България е единствената държава в ЕС, която има възможност да отхвърли еврото чрез народно допитване, а не чрез политическо решение

Докладът на ЕК за състоянието на банките в България показва, че имаме финансова стабилност, която на фона на всеобщата евро-атлантическа лудост и разрушителната икономическа политика на ЕС, е направо невероятна. Въпреки всички катаклизми, с които натовариха обществото в последните 3 години и въпреки предателската политика, която водиха ПП, банковият сектор има стабилни резултати. А това означава НАЛИЧНОСТ НА ФИНАНСОВ РЕСУРС. Който разбира се може да бъде издоен за нуждите на Урсулите в ЕС, които безнадеждно погрешно управляват финансите на съюза, като парите за Украйна не са най-големият проблем. Без да увъртам ще го кажа ясно – Малка невзрачна и много бедна България разполага дори при безумните обстоятелства, при които живее, с финанси, които са изключително нужни и моментално ще бъдат всмукани от всепоглъщащата паст на евро-олигархическто чудовище, ако за един миг дори станем член на еврозоната и приемем еврото.

Доказано наши „родолюбиви“ политици от ПП и ДБ, но не само, са поели финансови договорни ангажименти България да бъде всмукана чрез еврозоната.

Застрахователният бранш е само едно от доказателствата. За разлика от другите стани членки на ЕС България все още има с родни български застрахователи, докато в други страни членки отдавна застраховат корпоративни наднационални застрахователни компании с трансатлантически произход. Нещо повече, проверката на състоянието на застрахователните компании у нас за миналата година показва същото – финансова стабилност, предвидимост, сигурност, все неща, които са изключително неприятни за глобалистите, нищо че те използват същите думички, но влагат друго значение в тях.

Доказано цялата държавна машина е приведена в състояние на скачване с еврозоната. Пеканов, изпълнител на плановете за България в качеството му на вицепремиер по разпределяне на евросредствата, хич не се посвени да каже, че през август тази година вече ще можем да се разплащаме в евро.

Освен държавните чиновници, които изпълняват тотално заповедите, които се получават по имейла от ЕС в институциите за управление на България, съюзници на присъединяването ни към еврозоната са всички клонове на бизнеса ни, които са свързани с чужди компании, с евро-атлантическите кръгове у нас, и всички, които работят против интересите на народа. Техните цели в приемането на еврото нямат абсолютно нищо общо с икономическите цели на България. Тези кръгове и хора търсят единствено и само лично и/или корпоративно облагодетелстване, изпиране на пари, вземане на нови кредити, нищо друго не целят. Понеже европейските чиновници са същите като нашите, но в суми умножени по 10, а европейската съюзна мафия е същата като нашата, но в пъти по-богата и овластени, то се получава малък, но за сметка на това много съществен парадокс – Малка, невзрачна и бедна България ИМА ЖИВИ ПАРИ И ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЗЕТИ!

Това е една от трите основни причини за бързането за приемане на страната ни в еврозоната.

Другите две са съответно опоскване на валутния борд (чисто живи пари с покритие) и възлагане върху българския народ на съответната част от общото вътрешно задлъжняване на страните в ЕС, най-вече Франция, Италия, Искания, Португалия, и Германия. Тоест ние ще плащаме техните дългове.

България, при всичката брутална политическа мафия, която управлява от 33 години, в момента има ВТОРИЯ ПО СПАД вътрешен дълг в ЕС! Ето това никоя урсула не може да ни прости! Както бяхме НА ПЪРВО МЯСТО В ЕС ПО НЕЖЕЛАНИЕ ЗА ВАКСИНАЦИИ НА ОБРАБОТКА (ПО ТОЗИ ПОКАЗАТЕЛ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА!!!) , ТАКА ПО МАЛЪК РАЗМЕР НА ВЪТРЕШНИЯ ФИНАНСОВ ДЪЛГ СМЕ НА ВТОРО МЯСТО В ЕС.
Този факт е направо влудяващ глобалистите и те правят и ще направят всичко възможно да вкарат държавата ни във финансовия концлагер на демократическата диктатура. И ние не само няма да имаме вече живи пари, но и ще загубим националния си суверенитет чрез ликвидирането на собствената валута.

ПО ТЕМАТА

⚠️ Целта на Възраждане е да провалят референдума за Еврото ❗️

ПРОЧЕТЕТЕ, ЗАЩО 👇

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а