Бранди Воган – американски герой (В ПАМЕТ НА БРАНДИ ВОГАН: ВИДЕО-БГ СУБ)

/

 УБИХА БРАНДИ ВОГАН

На 8 декември 2020-та година точно по времето, когато започват масовите ваксинации беше намерена мъртва от 10-годишния ѝ син.

Преди 8 години Воган напуска компанията, след като разбира, че на пазара е пуснат опасен продукт и Merck го знаят. Вследствие на действията на тази смела жена продуктът е изтеглен от пазара. Оттогава Воган беше един от най-влиятелните активисти против задължителните ваксини и дезинформацията за ваксините. Често казваше, че никога не би се самоубила. И че ако и се случи нещо или умре при „неизяснени обстоятелства“ първият заподозрян трябва да бъде Фармафията.

Забранена от YouTube, MSN и GOOGLE търсачките. Явно не искат да знаете. Поглед към живота на бившия изпълнителен директор по продажбите на фармацевтичния картел Merck и основател на Learntherisk.org, уебсайт посветен на обучението на хората относно рисковете свързани с ваксините, превърнала се в информатор.

Бранди Воган обучава зала с практикуващи лекари и демонстрира колко корумпирана и опасна е в действителност Фармафията.

В ПАМЕТ НА БРАНДИ ВОГАН

ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Последно от ВИДЕО