Ваксината – спасение или оръжие? Зад СОVID-19 се крие сянката на Бил Гейтс! Искат ли “Господарите на парите” да наложат властта си над света, чрез всеобща тайна чипизация

/

Да си дойдем на КОВИД-19 думата! Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие

https://youtu.be/2ZKnySYCXJ8

ЛИНКОВЕ

Бил Гейтс: Животът може да се нормализира, само когато се осигури ваксина срещу COVID-19

2010:  https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript

2012:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3340307/

https://www.doctoronline.bg/articles/6306/Nov-metod-za-kontracepciya-chrez-ultrazvuk

2015: https://thebulgariantimes.com/Фондацията-на-Бил-Гейтс-обявява-микро/

2019: https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

2019: https://www.ccn.com/bill-gates-predicted-coronavirus-like-outbreak-in-2019-netflix-documentary/

2020;

Валентин Катасонов е доктор на икономическите науки, член-кореспондент на Академията по икономически науки и предприемачество, професор в катедрата по международни финанси МГИМО, председател на Руското икономическо общество “Шарапов”, автор на 10 монографии (в това число “Велика държава или екологична държава?” (1991), “Проектното финансиране като нов метод на организация на инвестициите в реалния сектор на икономиката” (1999), “Бягство на капитала от Русия” (2002), “Бягство на капитала от Русия: макроикономически и валутно-финансови аспекти” (2002)), и много статии.

Роден е през 1950 г. Завършва МГИМО (1972). През 1991-1993 г. е бил консултант на ООН (Департамент по международни икономически и социални проблеми); през 1993-1996 г. — член на Консултативния съвет при президента на Европейската банка за реконструкция и развития (ЕБРР); през 2001-2011 г. — завеждащ катедра по Международни валутно-кредитни отношения МГИМО (У) МИД, Русия.

Доста много признаци затова, че „Господарите на парите“ (главните акционери на Системата на Федералния резерв на САЩ), се стремят да установят пълна власт над света. Накратко казано, от „стопани на парите“, искат да се превърнат в „стопани на света“. Всички свои действия, насочени към изграждане на Новия световен ред, те прикриват зад „красиви“ думи, че всичко се прави заради „благополучието на човечеството“.

Такива „грижи“ за човечеството се явяват например инициираните от „Господарите на парите“ международни програми по борба със „затоплянето на климата“; контрол над раждаемостта; борба с международния тероризъм и т.н. Още едно направление „благородна“ дейност се налагана от световния елит – цифровизацията на всички страни от живота на обществото (финанси, икономика, образование, здравеопазване, култура и др.). За тази цифровизация вече писах много. В частност, може да се спомене моята книга: „Светът под хипноза на числата, или Пътят към в електронния концлагер“ (М.: Библиотека РЭО им. С. Ф. Шарапова, 2018).

Както може да се досетите по самото име на книгата, в нея стигам до извода: лукавите увещания на световния елит за удобства и изгоди от цифровизацията, са призвани, в крайна сметка, да хванат отделни народи и цялото човечество в „цифровия капан“, или в „световния електронен концлагер“. С помощта на „цифрите“, световният елит планира преди всичко, да установи контрол над поведението и  живота на човека.

Днес, разработките в областта на цифровите (информационно-компютърни) технологии, са достигнали толкова далеч, че е възможно вече да се контролират не само действията на човека, но даже и неговите мисли. В крайна сметка, в Китай вече имат такива технологии, които може да се нарекат „детектори на лъжата“, но за проверка на човека не са нужни датчици и кабели. Дори сам човек може, даже, без да подозира, да се подлага на „тестване“.

Във всички варианти за създаване на световен електронен концлагер, задължително условие се явява цифровата идентификация на човека. През последните 20-30 години (особено след събитията на 11 септември 2001 г.) активно се обсъжда такъв начин на цифрова идентификация на хората като вграждане в тялото на човека на електронен микрочип. Такова чипиране позволява на Големия Брат не само да вижда всички хора, но при необходимост и да ги управлява.

С помощта на изпращаните към електронния микрочип сигнали може да се предизвиква чувство на болка, замъгляване на разсъдъка, да се предизвиква слепота, глухота и т.н. Днешните технологии позволяват не само да се „блокира“ човекът, но и да се накара да действа в нужното за Големия Брат направление. Т.е. от човека може да се направи биоробот или киборг. Още една крачка към това да се обезпечи ефективно управление на хората, трябва да стане отказването от наличните пари. Дигиталният човек ще бъде привързан към банкова сметка, в случай на необходимост, Големият Брат може да блокира човека чрез неговата сметка и да го обрече на гладна смърт.

Технически всичко е вече отдавна проработено. Най-решаващото място в проекта за построяването на електронния концлагер, са индивидуалните микрочипове. Няма да им се удаде обаче да постигнат тотално обхващане на населението с такива микрочипове. Народът интуитивно чувства, заради какво се прави всичкото това, и се съпротивлява. Има разбира се и доброволци. Към тях може да се добавят и затворниците, умствено болните, военнослужещите и още някои категории хора, на които в задължителен порядък прави чипизация, т. е. принудително. Но даже в САЩ, където властта от края на миналия век вече „налага“ масова чипизация и заплашват хората с углавна отговорност и затвор, ефективността на усилията, в крайна степен, не е висока.

Ваксинация за чипизация

Новият натиск върху народа от страна на властимащите (особено в САЩ и Западна Европа) започва с първите дни на новата 2020 г. Както се досещате, затова способства истерията около коронавируса. Появиха се редица допълнителни силно действащи аргументи в полза на масовата чипизация.

На първо място, при условията на пандемия (а сегашната пандемия, може да се предполага, няма да е последна), властта трябва да има пълна информация за състоянието на здравето на всеки човек, включително информация затова, какви ваксини са му били направени. И  всеки един проверяващ ще може с едно натискане на клавиша на компютъра, да получи такава информация, ако разбира се, у човека бъде имплантиран микрочип, който да го свързва с централизирана база данни.

Второ – такъв микрочип позволява на Големия Брат да следи всяко преместване на човека, неговите контакти с други хора, а също да идентифицира местонахождението му във всеки един момент от времето (в случай, че на човека му се наложи спешно да бъде изолиран, ваксиниран т.н.).

На трето място, микрочипът ще действа като предавател, който ретранслира в централизирана база данни сведения за физическото състояние на човека (на първо място, за температурата на тялото).

По такъв начин, чипизацията и ваксинацията, са тясно свързани помежду си теми. До неотдавна много хора са възприемали тази връзка по следния начин: чипизацията е нужна за ваксинацията. А днешната пандемия променя местата на всичко: ваксинацията става средство за чипизацията. На първо място излиза ваксинацията. За чипизацията властите неочаквано започнаха да мълчат.

От началото на годината в средствата за масова информация се появиха неизмеримо количество материали (статии и изказвания) по темата за ваксинацията. Към официалните изявления на чиновниците на отделните държави и международни организации (особено ВОЗ) затова, че човечеството ще бъде спасено от чумата на коронавируса от ваксините, (които всеки момент ще бъдат разработени и ще бъдат предоставени за спасяване на хората), с доверие се отнасят далеч не всички. Много честни и смели експерти справедливо отбелязват, че у тези, които се занимават с прокарване на ваксини по света, истинските цели са съвършено различни, отколкото декларираните. Тези цели са две:

Първо,

забогатяване

Фармацевтичните компании разчитат на ваксините, за да заработят с милиарди. Долари, евро, фунта стерлинги, швейцарски франкове и т.н.

Второ,

убийство

„Господарите на парите“ се стремят да отпратят на Оня свят милиарди хора. Граждани на всички страни по света, включително и онези, които се отнасят към  „златния милиард“. В крайна сметка, на планетата трябва да остане само един милиард души. Такива са „препоръките“ на Римския клуб. И едва ли този милиард може да бъде наречен „златен“. „Златен“ в него ще бъде само един милион, вчерашните „господари на парите“, а от днес „господари на света“. А за тях ще работят останалите 999 милиона.

Оказва се обаче, че ваксинацията има още една цел, за която знаят само тесни специалисти. Преди няколко години за борба с онкологичните заболявания бяха разработени ваксини с използването на достиженията на нанотехнологиите. Появи се ново поколение медикаменти, получили названието нановаксини. Приставката „нано“ означава възможно най-малка величина — една милиардна част (10 в минус на девета степен). В нановаксините се използват най-малките частици, които й създават необходимия лечебен ефект (впрочем, има достатъчно голямо количество опоненти, считащи, че дългосрочните последствия от нановаксините върху здравето на човека още не са изследвани).

Но нас сега не  ни интересува медицинската страна на въпроса. Работата е в това, че нановаксината може да се използва в качеството на своеобразен троянски кон. Заедно с нановаксината в тялото на човека може да се вкара свръхминиатюрен микрочип, който се явява нановещество. Човекът, съгласявайки се на ваксинация, даже няма да знае, че в него едновременно са внедрили и наночип. Оказва се, че разработката на такива троянски коне започнала още в нулевите години, при което главно място в създадения продукт заемал наночипът, а нановаксината била длъжна да изпълни ролята на своеобразно прикритие.

В едно електронно издание в САЩ, специализирано в разобличаването на плановете на американската и международната „медицинска мафия“ („Prevent Disease.Com“), още през 2009 г. се появява статия: „Are Populations Being Primed For Nano-Microchips Inside Vaccines?“ („Подтиква ли се населението към приемане на нано-микрочипове, скрити във ваксините?“). Както се отбелязва в посочената статия, още в последните години на ХХ век се е удало да бъдат разработени микрочипове от ново поколение, основани на използването на нанотехнологии. Свръхкомпактни (не по-големи от прашинки, с радиус от порядъка на 5 микромилиметра, което е примерно 10 пъти по-малко от радиуса на един косъм) и не скъпи.

В тази връзка се ражда идеята такива микрочипове да се внедряват в тялото на човека посредством инжекции, капки, ваксинации. И най-добре това да се прави

в момента на появяване на детето на бял свят, още в родилния дом.

За тези, които вече са напуснали границите на родилния дом, напълно пасват пандемиите. А да създава изкуствени пандемии може Световната здравна организация, която вече отдавна е забелязано, че обслужва интересите на международната „медицинска мафия“ и се контролира от „господарите на парите“. Ето какво по-конкретно се казва в посочената по-горе статия: „Стартираният от Световната здравна организация (СЗО) сценарий с пандемията от свински грип като никога най-добре подхожда за пропаганда и принуждаване на населението доброволно да се съгласи за въвеждане на микрочипове чрез нановаксини. Всичко това ще бъде направено под лозунга за „най-висшето благо на човечеството”.

В Устава на СЗО, в нулевите години, бяха внесени някои любопитни изменения. СЗО първоначално може да дава само „препоръки“ на международното общество. Поправка от 2005 г. разрешава на СЗО, в извънредни ситуации, (при тези същите пандемии) да издава не „препоръки“, а „заповеди“, задължителни за изпълнение от всички страни. Нищо чудно че днес СЗО я наричат част от световното правителство. Също така са свалени съществуващите по-рано в документите на СЗО критерии (например, такива, като процент на смъртност сред заразените), позволяващи появяване и разпространение на вирус да се обявява като „пандемия“. Сега

СЗО сама решава, кое е пандемия, а кое не е.

И не е длъжна да обяснява на обществеността своите решения.

В тази връзка, по повод последното решение на СЗО, ще цитирам мнението на Питър Кёниг (Peter Koenig), научен сътрудник към Центъра за изучаване на глобализацията (Centre for Research on Globalization — CRG, Канада), икономист и геополитически аналитик, преди това работещ в Световната банка: „СЗО обяви коронавирус COVID-19 за „пандемия“ — при положение, че няма и най-малка следа от пандемия. При пандемия смъртността от заразяване достига повече от 12%. В Европа нивото на смъртността съставлява около 0,4% или по-малко — с изключение на Италия, която представлява сама по себе си особен случай, когато пикът на смъртността достигна 6%… СЗО по-скоро е получила заповеди „от горе“ — от тези, които също управляват Тръмп и „лидерите“ на Европейския съюз и неговите страни-членки, от онези, които се стремят да управляват света с помощта на силата на „Единния световен ред“.

През 2010 г. Татяна Грачова в своята известна книга „Когато властта не е от Бога. Алгоритми на геополитиката и стратегии на тайните войни на световното задкулисие“, посвещава голяма глава на

ваксинациите като оръжие за масово поразяване.

И още тогава тя пише: „Внедряването на нано-микрочипове във ваксините, е въпрос на най-близко бъдеще“.

Днес, това бъдеще вече настъпи. Пропускайки подробностите, ще кажа, че тогава не успяха, (пандемията от свинския грип A/H1N1, започва точно преди 11 години в Мексико, да я раздуят в световен мащаб, тя малко засегна САЩ, но в лятото на същата тази година напълно се „разсъхна“). И разработките на нановаксините с нано-микрочиповете по онова време все още не излязоха извън пределите на лабораториите. Сега е друго. Целият свят е обхванат от пандемията на коронавируса. И троянските коне, съдейки по много признаци, вече са готови за това, да поразят милиони и милиони хора на планетата.

Сатаната Бил

Днес ние виждаме, как под флага на борбата с коронавируса става обединяване на две изглеждащи по-рано като автономни глобални проекти — проектът „спасение“ на човечеството с помощта на ваксините и проектът за „цифровизация“ на човечеството. Олицетворение на този „синтез“ става известният на всички милиардер Бил Гейтс, устойчиво числящ се към първата тройка на най-богатите хора на Америка.

До края на миналия век името на Гейтс се асоциираше преди всичко с компютрите и „цифровите“ технологии. Нали той е основател и собственик, и ръководител на знаменитата корпорация „Microsoft“. Но незабелязано Бил Гейтс започна да се отдръпва от своя „цифров“ бизнес, създавайки благотворителния фонд (Фонд Бил и Мелинда Гейтс). Основното направление на дейността на Фонда е разработката на ваксини и разпространението на ваксини по целия свят.

Дейността на Фонда се придружава от мощна PR-поддръжка. Милиардерът се представя като

„спасител“ на света от пандемии и всякакви зарази.

Бил е толкова загрижен за съдбата на човечеството, че както съобщават средствата за масова информация, неотдавна напълно е излязъл от капитала на своята рожба Microsoft. Но като човек, прекрасно разбиращ от електроника и компютри, той е призван да обезпечи „органическия синтез“ между „цифрите“ и „медицината“.

Малко хора са обърнали внимание на мероприятие, което е било проведено по инициатива на и с най-активно участие на Бил Гейтс в края на миналата година. 18 октомври 2019 г., в Медицинския център „Джонс Гопкинс” в Балтимор, спонсори, на което са били Световният Икономически Форум и Фондът на Бил и Мелинда Гейтс. В мероприятията взема участие структура, с не съвсем известно на широката публика (все още не) название ID2020.

Оказва се, че това е програма, базираща се на публично-частно партньорство, в нея също участват ООН и нейните специализирани органи, неправителствени организации. От бизнес-структурите следва изрично да се споменат компаниите Microsoft, Accenture, Cisco Systems, Pricewaterhouse Coopers (PwC). Тази програма е предназначена да внедри цифрова идентификация по света, напълно цифровизирайки планетата до 2030 година. От документите на ID2020 научаваме, че особен акцент програмата поставя на цифровата фиксация на човека в момента на раждане (т.е. в родилния дом) и при провеждане на масови ваксинации по време на пандемии.

Алиансът ID2020 е бил съвсем не зле подготвен за срещата в Балтимор. В навечерието на септември, в Ню Йорк, той организира среща на висше ниво под названието „Преход към по-добра идентификация“ („Rising to the Good ID Challenge“). Под „добра“ се има предвид „идентификация“, която се извършва в момента на раждане на човека и в момент на пандемия.

На срещата в Ню Йорк е било съобщено, че пилотният проект за цифрова идентификация през 2020 г. ще се реализира в Бангладеш, в него ще участват много партньори. Но, навярно, главен партньор ще бъде ГАВИ — Глобалният алианс по ваксините и имунизациите и (GAVI — Global Alliance for Vaccines and Immunisation). Той, както и ID2020, е алианс, базиращ се на държавно-частно партньорство, занимаващ се с въпросите на „имунизацията на всички“. Сред главните партньори на ГАВИ са СЗО и фармацевтичните корпорации.

На срещата в Балтимор нейните участници, включително Бил Гейтс, горещо поддържат идеята за „добра идентификации“. Между другото, изказани са пожелания да не се ограничават само с една държава – Бангладеш. Трябва да се започне от най-бедните, а това са десетки страни в Азия, Африка и Латинска Америка. Плюс милиони слабо обезпечени и бездомни в САЩ и Европа. Та се социална група с повишен риск, поради това още в настоящата година трябва да се пристъпи към цифрова идентификация на „низините“ в страните от „златния милиард“.

Между впрочем, на срещата в Балтимор ключово мероприятие става компютърното моделиране в Медицинския център „Джон Хопкинс” на глобална пандемия. Резултатите от моделирането са 65 милиона починали. През януари 2020 г., на ежегодната среща на върха в Давос, МВФ подкрепя програмата ID2020, а неговите участници при закрити врати се запознават с резултатите от „моделирането“ в Медицинския център „Джон Гопкинс”. Как удивително всичко съвпада в една времева точка! Трудно е да се повярва в такива случайни съвпадения. В същото време, когато в Давос се провежда срещата на високо ниво, в китайския град Ухан започва да се разгаря пламъкът на пожара на пандемията с вируса COVID-19.

Сега ще чакаме следващото действие на драматичния спектакъл под название „Пандемия коронавирус“. Действие, когато на сцената ще се появят „спасителите“ на човечеството с ваксините. Аз съм уверен, че такава ваксина вече има и тя чака своето излизане на сцената. Впрочем, по-правилно би било тази ваксина да се нарече „троянски кон“ на „господарите на парите“.

П.П.

Вълненията на американците (особено на тези, които считат себе си за християни и мюсюлмани) във връзка с плановете на ID2020 и GAVI да проведат масова ваксинация и идентификация на населението на САЩ, предизвикват все по-големи протести. На 19 март Бил Гейтс излезе публично с обяснения (чрез информационния ресурс Biohackinfo News). Опитвайки се да успокои публиката, той каза, че въвежданият в човека нано-микрочип, видите ли, щял да има ограничено предназначение и ще позволява само да се отговаря на въпросите: минал ли е даденият човек тестване на предмета на вируса и дали му е била въведена ваксина. Както обаче отбелязват в социалните мрежи противниците на ваксинацията и чипизацията, не може да се има доверие на заявлението на милиардера.

„Свободна преса“, 25.03.2020
Източник: Бизнес онлайн 
Превод: Люсиена Костова, Поглед Инфо 

Бил Гейтс – Какво се крие зад „благотворителността“ на милиардера

Животът е несправедлив – свиквайте!

Уилям Хенри Гейтс Трети – точно така наричат „филантроп номер 1 в света“, е роден преди 65 години във влиятелен клан не само в Сиатъл, но и в целия щат Вашингтон. Неговият прадядо бил член на парламента и кмет на Сиатъл; дядо му по майчина линия бил вицепрезидент на Националната банка в САЩ, баща му – Уилям Хенри Гейтс Втори, известен и много богат адвокат, а майка му – Мери Максуел Гейтс – е първата жена – член на съвета на директорите в First Interstate Bancorp, член на съвета на директорите в Pacific Northwest Bell, U S West Inc. и KIRO-TV в Сиатъл и президент на националния съвет в United Way International.
Клановите връзки много помагат на Бил да стане онова, което е днес.

Той е компютърен гений, създал най-популярното в света програмно осигуряване Windows от корпорацията Майкрософт.

2010 г. е знакова за Бил Гейтс.

От статия, публикувана в списанието „Гардиън“ научаваме, че през 2010 г. Гейтс създал Good Club – „Хубавия клуб“, в който освен него влезли участниците в конференцията, а именно Дейвид Рокфелер, Уорън Бъфет, Майкъл Блумбърг, Джордж Сорос и др. И какъв главен проблем, който публично осветили тези хора, за Планетата имат намерение да решат?

Естествено, пренаселването на Земята

Странно, защо не искат да започнат от себе си? Според много хора този подход е напълно справедлив, ако най-богатите хора на планетата, сериозно обезпокоени за това, че „Земята не е гумена“, с личен пример да посъкратят населението на планетата. Но, разбира се, те не мислят за това, защото положението им позволява да самите те да се смятат за богоизбрани, а трябва да се съкращават само хората от втория сорт, и с такава философия те не се опитват много да скрият своите планове.

Един от членовете на „хубавия клуб“ – Тед Търнър,
собственик на Си Ен Ен, през 1996 г. заявил в интервю, че идеално за Земята е да се съкрати населението й с 95%, т.е. то да остане 300 милиона души. През 2008 г. в интервю за Temple University във ФиладельфиЯ Търнър се поправи и посочи, че съкращаването на населението на Земята трябва да бъде 75%. Той каза: „Имаме много хора. Ето защо имаме глобално затопляне. Трябва да имаме по-малко хора, които да използват по-малко имущество…“

През 2010 г. Гейтс произнася прочутата си реч, която познаваме всички.

Глобалното затопляне, уж предизвикано от антропогенния въглероден двуокис, трябва да се занули и най-лесно това може да стане с обнуляване на населението на Земята.

„Съвършено случайно“ Световната здравна организация е свързана на 80% с парите на мега-корпорациите.

Германският вестник Frankfurter Rundschau пише: „Световната здравна организация загуби своята независимост, тъй като все повече и повече правителства отказват да я финансират…“

Поради много ниското ниво на задължителните вноски на страните членки, Световната здравна организация се оказва в ръцете на фармацевтичната промишленост. Почти 80% от годишния й бюджет, в размер над четири милиарда долара, са от фарма-пожертвувания. На първо място е Фондът на Бил и Мелинда Гейтс, който финансира организацията с 600 милиона долара годишно. Всичките големи фармацевтични компании с представени в управлението на този фонд.

През март тази година основателят на Майкрософт напусна съвета на директорите в компанията, но продължава да работи като съветник на генералния директор на IT-корпорацията Сати Надела.

Един от благотворителните проекти на „филантропа“ Гейтс е разработването на биотоалетни в Африка.

През януари неговият фонд отдели 10 милиарда долара за борба с разпространението на инфекцията от коронавирус и след това отдели още 90 милиона за тази цел.

През март тази година Гейтс попадна сред милиардерите, които най-много пострадаха заради коронавируса. Той загуби 6,5 милиарда долара.

Важно събитие в живота на милиардера е присвояването на титлата „Рицар-Командор на Ордена на Британската империя“ за вложените от него средства в борбата са за намаляване на бедността в света.

Правила на Гейтс

1. Вашата самооценка никого не вълнува. Обществото оценява конкретните постижения.
2. Животът е несправедлив – свиквайте.
3. Ако нещо при вас не се получава, не упреквайте родителите си. Променете отношението си към неуспехите и се учете от грешките си. И престанете да мрънкате. Преди да критикувате родителите си, погледнете обективно себе си.
4. Във филмите и сериалите не показват истинския живот. В реалността вие няма да седите цял ден в кафенетата и да бъбрите с приятели, както в сериала „Приятели“.

Въпреки че е богат, Бил Гейтс никога не е попадал в плен на богатството; той няма златни тоалетни, нито яхти, просто защото не вижда смисъл в тях.

Казват, че по същество той връща на обществото част от средствата, с които обществото купува неговите продукти.
Общата сума, отделена от Гейтс за благотворителност, възлиза на 30 милиарда долара.

През 2019 г. богатството му надхвърли 100 милиарда долара.

Гейтс издава две книги, в които разказва историята на своя успех – „Пътят напред“ и „Бизнес със скоростта на мисълта“.

През 2019 г. Бил Гейтс направи изявление за близкото бъдеще. Според него робототехниката е готова да излезе на ново ниво, а разработването на ваксина ще намали заболеваемостта от рак.

Главният проблем, който според Гейтс стои пред човечеството, е пренаселването на планетата и промяната в климата. И това е един от аспектите в неговата благотворителност.

В речта си на конференцията в Лонг Бийч, Калифорния, през 2010 г. той казва:

„В света днес има 6,8 милиарда души. Този брой ще се увеличи до девет милиарда. Сега, ако ние действително искаме да свършим много работа по новите ваксини, здравеопазването, услугите в областта на репродуктивното здраве, ще го намалим, с 10 или 15 процента…“

С прости думи един от най-богатите хора точно казва, че очаква ваксини, които ще се използват за съкращаване прираста на населението.

„Фондът Бил и Мелинда Гейтс“ е член основател на Глобалния алианс за ваксиниране и имунизиране, който е в партньорство със Световната банка, Световната здравна организация и производителите на ваксини. Основната цел на алианса е ваксиниране на всяко новородено дете в развиващия се свят.

Много експерти предполагат, че истинската цел на ваксинирането е отслабване на имунитета на хората и превръщането им в по-възприемчиви на болести и преждевременна смърт.

Хвърляне на токсини в Третия свят

След глобалната пандемия от свински грип в промишлените страни останаха стотици милиона дози непроверени ваксини. Те решиха да се избавят от тях и ги предадоха на Световната здравна организация, която безплатно ги раздаде на бедни страни. Свои ваксини предадоха Франция, Великобритания, Германия и Норвегия.

Според д-р Томас Джеферсън, епидемиолог, раздаването на ваксини на бедни страни е безсмислено мероприятие, тъй като хората там рядко боледуват от вируси, а основно от сърдечно-съдови болести. Грипът е незначителен проблем в страни с обилно слънце, а „новата голяма чума N1H1“ се оказа умерен грип.

Фармацевтичните производители мълчат за огромната вреда за здравето на децата от ваксинирането, включително аутизъм и безкрайно много нервно-мускулни деформации, причинени от консерванти като тимеросал – живак, и други вещества в повечето от ваксините.

Гейтс и Бъфет са основни източници на финансиране на глобални програми за съкращаване на населението, както и Тед Търнър.

Тези програми в Африка и на други места са маскирани зад благотворителност и предоставяне на медицински услуги на бедните африканци. Всъщност те са свързани с принудителната стерилизация на населението чрез ваксиниране и други лекарствени препарати, които превръщат жените в детеродна възраст в безплодни.

Медицински експерти отбелязват, че ако намеренията на Гейтс всъщност са насочени към подобряване здравето и благополучието на бедните черни африканци, да вложи тези стотици милиона долара не в непроверени и небезопасни ваксини, а в осигуряване на минимални санитарни услуги – водоснабдяване и канализация.

Превод: Издателство PACПEP

Световна здравна организация  (WHO) като поделение на фондацията за масови убийства на психопата Бил Гейтс

Докладът е на Робърт Кенеди, Мл. и да видим утре, 14-ти, ако се окажат верни слуховете, че Тръмп се готви да проведе чрез негови верни преторианци във ФБР и армията, мащабни арести на клинтъноиди от средно и високо ниво в Дийп стейт на територията на цялата страна и може пък случайно и тоя ненормален изрод най-накрая и него да го приберат в панделата, там да лае за ваксинирането на човечеството срещу корона с неговата ваксина…
Значи, от 2010 г. насам, тоя ненормален изрод е избил осакатил и разболял чрез изродските му ваксини за полиомиелит, ебола и др., неколкостотин хил. човека, преимуществено ДЕЦА – в Мексико, Индия, Филипините, Кения, Нигерия, Танзания, Конго и Афганистан.
„Обсебен от идеята му за намаляване на населението на света чрез ваксините, през 2010 г., дарявайки /поредните/ 10 млрд. $ на СЗО, той заявява:“ Трябва да направим това десетилетие, десетилетие на ваксините“ и „Така ще намалим населението“.

Тайлър Дърдън, 12 април 2020 г.
ЗИРОХЕДЖ

„Ваксините, за Бил Гейтс, са СТРАТЕГИЧЕСКА ФИЛАНТРОПИЯ, подхранваща многото му други, свързани с ваксините бизнеси /вкл. амбицията на „Майкрософт“ да контролира едно световно предприятие за ваксини/ и която да му даде контрол на диктатор върху световната здравна политика. Обстоятелството, че Гейтс е обсебен от ваксините, изглежда се подхранва от увереността му, че той е този, който ще „спаси“ света чрез технологиите.

„Поемайки“ своя дял от 450 милиона долара от общо 1,2 милиарда долара, нужни за ликвидирането на полиомиелита, Гейтс пое контрола над Индийската национална техническа консултативна група по имунизациите (NTAGI), която разрешава употребата на над 50 дози (Таблица 1) полиомиелитна ваксина в имунизационни програми за деца, ненавършили 5-год. възраст. Впоследствие индийските лекари обвиняват кампанията на Гейтс в пагубната епидемия от остра левкопластична парализа (NPAFP), която парализира над 490 000 деца в Индия между 2000 и 2017 г. През 2017 г. правителството на Индия конфискува „ваксината“ на Гейтс и екстрадира официално Гейтс и неговите ваксини от Индия. Нивата на заболеваемост от въпросната парализа NPAFP, благодарение на изгонването му, рязко спадат.

През 2017 г. Световната здравна организация (СЗО) неохотно призна, че глобалният взрив на заболеваемост от полиомиелит, се дължи изключително на щам на ваксината. Най-плашещите епидемии в Конго, Афганистан и Филипините са свързани също с неговите ваксини. Всъщност до 2018 г. 70% от случаите на полиомиелит в световен мащаб са били директно причинени от „ваксини“.
„CDC /Център за превенция и контрол над заболяванията, американската ресорна агенция/ има голям финансов интерес да прокарва нетествани ваксини сред обществото, а Световната здравна организация /СЗО/ е даже още по-контролирана от големите фармацевтични компании /Big Pharma/. Тази организация е корумпирана извън тясното значение на понятието. „СЗО е марионетка на фармацевтичната индустрия.“ – Робърт Ф. Кенеди, Мл.

По време на кампанията на Гейтс MenAfriVac през 2002 г. в Субсахарска Африка, оперативниците /т.е. тамошните „на първа линия“/ на Гейтс, насилствено ваксинират хиляди африкански деца „срещу“ менингит. Приблизително 50 от всеки 500 ваксинирани деца развиват парализа.

Южноафриканските вестници тогава алармираха: „Ние сме морски свинчета за лекарствените производители.“ Бившият Главен икономист на Нелсън Мандела, професор Патрик Бонд, описва филантропските практики на Гейтс като „безмилостни и неморални“.

През 2010 г. фондацията на Гейтс финансира третата на експерименталната ваксина срещу малария на Glaxo Smith Klinе /GSK/, убивайки с нея 151 африкански бебета и причинявайки други изключително тежки увреждания на 1048 деца, вкл. парализа, припадъци и фебрилни гърчове.

