Facebook.com/RealBenGarrisonCartoons

ВНИМАНИЕ – Конспирацията свърши! Имплантиран идентификатор за „Ваксинационен пакет“: Парламентът на Германия е ратифицирал цифровата „Програма ID2020“ на Бил Гейтс

Тревожни новини. В Германия Парламентът (Бундестаг) ратифицира на 29 януари 2021 г. изпълнението на програмата ID2020.

Автор: Петер Кьониг

Програмата включва централизирано общо електронно събиране на данни на всеки гражданин, до което всяка държавна агенция, полиция – а вероятно и частният сектор – ще имат достъп.

То обхваща всичко, което е известно за отделен гражданин, към момента до 200 точки на информация и евентуално повече с течение на времето – от вашата банкова сметка до вашите навици за пазаруване, здравни досиета (ваксинационни записи, разбира се), вашите политически наклонности, вероятно дори вашите навици за запознанства и други записи от личната ви живот.

Програмата ID2020 е разработена от Бил Гейтс като част от „Ваксинационния пакет“. Тя е подкрепена от Фондация Рокфелер, Accenture, Световния икономически форум и GAVI (Глобален алианс за ваксини и имунизация, сега просто наречен Vaccine Alliance), също творение на Гейтс (2001), със седалище в Женева, Швейцария.

GAVI се намира в съседство със СЗО. GAVI се нарича публично-частно партньорство,

Публичната част е СЗО, плюс редица развиващи се страни;

Частните партньори са, разбира се, поредица от фармацевтични компании, т.е. Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co. … и Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

Германският извънправителствен Корона комисия, състояща се от стотици лекари, вирусолози, имунолози, университетски преподаватели – и юристи, включително д-р Райнер Фюлмих, съосновател на Комисията, има специални опасения, че настоящите Ковид ваксини (на Пфайзър и Модерна), може да включват наночастици, които могат да бъдат достъпни за електромагнитно излъчване, т.е. 5G и последващите 6G.

Именно това се предвижда в „Програма ID2020“, в който Бил Гейтс и GAVI са играли основна роля, и в този случай ID2020 може да бъде имплантиран с ваксина и да бъде достъпен дистанционно от компютри, роботи или алгоритми с електромагнитна ориентация (вж. , на немски език „Ефективност и опасност от настоящите ваксинации срещу Ковид в Германия с иРНК ваксини, покрити с наночастици – Корона комисия, Германия 37ма конференция“ (31 януари 2021 г.)
Приемането на Програма ID2020 все още трябва да бъде одобрено от Федералния съвет на Германия, но има малък шанс Съветът да го отхвърли.

Програма ID2020 в Швейцария

По същия начин, в Швейцария, Програма ID2020 – изцяло електронен документ за самоличност – свързващ всичко с всичко на всеки отделен гражданин ще излезе на общо гласуване на 7 март 2021 г.

И това не е всичко. Швейцарското правителство иска да възложи управлението на Програма ID2020 на частния сектор – невероятно !!! – Представяте си банка или застрахователна компания, която се занимава (и продава) вашите данни !!! – Само си представете какво ще се случи с вашата лична информация – немислимо.

В дългосрочен план – кой знае колко дълго – както е предвидено от Бил Гейтс, свойствата за електронен идентификатор – т.е. електромагнитно поле (EMF) – ще бъде имплантирано в тялото ви, или заедно с ваксина – може би вече се случва с Ковид ваксините, или отделно под формата на инжекционни наночипове.

Ранните изпитания бяха проведени в средата на миналата година в училищни класове в отдалечени села в Бангладеш.

Тъй като самодоволните швейцарци са такива каквито са, е много възможно, ако не вероятно, предложението на правителството да бъде прието на 7 март. Тогава какво?

Това ли е началото на приемането на изцяло дигитализирания Дневен ред ID2020 в цяла Европа, по света?

Или – може би други държави от ЕС вече тихо и тайно – без зададени въпроси – са предвидили да включат Дневен ред ID2020 в своята конституция.

За повече подробности за Програма ID 2020 – вижте по-долу.

Коронавирус пандемията Ковид19: Истинската опасност е „Програма ID2020“
От Питър Кьониг, 26 април 2020 г.

След като всеки гражданин на планетата – според Бил Гейтс – около 7 милиарда плюс ще бъдат чипирани с идентификатор, контролът на един малък глобалистки елит ще бъде почти пълен.

С електромагнитно поле и с 5G / 6G електромагнитни вълни, позволяващи доставяне и достъп до данни в тялото ви – контролът над всеки човек е почти пълен. „Почти“ се отнася до планирания достъп до вашите мозъчни вълни.

Предполага се, че това се случва чрез Мозъчен Компютърен Интерфейс (Brain Computer Interface – BCI), наречен Neurаlink (https://neuralink.com/) – разработен от Илон Мъск. (вижте видеоклипа)

Той представя интерфейс на електронни вълни с човешкия мозък, който дотогава ще бъде преобразуван в електромагнитно поле (EMF), така че да може да получава цифрови команди, които ще влияят на поведението ни, или може да бъде изключен – почивай в мир – което може би е най-удобно за Глобалния Кабал.

Нека не позволяваме това да се случи.

Питър Кьониг е геополитически анализатор и бивш старши икономист в Световната банка и Световната здравна организация (СЗО), където работи повече от 30 години по въпросите за водите и околната среда по целия свят. Той изнася лекции в университети в САЩ, Европа и Южна Америка. Пише редовно за онлайн списания и е автор на Implosion – Икономически трилър за война, унищожаване на околната среда и корпоративна алчност; и съавтор на книгата на Синтия Маккини „Когато Китай киха: От блокирането на коронавируса до глобалната политико-икономическа криза“ (Clarity Press – 1 ноември 2020 г.).

Питър Кьониг е научен сътрудник на Центъра за изследване на глобализацията.

Източник: The Liberty Beacon
Превод: Измамата Ковид19

ПО ТЕМАТА

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

 

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Има ли чип във ваксината? Чипът във ваксината (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Всичко това не го казват „конспираторите“, а самият Борис Джонсън! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ВИДЕО: Израел планира да чипира населението си (ОБНОВЕНА) Израел ще сканира генетично жигосания добитък

 

Чипираха ни като говеда ! (ВИДЕА)

 

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

 

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Съдят Pfizer – Патент за дигитален контрол на тестваните и инжектираните за СОVID чрез 5G мрежата и суперкомпютър: Заразяването с СОVID е ставало чрез наночастици и РНК инжектирането също се прави с наночастици и РНК (ПАТЕНТИ+ВИДЕО-БГ СУБ)

Още малко инфо за „ваксиналната“ вакханалия с биологичното оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

Поредната “конспирация“ отива в коша.. Документ на Pfizer потвърждава наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни