Ваксината – как СЗО фалшифицира пандемия, за да продава ваксини (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Имаме си работа с психопати, които успешно са овладели правителства и медии!
Ваксината – как СЗО фалшифицира пандемия, за да продава ваксини.
През 2009 г. W.H.O промени дефиницията си за „пандемия“, за да създаде изкуствена паника и да продаде милиарди дози непроверени грипни ваксини, унищожавайки поне 1300 млади живота.
Този брилянтен кратък видеоклип от Children’s Health Defense кратко обобщава корумпираната трагедия на ваксината H1N1 и как тази ситуация трябва да служи като предупреждение за целия свят днес.
Кратко резюме:
Правителствата по цял свят подписват „спящи договори“ с фармацевтични фирми за закупуване на грипни ваксини в случай на пандемия.
През 2009 г. Световната здравна организация промени официалната си дефиниция на „пандемия“ в много по-свободен вариант (без изискване някой да е починал).
Само седмици по-късно те обявиха грипа H1N1 за „пандемия“, въпреки незначителния брой смъртни случаи.
Това активира „спящите договори“ на стойност милиарди.
Правителствата бяха законово задължени да изкупуват и разпространяват непроверени ваксини срещу грип.
Ваксините са причинили сериозни, доживотни странични ефекти при над 1300 деца.
Правният имунитет означава, че никоя фармацевтична фирма не е платила обезщетение, вместо това репарациите са платени от данъкоплатците
Много от учените, посъветвали СЗО да обяви пандемия, по-късно бяха разкрити, че имат финансови интереси при производителите на ваксини.

  • Таня Тодорова

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

СЗО няма нищо общо със здравеопазване…

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще