Борисов поиска оставката на Горанов (ОБНОВЕНА)

 

Бойко скочи на квотата на Пеевски.
Интересно.
Уволни министрите Горанов, Маринов и Караниколов


Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията. По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотива – опровергаване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС и Делян Пеевски. Според областните координатори ГЕРБ незаслужено търпи негативи заради спекулациите в обвързване с ДПС.

Партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици. Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България.

ДОПЪЛНЕНИЕ 

Тримата министри декларираха пред Борисов, че ще подадат оставки още утре

Министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на икономиката Емил Караниколов декларираха пред премиера Бойко Борисов готовност да подават своите оставки незабавно. Това съобщиха от правителствената информационна служба. Тримата министри ще входират съответните документи за това още утре.


Логично развитие:
ПРОМЕНИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО
ПОД ЗАПАДЕН НАТИСК И ПРОТЕСТА

Днес посланиците на партньорите ни от ЕС отказаха да се срещнат с премиера и демонстративно се срещнаха с президента – не че горят от любов към него.
Затова и заради разрастващите се протести – вече ставащи масови и в провинцията, решението на Борисов да съобщи идеите си след срещата на Върха в ЕС изведнъж родиха преждевременно една нова идея .
В последен опит да се закрепи на поста си и да издейства милост ако не от българите, поне от Запада, Бойко Борисов реши да направи промени в правителството.

Кои си отиват?
* човекът на патриотите и проруската „Атака“ – икономическият министър Караниколов;
* човекът на проруските Пеевски и ДПС – финансовият министър Горанов;
* човекът на проруските неокомунисти – МВР министъра и потомствен милиционер Маринов

Макар и оставащ скрит зад гърба на протежето си Бойко Борисов, генералският кръг на тоталитарната Държавна сигурност „Монтерей“ пое оперативно управлението на властта в отчаян опит да спаси финансово-икономическите позиции на мафията и Русия у нас, както постъпи и през 1990-1991 г. и 1996-1997 г.

Григор Лилов

Мая Манолова предложи Пеевски за шеф на ДАНС! Тя е кандидатурата на Пеевски. Тя е човекът на Сарая в Бояна и бъдещ премиер (ВИДЕО)

 

ГЕРБ и мафията спешно опипват реакцията на европейските ни партньори преди срещата на Върха на ЕС: Намекват за евентуален нов премиер! Срещу пари! И дали той се казва Томислав Дончев?

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

Фейсбук страница