ВИДЕО: Единственият парад! Държава, начело с истински държавник, а е само 9 000 000 души..

/

ВИДЕО:

 

ЛУКАШЕНКО ПРОГОНИ КОРЕСПОНДЕНТА НА РУСКИЯ „ПЪРВИ КАНАЛ“ ОТ БЕЛАРУС

Пресслужбата на руския „Първи канал“ потвърди факта, че е прогонен кореспондентът му от Беларус, а цялата снимачна група е лишена от акредитации в страната. От пресслужбата нарекоха тези действия на белоруските власти „абсолютно неоснователни“.

По-рано външното министерство на Беларус лиши от акредитация снимачната група на руския „Първи канал“ след историята с коронавируса в републиката. Във ведомството твърдят, че „това решение е взето във връзка с разпространяването на информация, което не отговаря на действителността“.

През април президентът на Беларус Александър Лукашенко критикува руските СМИ за невярното отразяване на борбата с коронавируса в републиката. Той посочи, че Беларус има свой път в борбата с т.нар. епидемия. Беларус е една от малкото страни в света, които не въведоха мащабни ограничителни мерки заради вируса.

Последно от ВИДЕО

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще