ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

 

ФДА

Как презентацията на една експертна конференция, проведена от американския регулаторен орган, одобряващ ваксините, зашлеви звучен шамар с опакото на ръката през лъжливите мутри на Кунчевци, Кантарджиевци, Балтовци, Иван-Маджаровци, Коста-Костовци и прочее безотговорни особи, които гастролират в медиите повече като амбулантни търговци, отколкото като лекари

FDA отлично знаят, че новите ваксини ще причиняват вреди като всички други ваксини досега

Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) са провели среща, в която се е коментирала готовността на агенцията и на Центъра за превенция и контрол на заболяванията да мониторират пазара след масовото ваксиниране с ковид ваксината.

Документът по-долу:

  1. Това не е листовка на никоя ваксина.

  2. ФДА са разписали какви нежелани реакции очакват, защото почти всички тези нежелани реакции са във всяка една листовка.

  3. Идеята на документа е ФДА да покажат, че “са готови” да следят нежеланите реакции в реално време, знаят какви биха могли да бъдат, имат опит от проследяване на неизтествани ваксини от предишни епидемии.

Документът ясно показва какви странични реакции очакват официалните институции в САЩ, които ще мониторират постмаркетинг. Какво ще пише в оригиналните листовки обаче, остава мистерия.

666

📌 FDA: Очаквани нежелани странични ефекти на предстоящите Ковид-ваксини.
(Проект. Подлежи на редакция).

💉1. Синдром на Гилен-Баре – остра автоимунна реакция. (Автоимунно възпалително заболяване на периферната нервна система, проявяващо се с вели парези, нарушения в чувствителността и вегетативни разстройства)

💉2. Остър дисеминарен енцефаломиелит-възпалителен процес, засягащ бялото мозъчно вещество на главния и гръбначния мозък.

💉3. Напречен миелит-засягане на целия напречник на гръбначния мозък на определено ниво, в един или няколко гръбначно мозъчни сегменти.

💉4. Енцефалити, Миелити, Енцефаломиелити, Менингоенцефалити, Менингити и Енцефалопатии.

💉5. Конвулсни припадъци.

💉6. Удар.

💉7. Нарколепсия и Катаплексия.

💉8. Анафилаксия-остра алергична реакция.

💉9. Остър Инфаркт на Миокарда.

💉10. Миокардит-Перикардит.

💉11. Автоимунно заболяване.

☠️12. Смърт.

💉13. Проблеми при бременност и след родилни проблеми.

💉14. Други остри демиелинизиращи заболявания (на мозъка).

💉15. Неанафилактична алергична реакция.

💉16. Тромбоцитопения-тромбоцитна недостатъчност.

💉17. Дисеминарна Вътресъдова Коагулация.

💉18. Венозна тромбоемболия.

💉19. Артрит и Артралгия.

💉20. Болест на Кавазаки-остър системен васкулит, което означава, че има възпаление на стената на кръвоносните съдове, което може да прогресира към дилатации (аневризми) на всяка една от средните артерии в тялото, главно на коронарните артерии.

💉21. Мултисистемен Възпалителен Синдром при Деца.

💉22. Заболявания вследствие на ваксина.

Линк към оригиналния документ на FDA:
Vaccines and Related Biological Products Advisory
Committee October 22, 2020 Meeting Presentation

Линк към страницата на FDA, където е качен документът:
https://www.fda.gov/

Информиран избор

ДОПЪЛНЕНИЕ

Центърът за превенция и контрол на заболяванията в САЩ (CDC) вече ще отчита за пострадали от ковид ваксини само хора, които са били хоспитализирани или са умрели след интервенцията (т.нар. пробив във ваксинацията)

 Промяната влиза в сила от 14 май. Това означава, че всички други доклади няма да се разглеждат, например ако човекът е имал силно неразположение, но си е останал вкъщи. Така щели да информират обществеността по – адекватно. Четем нататък в сайта на агенцията:

– Пробив във ваксинацията е очаквано събитие. Няма ваксина, която на 100% да предпазва от болест (е, как нали за ковид бяха на 100% ефективни?). Очакваме малък процент от хора, които въпреки че са ваксинирани, ще се разболеят от ковид, ще бъдат хоспитализирани и ще умират от болестта.
– Очакват се и асимптоматични инфекции сред ваксинираните (уви, те няма да бъдат отчетени явно)
– Има ❗️НЯКОИ ❗️доказателства, че ваксините могат да направят болестта не толкова тежка (в превод я е така, я не е)
– Настоящите данни ❗️ПРРЕДПОЛАГАТ❗️,че ваксините пазят срещу повечето щамове в Щатите, но различните щамове ще доведат и до тези пробиви във ваксините (в превод уж пазят, ама не пазят)
– Накрая агенцията препоръчва на напълно ваксинираните да продължат да спазват всички мерки – дистанции, макси и т.н
Според официалната статистика на СДС случаите на доказани пробиви във ваксините до април 2021 са 9245. От тях 132 са с летален завършек (20 от тях са асимптоматични или несвързани с ковид – каквото и да значи асимптоматични в случая.
https://www.cdc.gov/…/health…/breakthrough-cases.html

Имате K19-ваксинация? Няма повече полети! (ОБНОВЕНА)

За да разберете колко е безопасна ваксината – поискайте да си направите застраховка „живот“ преди ваксинацията

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

8 430 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ и 354 177 увреждания: Европейска база данни за нежелани лекарствени реакции за COVID-19 „Ваксини“

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times