/

Б.Б. ли е на записа? Премиерът срещу алгоритъма! DEEPFAKES (ВИДЕО)

Обещаните в клипа линкове:
1- Отворения код на безплатната програма на Google (и партньорите им) за прихващане на DEEPFAKE /дийпфейк/ аудио записи и гласове – https://github.com/dessa-oss/fake-voice-detection

2- Методиката за оценка истински ли е звукозапис или резултат на deepfake / изкуствен интелект? – https://www.asvspoof.org/

Компании предлагащи софтуер за създаване deepfake глас / запис:

1- https://www.descript.com/

2- https://www.welcome.ai/lyrebird

3- https://studio.lovo.ai

Създавам клипа след като Бойко Борисов се ЗАКЛЕ, че не е той на записа! Възможно ли е записа на Борисов да наистина фалшификат и какви са вариантите това да се направи технически. Игри с актьори, монтаж, DEEPFAKES /дийпфейкс/? Това видео изследва вариантите изтеклите записи на Бойко Борисов да са фалшификат, измама и DEEPFAKE.
Отговорът в клипа
Бъдете здрави.

Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ

ВИДЕО:

Предишна Статия

Какво става в България? От месеци наред върви жестока, безкомпромисна битка на различните кланове на мафията. В тази битка те използват всички свои ресурси: властови, политически, съдебни, медийни, експертни, икономически и т.н. Защо се разгоря тази битка?

Следваща Статия

Радев: Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата. Мутри, вън! Божков от Дубай: Дойде моментът. Всички пред Президентството! (ВИДЕО)

Последно от България

Don`t copy text!