Тексас изслуша показания на лекари във връзка със законопроекта на Сената, насочен към предотвратяване на принудителната ваксинация и ваксинационните паспорти в Тексас. Законопроектът, спонсориран от сенатор Боб Хол, е необходим, тъй като корпорациите заплашват работниците да бъдат уволнени, ако откажат да се ваксинират за COVID и тъй като Системата за докладване на нежелани реакции (VEARS) на Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC) отчита около 4000 смъртни случая и много други нежелани реакции.

Д-р Анджелина Фарела, тексаски педиатър с 25-годишен опит, даде показанията си. „Днес дойдох тук, за да защитя децата на Тексас. Това е много страшна ситуация, в която се намираме в момента.“

Сенатор Хол отбеляза, че тестовете върху животни на коронавирусните ваксини са спрени, след като животните са започнали да умират. „Те не са правили тестове върху хора“, каза Хол, „и спряха тестовете върху животни, защото животните умираха. И след това я пуснаха [ваксината] за обществеността. И сега разглеждаме бизнеси, които искат да наредят тази експериментална ваксина да се дава на хората като условие за тяхната заетост и въпреки това имаме този брой на смъртни случаи, който продължава да расте и да бъде напълно игнориран.“

Сенатор Хол разпита лекарката: „Има ли друга ваксина, която е имала високите случаи на сериозни хоспитализации и смъртни случаи, които тази ваксина показва сега?“

Д-р Фарела: „Не до такава степен. Дори не се приближава.“

Сенатор Хол: „Всяка друга ваксина би ли била изтеглена от пазара?“

Д-р Фарела: „Абсолютно.“

Сенатор Хол: „Виждали ли сте някоя друга ваксина, която е била пусната на обществеността и е пропуснала теста с животни?“

Д-р Фарела: „Никога преди.“

Сенатор Хол: „Както прочетох, те всъщност започват тестовете върху животни и тъй като животните са умирали, са спрели тестовете.“

Д-р Фарела: „Правилно.“

Д-р Фарела посочи, че не е „антиваксер“ и всъщност е поставила „десетки хиляди“ ваксини. „Всъщност съм много провакс, с изключение на случаите, когато става въпрос за тази COVID ваксина… В момента разрешаваме на деца на 16-17 години да получат тази ваксина, а те никога не са били проучвани в това проучване… Никога преди в историята не сме давали лекарства, които не са били одобрени от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на хора, да не са били първоначално проучвани в проучване. Нямаше опитни пациенти под 18-годишна възраст… Те екстраполират данните от възрастни до деца и юноши. Това не е приемливо. Децата не са малки възрастни.“

„Децата имат 99,997% оцеляване от COVID“, каза д-р Фарела. „Позволете ми да повторя това, за да разберете всички: 99,997%.“

Бележка относно смъртните случаи при животни при тестове за коронавирусни ваксини: Според д-р Лий Мерит, тестовете върху животни на коронавирусни ваксини, използващи котки и порове, довеждат до това, което първоначално се е смятало за успешна ваксина. Въпреки това, след като животните са били изложени на дивия вирус, вместо да отслабят вируса, „стилизираният имунен отговор“ на ваксината е причинил вируса да влезе в тялото на животното като троянски кон. „И след това се възпроизведе без проверка и уби котката с поразителен сепсис и сърдечна недостатъчност“, каза д-р Мерит. – Това се случи и при поровете. Това се случва всеки път, когато го пробват. Никога не сме преминали успешно през проучване върху животни за този тип вирус.“

Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”
бел. прев. – линк към изслушването на Сената в Тексас:
https://tlcsenate.granicus.com/MediaPlayer.php?clip_id=15926

ОТКЪС ОТ ВИДЕОТО

ЦЯЛОТО ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК

Това може да е неочаквано само за онези, които не са направили и елементарни проучвания, че РНК терапията има този проблем години преди да бъде продавана като „ваксини“.

Правна концепция: Работодателите, които задължават служителите си да се инжектират с експерименталките, трябва да бъдат държани юридически, морално и финансово отговорни при поява на нежелани странични ефекти.

Подкрепям!

Иван Стаменов — Стопанина

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: ВСИЧКИ животни, които са били набодени с експерименталките ⚠ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ⚠ са починали❗ (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ДОПЪЛНЕНИЕ

Анатомия на една ваксинационна кампания

Уважаеми читатели, вероятно няма да научите много нови неща от тази публикация.  По всички въпроси от нея, в сайта thebulgariantimes.com са налични статии, които сигурно сте прочели. Надявам се, обаче, тя да ви подтикне да ги премислите по-внимателно.

Поводът е видео, на което е записано изслушване на американски лекари пред комисия на сената на щат Тексас https://tlcsenate.granicus.com/MediaPlayer.php?clip_id=15926 (от статията https://thebulgariantimes.com/Бомба-в-изслушване-пред-Сената-на-Текс/). Може би това изслушване има връзка и с появилото се у нас съобщение, че властите в щат Алабама имат резерви относно ваксинационните паспорти. Дали някога ще доживеем да се случат подобни неща и в нашия сенат?

Преди да разгледаме съдържанието, нека се уверим в достовeрността на материала. С duckduckgo.com търся “what is tlcsenate.granicus.com” и първият резултат е “Live and Recorded Public meetings of Senate Committee on State Affairs for Texas Legislative Council – Senate” – “Публични срещи на живо и на запис на Комитета на Сената по държавните въпроси за Законодателния съвет на Тексас – Сенат”. Обнадеждаващо …

Във видеото имената на сенаторите са написани на табелки. Нека проверим някои от тях:

Mr. Hall – търсим  “senator hall texas” и когато отворим първия резултат https://www.senate.texas.gov/member.php?d=2 виждаме снимката на сенатор Хол. Същият като на видеото!

Mr. Hughes – по аналогичен начин получаваме https://www.senate.texas.gov/member.php?d=1. Сенатор Хюз също прилича на сенатора Хюз от видеото.

Първата презентация е на Dr. Richard Bartlett. За д-р Бартлет и неговия протокол с прилагане на Budesonide има информация (видео) на https://www.behindthecurtaintv.com/ и на много други места в Интернет.

Dr. Ben Edwardshttps://medical.veritashealthycommunity.com/dr-ben-edwards/ – снимка и кратка авто-характеристика.

Dr. Amy Offutthttps://www.amyoffuttmd.com/about/, видео.

Dr. Angelina Farella, MD, педиатър – https://www.abt4kids.com/doctors/dr-angelina-farella/, снимка. 

По всичко изглежда, че видеото е автентично :).

Оригиналът е винаги за предпочитане. За тези, които не знаят английски език, давам превод на части от презентациите.

Д-р Бартлет – “… през последните 48 часа, работейки в спешен кабинет, аз нямах болен от Covid19 пациент. За сметка на това имах пациенти със странични реакции от ваксини против Covid19.”

Д-р Едуардс – “За 4 месеца (от края на декември 2020 до края на април 2021) са регистрирани 4178 починали от ваксини против Covid19. За сравнение, починалите от всички прилагани в Съединените щати ваксини за изминалите 20 години са 4182. 

Като база за оценка, в епидемията от свински грип през 1976 г., при регистриране само на 53 случаи на смърт и 500 случаи на парализа след ваксиниране, ваксината е била спряна от употреба.

Три изследвания – през 1995, през 2010 и през 2015 г. – са установили, че в системата VAERS се регистрират около 1% от страничните ефекти на ваксините. Даже производителите на ваксини са изчислили, че за да се получи истинската стойност на броя на нежеланите ефекти, числата от VAERS би трябвало да се умножат по 50. 

Естественият имунитет е многократно по-силен от придобития от ваксина и обикновено трае до края на живота (изследване показва, че пациенти, преживяли заболяване от covid-sars-1 през 2002 г., имат имунитет 17 години след това). Ако пациентът е прекарал Covid19, получил е този силен имунитет и след това се ваксинира, рискът да получи страничен ефект от ваксината е 3-4 пъти по-висок, в сравнение с ваксинирането на неболедувал човек – две независими изследвания доказват това. 

Антителата не са показател за имунитета. 

Естественият имунитет се засилва с правилно хранене, хидратиране, упражнения, слънце, избягване на стреса (спокойствие, не страх!).”

Д-р Оффат – докладва за 579 лекувани от нея по протокола на д-р Бартлет пациенти, с остър Covid19, от които 10 са били приети в болница и само един е починал.

Д-р Фарела се обяви против ваксинирането на 16-18-годишни деца с ваксината (на Pfizer) която не е била изпитвана в тази възрастова група, а заключението за нейната безопасност е било направено посредством екстраполиране*, във връзка с което тя каза: “Децата не са умалени възрастни (за да екстраполираме)”. 

В резюме

Ще приемем “по-мекия” вариант (на производителите на ваксини) т. е. че в системата VAERS са отразени не 1%, а 2% от реалните стойности. Това означава, че за да получим истинска представа,  трябва да умножим числата от системата по коефициент 50: 

Починалите от ваксини против  Covid19 в Съединените щати са: 

4178 (д-р Едуардс, VAERS) x 50 (пъти) = 208 900 човека;

Инфаркти са получили: 1461 х 50 = 73 050 човека.

Изтръпване и парализи са получили: 8721 х 50 = 436 050 човека.

Общият брой на нежеланите ефекти е равен на: 227 528 х 50 = 11 376 400.

Помислете добре дали изобщо да се ваксинирате, ако сте преболедувал, независимо дали имате или нямате “достатъчно” антитела.

Правилно хранене означава правилно съотношение и количество на белтъчини, мазнини и въглехидрати, много зеленчуци и плодове, минерали, витамини, течности. Изисква знания, но не е недостижимо. Почетете или се посъветвайте със специалист по хранене. 

Изберете дали да стоите затворени в къщи, или да излизате на слънце и въздух.

Малко деца боледуват от  Covid19 и заболяването обикновено протича леко. Преценете дали си струва да разрешите да впръскат в тялото на децата ви препарат във фаза на изпитание, който за 4 месеца е убил толкова хора, колкото общо всички прилагани ваксини за 20 години, а за дълговременните му странични ефекти нищо не се знае.

Ако този, който ви казва “ваксинирайте се и прегърнете живота” не знае изнесените по-горе данни, значи е глупак. Не поверявайте здравето и живота си в ръцете на глупаци. 

Ако този, който ви казва “ваксинирайте се и прегърнете живота” знае тези данни, но не ви ги казва, той определено не ви обича. По-скоро вие, вашият живот и здраве са му напълно безразлични. Вероятно той следва своята цел. Дали ще го послушате е ваше решение.

Важното е, че ако сега подпишете съгласие, то наистина ще бъде ‘информирано’.

Автор: T.B. Dog

*) екстраполиране

  1. Умствена (интелектуална) операция, с която една закономерност или практически опит се прилага и в съседни области, които не са обект на пряко наблюдение и проучване за правене на умозаключения.
    2. Обобщаващо заключение въз основа на частични данни, генерализация.

ДОПЪЛНЕНИЕ1

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: ВСИЧКИ животни, които са били набодени с експерименталките ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ са починали

Макаците, не подписали информирано съгласие и както се вижда от доклада на този Италиански учен, водещ на проучването, резултатът е плачевен за тях. Надявам се с подписалите такова у нас, да няма такива последствия, но предстои да видим с добра надежда!

Д-р Георги Тодоров, Фейсбук

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

 

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Близо 30 000 смъртни случая и над 3 милиона травми в ЕС, Великобритания и САЩ след експериментално инжектиране.

⚠ИМАЙТЕ ПРЕДВИД,ЧЕ СЕ ДОКЛАДВАТ ПО-МАЛКО ОТ 1%❗

🇪🇺 Европа (EudraVigilance) до 3 юли:

17 503 Смъртни случаи

1 687 527 Травми

🇬🇧 Великобритания (система от жълти картони MHRA) до 1 юли:

1 440 Смъртни случаи

1 037 376 Травми

🇺🇲 САЩ (CDC / VAERS) до 9 юли:

10 991 Смъртни случаи

551 172 Травми

✔️Общ брой смъртни случаи и наранявания в Европа, Великобритания и САЩ до 9 юли 2021:

29 934 Смъртни случаи

3 276 075 Травми

Връзките към източника могат да бъдат намерени под видеото на Bitchute
(https://www.bitchute.com/video/8eis92PBd0rD/)

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница