Бях във Филаделфия, наблюдавайки как измамата се случва (ВИДЕО)

/

Завещаните медии лъжат, когато твърдят, че всички твърдения на президента Тръмп за измами с гласоподаватели са неоснователни. Знам, защото оспорвах дело от името на президента във федералния съд във Филаделфия.

Спорният въпрос беше искането на президента Тръмп за заповед, променяща начина на преглед на отсъстващите в Пенсилвания и бюлетините за изпращане по пощата в Конгресния център във Филаделфия. CNN и други твърдят, че той е „загубил“. Това е невярно: той спечели. Тъй като водих този спор от името на президентската кампания, мога да ви кажа какво наистина се случи.

Президентът Тръмп се обърна към съда по два проблема: Първо, само шепа републикански наблюдатели – значително по-малко от демократите там – бяха допуснати до стаята на Конгресния център във Филаделфия, където се провеждаха инспекциите. Второ, на малцината, които биха могли да влязат, не беше позволено да се приближат достатъчно, за да видят какво всъщност се случва. Най-важните въпроси, които всички трябва да зададат, са: Защо е цялото това криене? Какво се крие?

В Конгресния център за преброяване лично видях десетки доброволци на предизборната кампания на Тръмп, които бяха отхвърлени от стаята за преброяване, въпреки че бяха надлежно регистрирани като наблюдатели. Ето защо призовах Пам Бонди и Кори Левандовски, които бяха на мястото, да разрешат подаването на искане до федералния съд да разпореди на Изборната комисия да спре тези глупости.

Още криене: въпреки обвързващата заповед на Междинния апелативен съд в Харисбърг, Пенсилвания (Commonwealth Court), шепата републикански наблюдатели, които могат да влязат в стаята, не бяха допуснати до бариерата, поставена на шест фута (1.83 м) от най-близките маси, където се вършеше работата. Така че, въпреки че бяха в стаята, където се случваше, те нямаше как да разберат какво се случва. Ако няма измама, защо контролираният от демократите Изборен съвет не желае да позволи на хората да се приближат достатъчно, за да видят всъщност какво правят хората му?

Така че на взет на заем лаптоп около 14 часа в изборния ден набрах много кратък документ, за да започна федерално съдебно дело и да поискам от федералния съд да се намеси, за да забрани тези нелоялни практики. Около 16:30 ч. подаването му беше разрешено от кампанията.

Федералният съдия разпореди изслушване, което започна в 17:30 ч. и продължи два часа. В открито съдебно заседание съдията принуди Изборната комисия да се съгласи, че републиканците могат да имат до 60 представители в залата. Това беше огромна победа не само за републиканците, но и за всеки, който всъщност иска да има вотен чарт, достоен за доверие.

Той също така принуди управителния съвет да се съгласи, че всички наблюдатели, демократи или републиканци, могат да стигнат до шестфутовата бариера. Докато демократите твърдяха, че разбира се, разбира се, винаги са пускали хора и са ги допускали до бариерата, аз имах дълъг списък от свидетели, които бяха готови да свидетелстват, че това не е вярно. Съдията категорично каза на обвиняемите, че ако не изпълнят обещаното в съдебната му зала, той има достатъчно правомощия да ги накара да спазят думата си.

След като осигури това споразумение от Изборната комисия, съдът отхвърли предложението на президента за облекчение, постановено от съда, като спорно. Съдилищата често правят това, когато осигурят споразумение между страните. Това означава, че съдът не трябва да издава заповед, която би могла да бъде обжалвана, одобрявайки или отхвърляйки искането, и това означава, че съдът не трябва да пише становище. Това, което НЕ означава, е, че искането, отправено от името на президента Тръмп да спре изборната измама, е спорно, въпреки фалшивото извъртане на CNN и други масови медии. Всичко това беше победа за президента Тръмп и всеки друг, който вярва в откритото управление.

Повече не съм изненадан от анти-Тръмп новините, идващи от подобни на CNN. Но не мога да си представя защо лидерите на Републиканската партия в Пенсилвания предполагат, че няма причина да се смята, че при преброяването на гласовете в Пенсилвания се случва нещо нередно или измамно.

Ако това беше вярно, защо тогава градската управа, контролирана от демократите, щеше да работи толкова усилено, за да държи републиканците извън помещението, където се броят тези гласове? В свят, в който всеки автомобил, който се движи по улицата, е на видео, защо цялото това преброяване не се извършва посред бял ден, под зорки погледи? Какво имат да крият?

Други хора са събрали значителни доказателства, че наистина има какво да крият, включително този видеоклип

показващ, наред с други неща, кадри с държавни служители, носещи маски на Джо Байдън, попълващи празни места във вече подадени гласове за изпращане по пощата. Изслушването, на което присъствах, не беше свързано с това, а с условията, които го правят възможно.

Никой, който иска легитимно преброяване на гласовете, не трябва да държи наблюдателите извън стаята, където се броят гласовете. И все пак по някаква причина град Филаделфия изпрати трима адвокати, включително самия градски юрисконсулт, на изслушване, за да се опитат да убедят федерален съдия, че дори не бива да си прави труда да обръща внимание на искането на президента Тръмп.

За щастие федералният съдия не послуша този съвет и принуди Изборната комисия да постъпи правилно. Наричам това солидна победа за всички – с изключение на тези, които имат какво да крият. По някаква причина цялото това укриване се правеше от демократите за Байдън.

Автор: Джером М. Маркус, адвокат на частна практика във Филаделфия [Пенсилвания]
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

Jerome M. Marcus

Jerome M. Marcus

ПО ТЕМАТА

Предварителни резултати от изборите без фалшификациите на Демонкратите (ГРАФИКА)

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница