ВИДЕО: Единственият парад! Държава, начело с истински държавник, а е само 9 000 000 души..

/

ВИДЕО:

 

ЛУКАШЕНКО ПРОГОНИ КОРЕСПОНДЕНТА НА РУСКИЯ „ПЪРВИ КАНАЛ“ ОТ БЕЛАРУС

Пресслужбата на руския „Първи канал“ потвърди факта, че е прогонен кореспондентът му от Беларус, а цялата снимачна група е лишена от акредитации в страната. От пресслужбата нарекоха тези действия на белоруските власти „абсолютно неоснователни“.

По-рано външното министерство на Беларус лиши от акредитация снимачната група на руския „Първи канал“ след историята с коронавируса в републиката. Във ведомството твърдят, че „това решение е взето във връзка с разпространяването на информация, което не отговаря на действителността“.

През април президентът на Беларус Александър Лукашенко критикува руските СМИ за невярното отразяване на борбата с коронавируса в републиката. Той посочи, че Беларус има свой път в борбата с т.нар. епидемия. Беларус е една от малкото страни в света, които не въведоха мащабни ограничителни мерки заради вируса.

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times