През 2010 г. Гейтс връчвайки /поредните/ 10 милиарда $ на СЗО, заявява: „Трябва да направим това десетилетие, десетилетието на ваксините.“
Месец по-късно Гейтс заяви в тв-шоу, че неговите нови ваксини „могат да намалят населението“.

През 2014 г. Асоциацията на католическите лекари в Кения обвини СЗО в принудителна химическа стерилизация на милиони кенийски жени посредством следващата му кампания – ваксина срещу тетанус. Независими лаборатории впоследствие откриха формула за причиняване на стерилност във всяка тествана ваксина. След като първоначално отрече обвиненията, СЗО най-накрая призна, че разработва ваксини за стерилност повече от десетилетие. Подобни обвинения впоследствие дойдоха и от Танзания, Никарагуа, Мексико и Филипините.

През 2014 г. фондация „Гейтс“ финансира тестове на експериментални HPV /човешкият папиломен вирус при жените/ – ваксини, разработени пак от Glaxo Smith Kline (GSK) и Merck, върху 23 000 млади момичета в отдалечени индийски провинции. Приблизително 1200 са получили тежки увреждания, вкл. автоимунни и фертилни нарушения /т.е. пак стерилизирани/. Седем от тези момичета умират. В рамките на започналото разследване от индийското правителство, бяха повдигнаха обвинения на финансираните от Гейтс „изследователи“ за извършените от тях всеобхватни етични нарушения: принуда на уязвимите момичета на село в хода на кампанията, тормоз над родителите им, подправяли формуляри за съгласие и отказ на медицинска помощ на вече пострадалите момичета. Наказателното дело в момента е във Върховния съд на Индия.

Изследване от 2017 г. (Morgenson et al. 2017) доказа, че популярната тройна ваксина срещу DTP на СЗО /срещу тетанус, дифтерит и коклюш/ убива повече африкански деца, отколкото заболяванията, които „предотвратява“. Смъртността сред ваксинирани срещу DTP момичета е над 10 пъти в сравнение със смъртността на неваксинирани деца. СЗО отказа да отзове смъртоносната ваксина, с която насилствено унищожава десетки милиони африкански деца годишно.

Защитници на глобалното обществено здраве обвиняват Гейтс, че „ръководи“ дневния ред на СЗО, за да я държи далеч от осъществяването на проекти, за които е доказано, че ограничават инфекциозните заболявания: чиста вода, хигиена, хранене и икономическо развитие.

Фондация Гейтс харчи само около 650 милиона $ от 5 – милиардния си бюджет, за финансиране на тези сфери.

Казват, че той и отклонява ресурси на фондацията, в услуга на личната му философия, че „доброто здраве идва само със спринцовка“.

Освен че използва „филантропията“ си за контрол на СЗО, УНИЦЕФ, Световния съюз по ваксините /GAVI/ и Движението за подобряване на здравето /PATH, организация с нестопанска цел със седалище в Сиатъл, бюджет за 2016 г. 330 млн.$/, Гейтс финансира и частна фармацевтична компания за производство на ваксини, а освен това дарява и 50 млн. $ на 12 фармацевтични компании, за да ускори по този начин разработването на коронавирусна ваксина.

В последните си медийни изяви Гейтс изглежда уверен, че сегашната криза с COVID-19, най накрая ще му даде възможност да наложи своите престъпни програми за ваксиниране, и върху американските деца“.

https://www.zerohedge.com/health/robert-f-kennedy-jr-exposes-bill-gates-vaccine-agenda-scathing-report

Филантропските практики на Гейтс – „жестоки“ и „аморални“! Как Бил Гейтс сложи ръка на Световната здравна организация

Излишните хора (ВИДЕО)

Очаквайте не-много скоро короноваксина, задължителна ваксинация за всички на глобално ниво, глоба и затвор за антиваксърите!

“За да се осъществи световно правителство, е необходимо да се премахнат от съзнанието на хората техният индивидуализъм, лоялността им към семейните традиции, националният патриотизъм и религиозните догми.“, – Изказване на Брок Чизълм, директор на “Световната здравна организация“ (към ООН) 6R o b e r t s o n , P. Op. cit., p. 7.

Евгеника: Ние решаваме кой ще живее, Дж. Бърнард Шоу

Много преди Бил Гейтс да обикне ваксините като инструмент за контрол на човешката популация, Джордж Бърнард Шоу пропагандираше идеите и методите на Евгениката.

Нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души? Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница