Ваксинации на сляпо (ФИЛМ-БГ СУБ)

//

Филм относно страшните вреди от ваксините! Филмът предоставя изчерпателна информация за вредните вещества, които съдържат ваксините, и показва нагледно тежките увреждания от тези смъртоносни коктейли. Един разтърсващ филм за истинското естество на ваксинациите, който представя пред погледа на зрителя трагичните истории на редица пострадали от ваксините деца и възрастни! Самите жертви и техните родители споделят пред обектива на камерата преживените болки и ужас следствие на „невинните“ ваксинации! Всичко това ще натовари психиката на зрителя, но само за да научи истината относно черния свят на ваксините!

ВНИМАНИЕ! САМИЯТ ПРЕВОДАЧ НА ФИЛМА АЛЕКСАНДЪР ВАСИЛЕВ ОТ СОФИЯ Е ПОЛУЧИЛ СЕРИОЗНО УВРЕЖДАНЕ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ! ВСЕКИ ДЕН ЖЕРТВИТЕ НА ВАКСИНИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА НАУЧИТЕ ИСТИНАТА ЗА ТОЗИ ДЪРЖАВНО СПОНСОРИРАН ГЕНОЦИД !

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ЛИПСАТА НА ВИДИМА РЕАКЦИЯ ОТ СТРАНА НА ОРГАНИЗМА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ Е НАСТЪПИЛО УВРЕЖДАНЕ! ПОСЛЕДИЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОЯВЯТ ДНИ, СЕДМИЦИ, МЕСЕЦИ И ДОРИ ГОДИНИ ПО-КЪСНО С РАЗВИТИЕТО НА ТЕЖКИ ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ, РАК, ТУМОРИ, ЛЕВКЕМИЯ И МНОГО ДРУГИ!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА В САЩ УМИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ 10 000 БЕБЕТА ОТ СИНДРОМА НА ВНЕЗАПНАТА ДЕТСКА СМЪРТ (СВДС), ЗА КОЙТО ДНЕС Е УСТАНОВЕНО, ЧЕ СЕ ПРЕДИЗВИКВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТ ВАКСИНИ!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ГОЛЯМО ЧИСЛО ДОКТОРИ И МЕД. СЕСТРИ, КОИТО ПОСТАВЯТ ВАКСИНИ, НЕ ЗНАЯТ КАКВО СЪДЪРЖАТ ВАКСИНИТЕ И НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА ТЕЖКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТЯХ! А ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ, СА ПРИНУДЕНИ ДА МЪЛЧАТ И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ СВОЯТА УБИЙСТВЕНА ПРАКТИКА, ЗА ДА СИ ЗАПАЗЯТ РАБОТАТА И ДОХОДИТЕ!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ СЛЕДСТВИЕ ВАШЕТО НЕЗНАНИЕ И НЕИНФОРМИРАНОСТ, МЕДИЦИНСКАТА И ФАРМАЦЕВТИЧНА ИНДУСТРИЯ ПЕЧЕЛИ КОЛОСАЛНИ ПАРИ !!! ЗА СМЕТКА НА ВАШИЯ ДЖОБ, ЗДРАВЕ И ЖИВОТ!

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Ние не ваксинираме (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Ваксинацията: От прикриване до катастрофа (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Ваксините – Скритата Истина (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Ваксината на страха (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Д-р Марк Рандъл: Ваксините – Убийци (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

Последни от БЪЛГАРИЯ

Задава ли се принудителна ваксинация за българските граждани? • Премиерът е получил задача да бъдат ваксинирани 80% от медиците и 70% от пенсионерите • Ще бъде ли отровена с радиоактивни вещества водата в Добруджа? • Кой иска да печели за сметка на нашето здраве? • Продължават да ни зариват с боклуци • Кога ще се намеси българската държава? • Достоверни ли са тестовете за Ковид 19? (ПРЕМЪЛЧАНИ ИСТИНИ, 23.01.2021 – ВИДЕО)