ВИДЕО: Пазители на призмата |СЪБИТИЕ 1| 18 април 2022 (БГ СУБ) ОБНОВЕНА – ВИДЕА

На 12 април 2022 имаше събитие, близко до описаното в това видео. Няколко ключови думи се повтарят – бомба, Ню Йорк, атака. Дали конспираторите не са избързали със събитието на 18 април, защото информацията се разпространява? Вие преценете.

Защо преценихме, че тази информация си заслужава да се сподели?

Гледахме интервюто на канала Inspired (чиито видеа сме превеждали в миналото) с Франк Джейкъб, филмов директор и изследовател, който в момента получава информация за Пазителите на Призмата и ги изследва. Изгледахме и трите видеа, които пазителите са публикували до момента (ще ги преведем скоро) и доста от нещата, които казват ни звучат логични, възможни или сме ги чували от поне два други източника. Те също дават специфични дати и събития, с които лесно можем да проверим истинността на думите им. Разбира се, ще имаме и предвид, че е възможно тези събития да не се случат ако сме/са успели да ги предотвратим.

Едно от посланията, с които резонираме с тях, е, че наистина ако информацията за плановете на глобалистите се разпространи и повече хора знаят и говорят за техните истински действия, то те или ги отлагат, или се отказват от тях. Свидетели сме на много такива случаи, един, от които е спирането (поне за сега) на натиска за в-ни и сертификати.

Във връзка с това, препоръчваме да гледате филма Knowing (Предсказанието) с Никълъс Кейдж! Според Ashayana Deane е възможно нещо подобно да се случи със Земята, тъй като слънцето ни умира (затова има повече слънчеви изригвания). Тя успешно предрече случващото се в 2019 и насам.

Дали това е научна фантастика или истина, предстои да разберем. Споделете и предупредете!

ВИДЕО

Превод и източник: Отвъд Оградата

ДОПЪЛНЕНИЕ 

ВИДЕО

 

ВИДЕО

 

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница