Борисов от джипа за новото видео с пачки: Живея като аскет. Пия шепа лекарства сутрин. Аранжирали са всичко, преди да ме снимат (ВИДЕО)

/

 

Бойко за пачките евраци: “Що не са ги оставили кат се събудя да ги видя!?“🤣😂🥳


Бойко Борисов даде първото си изявление за разпространеното по-рано днес видео от покоите му в „Бояна“. При виртуална разходка анонимен автор минава и през прословутото вече шкафче, в което се виждат няколко пачки евро в банкноти по 500. Заснети са и други помещения в резиденцията.

Борисов реши да отвърне на компромата със станалото вече традиционно включване от джипа му. Докато вози зам.-министъра на икономиката Николай Нанков и правителствената пиарка Севдалина Арнаудова, премиерът коментира разпространения по-рано видеокомпромат.

„Живея като аскет. Не съм направил едно подобрение за 10 години. За съжаление, пия шепа лекарства сутрин. Аранжирал е всичко, преди да ме снима“, заяви по време на разходката с джипа Бойко Борисов.

Премиерът изтъкна, че целият сценарий е ясен, като спомена и Ел Чапо. Така стана известен обвиняемият Васил Божков, укриващ се в Дубай. „Вчера на Ел Чапо му поискаха още компромати и целият сценарий вече стана ясен“, посочи министър-председателят.

Премиерът обясни как според него се е стигнало до видеозаснемането на чекмеджето му с парите. По думите му, шкафчето е предварително аранжирано с банкноти евро, така че да бъде дискредитиран публично и хората да останат с внушението, че складира милиони в дома си.

„Борисов го няма, къщата тъмна. Шпионин! От сенките изскача. Тъмно, крие се. От кого се укриваш? Първо минава, аранжира фона – един път, два пъти, три пъти… за да има автентичност. И к`во се вижда? Че аз живея като аскет. Влезе, минава, снима банята… Минава покрай каса – представи си, има каса, ама нали ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в каса?! Аранжирани неща! Занасяш, подреждаш, излизаш, минаваш… Видя се – живея като аскет, мъжки дрехи само… Снимат ми лекарствата… Как пък знае този човек да отиде в това чекмедже? Що не отиде в лявото, в дясното, четири чекмеджета има поне… Щото някой го е аранжирал! Кой? Кой всеки ден се занимава с това? Фигурантът!“, обяснява Бойко Борисов, цитиран от Lupa.bg.

Премиерът инспектира строителството на новия участък на Околовръстното шосе – от Младост 4 до изхода за АМ „Тракия“. Заедно с него бе зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и пиарката на ГЕРБ и правителството Севдалина Арнаудова, които се съгласяваха с чутото от него. „Приказките си заминават, новия мост остава! 100 години ще кара поне“, възкликна още Борисов.

Няколко пъти повтори, че сега вече е ясно, че всичко е аранжировка. „НСО не са ни виновни. Когато има такава престъпна група за проникване, това са обучени хора, колко хора идват по срещи, аз съм доверчив човек. Това се измъква до тоалетната. Този, където ми е дошъл на гости може да каже, че отива до тоалетната“, коментира още Борисов и пак изтъкна, че според него акцията е планирана години наред. „Това е някой, който е извършвал престъпна дейност и се е изплашил, че някой ден ще го разкрия“, смята премиерът.

ВИДЕО:

 

“На гости у баце“ – Скандално видео с нови пачки в чекмеджето на Бойко Борисов! (ВИДЕО)

Истински са снимките на Борисов с 1 млн. евро в чекмеджето
Оцеляващият Скришом – Един разказ на Вечният Вожд (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020 пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times