Български филм-разследване разкрива как са свързани конфликтите в Югославия и Украйна и ролята на Джо Байдън (БАЙДЪН «МИНАЛОТО КАТО ПРОГНОЗА ЗА БЪДЕЩЕТО» БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

Поведението на американския президент в миналото може да ни послужи като прогноза за бъдещите му действия и къде ще са следващите точки на напрежение, предизвикани от американската външна политика

Българският YouTube канал Efir Info пусна филм-разследване, който предоставя факти за участието на настоящия американски президент Джо Байдън в конфликтите в Югославия през 1999 г. и в Украйна през 2014 г. Филма може да се види на платформата Yotube на канала на Efir info.

В сюжета е посочено, че в началото на конфликта в Украйна, през февруари 2014 г., тогавашният президент на САЩ Барак Обама назначава Байдън за официален представител на Вашингтон в Киев.

„Малко по-късно синът му Хънтър Байдън се присъединява към борда на директорите на газовата компания„ Буризма “(украинска частна компания, – бел. ред). След държавния преврат американците се закрепят още повече в Украйна.

Техни представители се появяват както в икономическите структури, така и в правителството и специалните служби “, се говори още във филма.

Според информация на канала адвокатът на американския президент Доналд Тръмп Рудолф Джулиани заявява, че е успял да събере документи, които демонстрират опити за прикриване на нарушения на закона от компанията Burisma и участието на сина на Джо Байдън в прането на милиони долари .

„Джулиани представя схема, по която 16 милиона долара, от които три се дължат на Байдън-младши, са били изтеглени чрез мрежа от компании, редица, от които са разположени в Кипър“, посочват авторите на филма.

Освен това, както е посочено в материала, Байдън е инициирал уволнението на тогавашния главен прокурор на Украйна Виктор Шокин, който твърди, че е планирал разпити и други процедури за наказателно разследване срещу всички членове на борда на компанията Burisma.

Разследването на Шокин е ограничено веднага след свалянето му от длъжност. Случаят Burisma е прехвърлен на друга украинска служба – Националното антикорупционно бюро, което е тясно свързано с американското посолство в Киев.

По-късно, докато работят по друго дело, американските власти публикуваха финансови документи, показващи колко пари е получила компанията на Хънтър Байдън и Арчър, докато Джо Байдън отговаря за Украйна “, се казва във филма.

Говорейки за участието на Байдън в конфликта в Югославия, във филма се твърди, че настоящият американски лидер е изиграл важна роля в администрацията на президента Бил Клинтън през 1999 г., когато НАТО бомбардира Югославия без резолюция на ООН.

„Настоящият президент на САЩ през 1999 г. беше един от най-откровените привърженици на бомбардировките в Югославия и той беше много горд от това. Той каза:

„Предлагам да бомбардираме Белград. Предлагам да изпратим американски пилоти и да взривят всички мостове над река Дрина“, се казва още в материала.

В материала също така се твърди, че преди встъпването в длъжност на Байдън, представители на медиите и анализатори са прогнозирали ескалация на военната ситуация, ескалация на конфликта в Украйна и увеличаване на американската активност на Балканите.

„През пролетта на 2021 г. тези прогнози бяха потвърдени и военната реторика на американската администрация започна да нараства.

На 17 март президентът Байдън даде интервю за телевизионния канал ABC, в което нарече „убиец“ президента на Русия Владимир Путин.

Даже по време на Студената война световните лидери не си позволяваха подобна проява на неуважение ​един към друг. Редица анализатори смятат, че липсата на извинение от американска страна показва, че подобно твърдение не е било случайно, а добре обмислено и е нова стъпка в информационна.

Филмът завършва със следните думи:

„Бъдещото развитие на международната сцена става все по-плашещо. В средствата за масова информация и в публичните изявления на редица политици, темата за възможни военни действия става все по-често срещана и се превръща в норма за общественото мнение. Следователно личността и средата на новия американски лидер са изключително важни за разбирането на бъдещето и оценката на глобалните рискове по света и на Балканите. „

  • Автор: Стоян Тодоров

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Байдън убива сърби за тяхното освобождение (ВИДЕО-БГ СУБ)

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%b0%d0%ba-%d0%b1%d0%b0%d1%89%d0%b0-%d0%b8-%d1%81%d0%b8%d0%bd-%d0%91%d0%b0%d0%b9%d0%b4%d1%8a%d0%bd-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%a3%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0/

Байдън обещал на Порошенко $1 млрд., ако уволни прокурор, разследвал сина му (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%a6%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f-%d0%9e%d0%b1%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d1%87%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%ba-%d0%a2%d0%be%d0%b9-%d0%b5-%d1%81%d1%8a/

На 24 март 1999 г. НАТО бомбардира Югославия

Изповедта на агент от ЦРУ: Платиха ни милиони, за да разделим Югославия

 

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА САЩ/НАТО И РУМЕН СОРОС

Култов момент от делото срещу Слободан Милошевич,ВИДЕО

ВИДЕОТО е откъс от филма: Югославия: Режисираната трагедия (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на