Ваксината в ролята на бъдеща полиция, за да реализират психопатите тотален контрол (ВИДЕО)

/

Капитализмът е култ към мъртвите вещи и произведе милиони зомбита, които отдавна прекъснаха връзката със своята човешка природа и се превърнаха в роботи, които се стремят да трупат „мъртви вещи“, за да запълнят празнотата в душата си. Това даде възможност на психопатите да се развихрят и да свалят маските от лицата си. Целта им е тотален контрол над масите – 24 часа в денонощието, нонстоп. В случай, че допуснем това да се реализира бъдещето ще бъде по-мрачно и от най-мракобесните години на Средновековието. Мнозина твърдяха, че идеята, че ще бъдем чипирани е конспиративна теория и осмиваха тези, които го казваха. Нека видим една статия от connectiv.events, фактите, които са предоставени там и ако на някой му е още смешно и твърди, че това е теория на конспирацията, значи има спешна нужда от психиатър.

Бил Гейтс

Ето и самата статия:

Проект, финансиран от Бил Гейтс, има за цел да осигури невидима квантова татуировка, скрита във ваксината срещу COVID 19 , за да съхрани вашата история на ваксинация

Изследователите показаха, че ново багрило, което се състои от нанокристали, наречени квантови точки, може да остане под кожата поне пет години, където излъчва близка инфрачервена светлина, която може да бъде засечена от специално оборудван смартфон.

Учени от Масачузетския технологичени нститут (MIT), финансирани от Бил Гейтс, са разработили таен метод за регистриране на напредъка на вашата ваксинация: те съхраняват данните в модел на багрило или мастило за татуировки, които са невидим с просто око и се слагат се под кожата с помощта на ваксината.

„Тази технология може да позволи бързото и анонимно събиране на историята на ваксинацията на пациента, за да гарантира, че всяко дете е ваксинирано“, казва Kevin McHugh, бивш постдокторант в MIT, който сега е асистент по биоинженерство в университета Райс. (Rice University)

Изследователите показаха, че новото им багрило, което се състои от нанокристали, наречени квантови точки, може да остане под кожата поне пет години, където излъчва близка инфрачервена светлина, която може да бъде засечена от специално оборудван смартфон.

McHugh и бившият гостуващ учен Lihong Jing са водещите автори на изследването, което днес се появява в Science Translational Medicine.

Ана Jaklenec, изследовател в Института на Koch за интегративно изследване на рака в MIT и Robert Langer, професор в David H. Koch Institute в MIT, са основните автори на изследването.

За да създадат медицинска документация за „онлайн пациент“, изследователите разработиха нов тип квантови точки, базирани на мед, които излъчват светлина в близкия инфрачервен спектър. 

Точките са с диаметър само около 4 нанометра, но са капсулирани в биосъвместими микрочастици, които образуват сфери с диаметър около 20 микрометра.

Това капсулиране позволява на багрилото да остане скрито под кожата, след като е инжектирано с ваксина.  

1

Изследователите са проектирали багрилото им да се прилага с лепенка с микроигли, вместо с традиционна спринцовка и игла.

2

Микроиглите, използвани в това проучване, са направени от смес от разтворима захар и полимер, наречен PVA, както и багрилото с квантови точки и ваксината.

Когато пластирът се залепи за кожата, 1,5-милиметровите микроигли частично се разтварят и освобождават полезния си товар в рамките на около две минути.

Чрез селективно зареждане на микроиглите с микрочастици, лепенките доставят модел в кожата, който е невидим с невъоръжено око, но може да бъде сканиран със смартфон с отстранен инфрачервен филтър.

Пластирът може да се регулира, за различни модели, за да отговарят на вида ваксина, която се прилага.

„Възможно е този„ невидим “подход един ден да създаде нови възможности за съхранение на данни, биосензор и приложения на ваксини, които биха могли да подобрят медицинското обслужване, особено в развиващите се страни“, казва Лангер.

В статия, публикувана на 18 декември 2019 г. в Scientific America, озаглавена „Невидимо мастило може да хвърли светлина върху това дали децата са били ваксинирани“, авторът Карън Уайнтрауб обяснява, че в не толкова далечното бъдеще ваксинациите ще бъдат придружени от татуировка с невидимо мастило. „Според тестове върху кожа на свине и плъхове и човешка кожа, боята трябва да издържи до пет години.“

Според проучването системата – която все още не е тествана върху деца – ще предложи бърз и лесен достъп до историята на ваксинацията, ще избегне риска от грешки при въвеждане и малко ще увеличи разходите и риска от процедурата “, се казва в изследването.

Вече има планове да се използва тази невидима квантова татуировка, скрита във ваксината срещу коронавирус. Според изследване, озаглавено Квантови точки като обещаващ инструмент за борба с COVID-19:

„Разработването на антивирусни наноматериали чрез повърхностна технология с повишена специфичност може да се окаже ценно в борбата с този нов вирус.“

„Квантовите точки (QD) са многослойни активни съставки със способността да се борят / инхибират активността на вируса COVID-19.“ 

Друг проект, финансиран от Бил Гейтс, ще създаде вашата цифрова идентичност въз основа на вашите предишни ваксинации.

Trust Stamp е базирана на ваксинация програма за цифрова идентичност, финансирана от Бил Гейтс и внедрена от Mastercard и GAVI, която скоро ще свърже вашата биометрична цифрова идентичност с вашата информация за ваксинацията.

Програмата, за която се казва, че „се развива, докато се развиваш“, е част от „Глобалната война срещу парите“ и има потенциал за двойно използване за целите на наблюдението и „предсказуема полиция“. Вашата ваксинационна история.

Тези, които може да не желаят да бъдат ваксинирани, могат да бъдат изключени от системата въз основа на тяхната надеждност.“

В новото НЕнормално, тези, които приемат да бъдат ваксинирани ще се превърнат в дигитални овце. Нормалните хора ще бъдат изключвани от системата. 

Имаме няколко опции – или да спрем сега психопатите или пък да се разделим – нормалните хора да живеят по човешки на един континент или два, а тези, които искат да загубят човешкия си облик да се оставят в ръцете на психопатите да ги манипулират. 

Какво ще изберем зависи от нивото на лична осъзнатост. 

  •  Таня Тодорова, On a Real case

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЯ

ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times